کد خبر: ۱۶۴۶۸
زمان انتشار: ۱۱:۲۷     ۰۵ مرداد ۱۳۹۰
به گزارش سرویس سیاسی بی باک، حجت الاسلام و المسلمین روانبخش طی یادداشتی نوشت: در جبهه نظامی وضعیت بدین گونه است که باید همواره حواس فرماندهان متوجه جبهه اصلی و نقل و انتقالات دشمن باشد و عملیات ایذایی نمی تواند توجه یک فرمانده باهوش و باذکاوت را به خود آن چنان جلب کند که از جبهه اصلی غافل شود. ولی چنان چه در همان زمان جبهه دیگری از سوی دشمن جدیدی ایجاد شود بر فرمانده لازم است به فراخور وسعت و اهمیت آن از نیروهای خود برای سرکوب و شکست دشمن جدید همت بگمارد. به همین دلیل زمانی که پیامبر اکرم (ص) در جنگ احزاب با تمام کفر روبرو بود ناگهان جبهه دیگری در داخل مدینه توسط بنی قریضه گشوده شد؛ پیامبر از میان نیروهای موجود خود که قریب به 3000 نفر بودند 500 نفر را از جبهه جنگ احزاب ترخیص کرد تا با فرماندهی زیدبن حارثه به مقابله با آن ها بپردازند و در نتیجه مسلمانان در هر دو جبهه پیروز شدند.

در سال های اول انقلاب نیز جمهوری اسلامی که در طول بیش از 1200 کیلومتر از مرزهای آبی و خاکی خود از سوی دشمن بعثی مورد هجوم نظامی قرار گرفت امام (ره) همه نیروهای خود را برای دفاع از سرزمین اسلامی امان بسیج  کرد و 8 سال دفاع مقدس را با شکست دشمن به نفع ملت ایران رقم زد. ولی در همان زمان گاهی جبهه جدیدی در داخل باز می شد که یک در نوع خود عملیاتی سنگین و خطرناک به شمار می رفت به عنوان نمونه عملیات دشمن در کردستان، سیستان و بلوچستان و گنبد که در راستای تجزیه کشور صورت می گرفت، برخورد در خور و در شان آن می طلبید. از این رو امام (ره) با آزاد سازی بخشی از نیروها به مقابله با آنان پرداخت و به فضل الهی نظام اسلامی و ملت ایران که از چند جبهه مورد تهاجم واقع شده بود بر همه دشمنان پیروز شد و دشمنانش طعم تلخ شکست را ذلیلانه پذیرفتند.

در جبهه سیاسی نیز وضعیت بر همین منوال است دشمن با طرح براندازی در سال 88 و با بسیج همه نیروهای داخلی و خارجی اش در صدد بود تا نظام اسلامی را با مدل های انقلاب های مخملی براندازد، ولی با تدابیر رهبری و هوشیاری مردم این توطئه سنگین شکست خورد و عوامل اصلی آن در نزد افکار عمومی مفتضح شدند.

 درست در زمانی نظام در این عرصه سخت به مصاف دشمن رفته بود و با تمام توان در صدد زمین گیر کردن فتنه سبز بود ناگهان فتنه دیگری در دل اصول گرایی رقم خورد و با نفوذ لیدر جریان انحرافی در دولت فضای سرخوردگی و یاس در دل متدینان و انقلابیون ایجاد کرد. این حرکت جبهه جدیدی بود که در اوج فتنه 88 در برابر انقلابیون گشوده شد ولی ملت ایران با رهبری های امام خامنه ای و با حضور ده ها میلیونی خود در حماسه 9 دی توطئه های مخملی دشمن را به شکست کشاند و آن را به عقب نشینی دشمن به پشت مرزهای خودش رانده شد و مواضع نظام در عرصه سیاسی تثبیت گردید، ناگهان جبهه جدیدی در داخل یعنی در جبهه خودی باز شد که در بسیاری از موارد شبیه همان جبهه بود از این رو اقتضا می کرد که جمهوری اسلامی در این جبهه نیز با تمام توان وارد شود. ولی توجه داشت که جبهه اصلی یعنی همان جبهه فتنه سبز که در صدد براندازی است نباید به فراموشی سپرده شود و کاملا باید در مرآی و منظر انقلابیون قرار داشته باشد و مترصد توطئه های آنان باشیم.

جبهه فتنه سبز به ویژه فرمانده اصلی آن که این روزها تا حدودی از اوضاع پیش آمده امیدوار گشته و در عرصه سیاسی کشور فعال شده است در صدد ایجاد هرج و مرج سیاسی است تا اگر در پروژه  هرج و مرج خیابانی پیشنهادی سوروس ناکام ماند امروز بتواند با راه اندازی هرج و مرج سیاسی به اهداف براندازانه خود دست یابد.

 این جبهه با در اختیار داشتن تریبون های مختلف از نشریات گرفته تا سایت های متنوع و حتی فیس بوک و تویتر و شبکه های ماهواره ای که در اختیار دارد در صدد القای حاکمیت دوگانه در کشور و ناکارآمد جلوه دادن دولت و نظام است.

 اگر به روزنامه های این جریان نگاه کنید از نوع مقالات و تنظیم خبر آن ها همه چیز روشن خواهد شد. عوامل نفوذی این جریان در دولت به یک نحو بر این تنور اختلاف می دمند و در مجلس به نحو دیگر.

 بی تردید دو دو کردن برخی نمایندگان در برابر رییس قوه مجریه و سکوت هیات رییسه در برابر این اقدام زشت و طرح سوال از سوی برخی نمایندگان بی بصیرت در چنین شرایطی می تواند بر این تنور اختلاف و هرج ومرج هیزم بریزد و دشمنان را در تحقق اهدافشان یاری برساند و به عبارت دیگر براندازی ناکام 88 را این بار در قالب دیگری یعنی در قالب هرج و مرج سیاسی به منصه ظهور برسانند.

 اکنون در چنین شرایطی وظیفه ما چیست؟ وظیفه را امام مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای مشخص کرده اند انحراف را باید شناسایی کرد و به تبیین آن پرداخت و با روشنگری آن را از پای در آورد ولی در عین حال باید با تمام وجود مراقب جریانی بود که با حمایت همه جانبه غرب و دلار های شیوخ مرتجع منطقه در صدد  براندازی نظام اسلامی ایران بوده و هست.

 آری جبهه ای که لیدر جریان انحرافی جدید باز کرد نیاز به مقابله جدی داشت که با حمله ای ایدئولوژیک از پای در آمد و چهره نفاق آن بر همگان آشکار گردید و خطر آن تا حدود زیادی دفع شد. امروز باید چشمان تیز بین ما مراقب اقدامات مشکوک طراح  اصلی فتنه باشد که فتنه لیدر جریان انحرافی جدید نیز سیّئه ای از سیّئات اوست
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها