کد خبر: ۱۶۹۱۰۸
زمان انتشار: ۱۲:۱۲     ۰۶ مهر ۱۳۹۲
هر سال پیش از شروع سال تحصیلی تدارکی توسط اتاق فکرهای مدیریت جنبش دانشجویی فتنه دیده می شود.
598 به نقل از رویداد، مافیای فتنه در آموزش عالی پس از سال 88 هر سال در بدو آغاز سال تحصیلی برنامه های خود را به شاخه های دانشجویی اش ابلاغ می کرده است. این اتفاق این روزها در برج بخارست تهران در حال طراحی و تدوین دوباره است.

 

برج بخارست تهران


فضایی که در برج بخارست تهران به طراحان فتنه دانشجویی اختصاص داده شده باعث گردیده تا طی روزهای اخیر برخی از سیاسیون متمایل به فتنه در سال 88 با سران اپوزیسیون دانشجویی در این برج دیدار کنند.


مشارکت، صاحب مافیای فتنه دانشجویی

در زمان اوج فعالیت حزب مشارکت میلیاردها تومان هزینه برای کادرسازی و جذب دانشجویان مستعد به بدنه فتنه صورت می گرفت و در تمامی رشته ها و دانشگاه ها ستاد دانشجویی مشارکت اقدام به نفوذ مخفیانه کرده بود.


این امر در رقم خوردن فتنه خونین 18 تیر تاثیر بسزایی داشت. حاصل تجربه های آن روزها در زمان دولت خاتمی که تمام پتانسیل های خود را برای طراحی استراتژیک براندازی پیگیری می کرد در سال 88 هم بار دیگر به کار گرفته شد.


از یک سو در حوزه نظری و نرم افزاری حلقه کیان مباحث مسموم و انحرافی را به دانشگاه ها تزریق می کرد و از سوی دیگر مصطفی تاج زاده و عبدالله نوری برای "تسخیر بیت" تا پایان دولت هدفگذاری کرده بودند! برای این هدف اهرم فشار فتنه دانشجویی رکن مهمی به شمار می آمد.

 

لیدرهای فتنه دانشچویی


در سال 88 هم فضای شلوغ در میان دانشجویان میدان مناسبی برای گروهک های برانداز و سلطنت طلب ها و منافقین و وابستگان به سرویس های خارج از کشور بود.

 


اما هر سال پیش از شروع سال تحصیلی تدارکی توسط اتاق فکرهای مدیریت جنبش دانشجویی فتنه دیده می شده است.


برای مثال در سال 91 و در آستانه سال تحصیلی جدید، رسانه ها از فعال شدن این شاخه از اپوزیسیون خبر دادند. همزمان با این اتفاق نشریه "سحر" متعلق به انجمن دانشگاه تهران به حمایت از زندانیان سیاسی فتنه‌گر پرداخت. این نشریه پیرامون وضعیت زندانیان زن سیاسی‌ای که دست به اعتصاب غذا زده بودند، مطلبی را منتشر کرد. در مطلب ادعایی منتشر شده در این نشریه به وضعیت نابسامان! افرادی در زندان اشاره شد که هرکدام متهم به هدایت بخشی از فتنه در سال 88 می‌باشند. این نشریه از افرادی مانند نسرین ستوده، بهاره هدایت، پروانه حیدرمنش، شیوا نظرآهاری، مهسا امرآبادی، محبوبه کرمی و چندین نفر دیگر نام‌ برد.


برای مثال نسرین ستوده پس از شروع فتنه و دستگیری عناصر ضد انقلاب، مرتبطین با گروهک تروریستی منافقین و تروریست‌هایی چون آرش رحمانی‌پور(عضو گروهک تروریستی تندر) و زهرا بهرامی(عضو گروهک تروریستی تندر) به سرعت با خطی که از خارج از کشور توسط شیرین عبادی می‌گیرد، وکالت این تروریست‌ها و ضد انقلاب‌هایی که امنیت مردم را به خطر انداخته بودند برعهده می‌گیرد.


نگاهی به شاخه دانشجویی فتنه


شاخه دانشجویی جریان فتنه از بخش های فعال این جریان می باشد که به صورت پنهانی و غیرقانونی در فضای دانشگاه ها اقدامات زیرزمینی انجام می دهند. شناخت این طرح ها برای مسئولان و دست اندرکاران نهادهای مرتبط با آموزش عالی کشور ضروری می نماید.

 


به دنبال زمین گیر شدن جریان فتنه پس از حماسه نهم دی ماه 88، این جریان رو به اضمحلال، از آن زمان تاکنون تمام تلاش و پتانسیل خود را به کار گرفته است تا با همراه نمودن مجدد حامیان خود در داخل و خارج از کشور در مسیر ترسیم سازمان، جذب و تجدید قوای خود گام بردارد، تا از این راه با بسیج تمام امکانات و ظرفیت های خود و پیاده سازی یک سناریوی جدید، نقش نفس مصنوعی را برای جسم در حال موت خود ایفا نماید و از حذف شدن در صحنه سیاسی کشور جلوگیری کند؛ اما شرط اساسی در اجرای موفق چنین طرحی، پیاده سازی آن به وسیله تأثیرگذارترین و محوری ترین بخش اجرایی جریان فتنه است؛ از این رو همان گونه که پیش بینی می شد شاخه دانشجویی این جریان به دلیل پیشگامی، تمایل به رادیکالیسم و حضور بازیگران و طراحان این بخش، به عنوان پیشانی و محور طرح «ترسیم سازمان جریان فتنه» انتخاب شد تا، طرحی پایه به منظور پیاده سازی در بستر دانشگاه ها طراحی و تدوین شود.

 

استقاده گروهک های برانداز از تشنجات در فضای دانشجویی


یکی از بنیادی ترین پرسشهایی که پیرامون شاخه ی دانشجویی فتنه شکل می گیرد اینست که چرا جریان فتنه ،از ابتدای ظهور اجتماعی خود،دانشجویان را هدف گرفت؟به عبارت دیگر چرا عده ای از دانشجویان از ابتدا تا کنون مورد استفاده ی ابزاری جریان اصلاحات قرار گرفتند؟


حسین بشیریه یکی از نظریه پردازان اصلاحات در ایران در کتاب جامعه شناسی سیاسی می گوید: جنبشهای دانشجویی اغلب تحت تاثیر جریانات روشنفکری قرار می گیرند و به گسترش دامنه ی اجتماعی آنها کمک می کنند.


پیش از طراحی سناریوی جدید شاخه دانشجویی، در یک آسیب شناسی، 3 عامل به عنوان دلایل اصلی عدم موفقیت طرح های دانشجویی قبلی مشخص شد، این عوامل عبارتند از:


اول: تمرکز فعالیت کانالیزه شده بر عملکرد صرفاً سیاسی در فضای دانشگاه ها؛
دوم: پیاده سازی برنامه ها به وسیله تشکل های دانشجویی تابلودار؛
سوم: ضعف رسانه ای در داخل دانشگاه ها؛


فعالیتهای شاخه ی دانشجویی فتنه در آستانه ی سال جدید تحصیلی، حاکی از آن است که این گروه قصد دمیدن روح به کالبد این جریان را دارند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها