کد خبر: ۱۶۵۳۲۲
زمان انتشار: ۱۱:۵۰     ۲۴ شهريور ۱۳۹۲
من تصور می‌کنم برای رسیدن به این منظور ایوبی به عنوان رئیس سازمان سینمایی باید پیشقدم شوند و در وسط خانه سینما یک شهید گمنام را به خاک بسپارند تا زمانی که به طور مثال من شورجه وارد این خانه می‌شوم زمانی که این شهید را می‌بینم که به خاطر اهداف، آرمان‌ها، انقلاب و اسلام جان خود را نثار کرده است متوجه آرمان‌های انقلاب شوم.
به گزارش 598، جمال شورجه در گفتگو با ایلنا با توضیح درباره دیدارهایی که با ایوبی رئیس سازمان سینمایی داشته است، گفت: در روز تودیع جواد شمقدری من با ایوبی یک دیدار خصوصی داشتم و با ایشان درباره سینما و مسائل مختلف و همچنین گروه‌های مخالف خانه سینما و همچنین نحوه برون رفت از مشکلات سینما صحبت‌هایی کردم و پیشنهاداتی نیز دادم.


وی ادامه داد: بعد از آن دیدار جلسه‌ای نیز با حضور نمایندگان جامعه صنفی تهیه‌کنندگان و حبیب‌الله کاسه ساز برگزار شد و مطالبی مطرح شد. در هر دو جلسه من متوجه شدم که ایشان حسن نظر دارند و بنا را بر مشورت و بررسی موضوع گذاشتند تا اختلافات حل شود.


شورجه ادامه داد: پیش از این جلسات در زمان شمقدری جلسه‌ای برگزار شد که در آن سردار منتظرالمهدی، سردار کارگر، حسینی وزیر ارشاد، جواد شمقدری، حبیب الله کاسه ساز و من حضور داشتیم. کلیدهای خانه سینما به ما داده شد و قرار شد خانه سینما باز نشود و نیروی انتظامی نیز خانه را به کسی تحویل ندهد و در خانه بسته بماند تا این خانه براساس قاعده به صنوف قانونی تحویل داده شود.


شورجه تاکید کرد: بعد از آمدن علی جنتی(وزیر ارشاد) و انتصاب ایوبی به عنوان رئیس سازمان سینمایی، سه شنبه هفته قبل (۱۹ شهریور) ما با ایشان جلسه داشتیم و حتی با توجه به حسن نظر ایشان برای بازگشایی خانه سینما تصمیم گرفته شد که کلید خانه سینما که از طرف نیروی انتظامی به ما داده شده بود و در دست گروه ۳ نفره شامل من، عباس بابویهی و حبیب الله کاسه ساز بود را طی صورتجلسه‌ای کلید‌ها را تحویل ایوبی دهیم.


وی ادامه داد: قرار بود ایشان با توجه به اشتیاق جامعه صنفی کلید‌ها را داشته باشند و آن‌ را به هیچ فردی ندهند یعنی اینکه کلید‌ها نه به هیئت مدیره خانه سینما داده شود و نه فرد دیگری. و قرار بود روز پنجشنبه فقط یک جلسه مطبوعاتی باشد و بحث بازگشایی مطرح نبود.


شورجه ادامه داد: قرار بود یک هیئت متشکل از نماینده ایوبی، ۳ نفر از اعضای جامعه صنفی تهیه‌کنندگان و ۱۳ صنف و ۳ نفر از اعضای خانه سینما برای حل و فصل امور تشکیل شود و مقدمات قانونی شدن صنوف و همچنین برگزاری مجمع عمومی فراهم شود.


وی ادامه داد: روز پنجشنبه (۲۱شهریور) شاهد بودیم که خانه سینما بازگشایی شد. من خود در آنجا بودم و دیدم که ایوبی توسط هیئت مدیره خانه سینما مصادره شده است و حتی وی با اعضای هیئت مدیره خانه سینما وارد این خانه شد درحالیکه برای من، کاسه ساز، بابویهی و محسن روزبهانی جایی برای نشستن نبود.


شورجه تاکید کرد: بعد از سرود ملی و قرائت قرآن، ایوبی سخنانی مطرح کرد و از اهالی سینما تشکر کرد. در ادامه کاسه ساز جلسه را به دلیل بی‌توجهی ایوبی به ایشان و توافقات به نشانه اعتراض ترک کرد، اما من تا آخر نشستم و بعد از اینکه نشست رسانه‌ای شروع شد جلسه را ترک کردم.
شورجه در پاسخ به این سوال که ایوبی می‌گوید با شورجه صحبت کردم و ایشان قانع شده است گفت: من هم با ایشان جلسه داشتم و هم با رضا داد جلسه‌ای برگزار کردیم و درباره مدیران مختلف صحبت کردیم و پیشنهاداتی دادم و گفتم که باید مدیران کسانی باشند که کار‌شناس و متعهد باشند و حتی چند نفری را نیز معرفی کردم هر چند ایوبی و رضا داد به یک لیست ۱۵ نفره درباره مدیران سازمان سینمایی رسیده بودند.


وی ادامه داد: ما در آن جلسه توافق کرده بودیم و قانع شده بودیم که خانه سینما تحویل یک گروه از نمایندگان خانه سینما، جامعه صنفی تهیه‌کنندگان و نماینده سازمان سینمایی شود.


شورجه در پاسخ به این سوال که تصمیم جامعه صنفی تهیه‌کنندگان و ۱۳ صنف تشکیل شده در زمان شمقدری چیست، گفت: این ۱۳ صنف به هر حال با دولت و نظام همراهی کردند و کسانی که مانند آن‌ها نیامدند تا قانونی شوند بعضی از آن‌ها دولت را نیز قبول نداشتند.


وی ادامه داد: نمی‌توان این ۱۳ صنف را نادیده گرفت و باید رضایت این صنوف را جلب کنیم. نمی‌شود به آن‌ها گفت که خودشان را منحل کنند و بیایند در خانه سینما حضور پیدا کنند و تازه آنجا نیز مورد بی‌مهری قرار بگیرند.


شورجه ادامه داد: آن‌ها با دولت قبلی همکاری کردند دولتی که مقام معظم رهبری و ستاد اقامه نماز جمعه از ایشان تجلیل کرد. دولتی که خدمات خوبی کرده است و نباید مورد جفا قرار بگیرد.
وی ادامه داد: متاسفانه این رسم زیبایی نیست که هر دولت جدیدی که می‌آید برای آنکه ضعف‌ها پوشیده شود دولت قبلی را می‌کوبد.


شورجه با اشاره به لزوم رفتار پدرانه از سوی ایوبی گفت: ایشان باید پدرانه به دنبال این باشد که یک چتر واحد تشکیل بدهد و با مدیریت هر دو جناح را در کنار هم بگذارد و بالانس کند و اینکه بین دو گروه سینماگران تفکیک ایجاد شود نقض غرض است.

وی ادامه داد: باید ایوبی تمام اهتمام خود را بر این قرار دهد که حرف‌های دو طرف را گوش دهد و روی مشترکات تاکید کند تا همکاری‌ها بیشتر شود و خانه سینما باز شود و صنوف نیز با هم متحد شود زیرا قرار است خانه سینما باعث عزت نظام اسلامی و رشد فرهنگ کشور شود و این امر مهم‌تر از باز شدن یک خانه است.


شورجه افزود: باید به سمتی حرکت کنیم که آثاری تولید شود که نه فقط تجاری صرف باشد و نه جشنواره‌ای بلکه سینماگران را باید سمتی هدایت کرد که فرهنگ مردم، انقلاب، جهاد و شهادت را توسعه دهند.


وی با اشاره به پیشنهاد خود برای حل مشکلات گفت: من تصور می‌کنم برای رسیدن به این منظور ایوبی به عنوان رئیس سازمان سینمایی باید پیشقدم شوند و در وسط خانه سینما یک شهید گمنام را به خاک بسپارند تا زمانی که به طور مثال من شورجه وارد این خانه می‌شوم زمانی که این شهید را می‌بینم که به خاطر اهداف، آرمان‌ها، انقلاب و اسلام جان خود را نثار کرده است متوجه آرمان‌های انقلاب شوم.


وی ادامه داد: این کار باعث می‌شود فضای انقلابی و آرمانی به جامعه سینمایی ما بازگردد و اهالی سینمایی که وارد این خانه می‌شوند با پی بردن به این ارزش‌ها اختلافات را کنار می‌گذارند و این اختلافات کوچک و حقیر می‌شود.


شورجه با اشاره به صحبت‌های ایوبی در نشست خبری پیرامون وکیل فرانسوی فیلم آرگو گفت: به نظر من صحبتهای ایشان درباره وکیل فرانسوی فیلم آرگو که وکالت ایران را برعهده دارد سنجیده نبود زیرا دولت قبلی ایشان را به صورت غیررسمی یا رسمی استخدام کرده است و مذاکراتی نیز با ایشان داشته است و اتهام زدن به ایشان و وی را وکیل شیطان خواندن درست نیست.


وی ادامه داد: این وکیل فرانسوی می‌تواند هم اکنون اقامه دعوا کند و به این حرف اعتراض کند، لذا من توصیه می‌کنم که سخنان را هوشمندانه بیان کنیم تا مشکل به وجود نیاید.


شورجه ادامه داد: از طرف دیگر افرادی فیلم‌هایی ساختند که مغایر با نظام جمهوری اسلامی است و یا علیه ایران است و باید توضیح دهند لذا نمی‌توان این افراد را برای مدیریت انتخاب کرد زیرا من برخلاف نظر ایوبی معتقدم ما مدیران متعهد، انقلابی کم نداریم و این حرف ایشان که ما مدیران کاربلد، متعهد و انقلابی کم داریم به نوعی جفا به مدیران کشور است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
گلمحمدي
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۴:۵۰ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۲
۸
۱
آقا جمال بي خيال شو .ارزش شهيد رو نيارين پايين. فقط همين مونده اين جماعت ..... شهدا رو مورد اهانت قرار بدن.
(به جاي نقطه چين هر چي دوست دارين بذارين)
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها