کد خبر: ۱۶۴۶۷۸
زمان انتشار: ۱۲:۳۲     ۲۱ شهريور ۱۳۹۲
اتفاقاتی که قبل و بعد از انتخابات شورای شهر تهران و انتخاب شهردار این شهر افتاد بدون شک روزها و ماه ها می توان می‌تواند از جوانب مختلف مورد بررسی و کنکاش قرار گیرد؛ از فضای سازی های رسانه ای و لابی ها تا بداخلاقی و توهین هایی که پس از روز رای گیری یکی از دو جریان سیاسی کشور به «هم تشکیلاتی» خود زدند. 

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اما در این میان آنچه قابل توجه است و باید به عنوان درسی بزرگ برای اصولگرایان و به ویژه شخص قالیباف باشد، نوع مواجهه رسانه ها و شخصیت های اصلاح طلب و کسانی که به دنبال شهردار کردن محسن هاشمی بودند، با قالیباف و عملکرد هشت ساله وی در شهرداری تهران، در این چند ماه اخیر بود.  

در واقع آنچه در بازه زمانی بعد از انتخاب شورای شهر چهارم و انتخاب شهردار تهران از سوی رسانه ها و چهره های اصلاح طلب و حامیان محسن هاشمی جهت تصدی شهرداری تهران شاهد بودیم، این بود که این رسانه ها برای جلوگیری از شهردار شدن دیگربار قالیباف از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و در این جهت به هر اقدامی که لازم بود و برای¬شان مقدور بود دست زدند.

همان رسانه هایی که قبل از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و حتی تا چند روز قبل از انتخابات که حسن روحانی به عنوان گزینه جدی انتخابات مطرح شود، از قالیباف برای رسیدن به ریاست جمهوری حمایت می‌کردند و تجربه موفق هشت ساله وی در شهرداری تهران را عامل اصلی برای گزینه مناسب بودنش برای ریاست جمهوری می دانستند، حال برای آنکه بار دیگر قالیباف به شهرداری تهران نرسد، تلاش های فراوانی کردند. از تراشیدن منع قانونی برای سه دور شهردار شدن قالیباف گرفته تا حمله به عملکرد هشت ساله ی وی در شهرداری همگی از تلاش¬هایی بود که از سوی این رسانه ها برای جلوگیری از شهردار شدن قالیباف صورت گرفت. 

انتشار صدها خبر و مطلب در روزنامه ها و رسانه هایی که تلاش می کردند تا محسن هاشمی رفسنجانی را هر طوری شده است به بهشت بفرستند در مخالفت با قالیباف و حمایت از هاشمی تنها بخشی از تلاش¬های اصلاح طلبان و اطرافیان هاشمی در این جهت بود، چرا که علاه بر این، تلاش برای نفوذ در بین اعضای شورای شهر و حتی تطمیع برخی از اعضایی که کمتر وجه سیاسی دارند، از دیگر اقداماتی بود که در این راستا صورت گرفت.

با این همه شورای شهری که انتخابات آن همزمان با انتخابات ریاست جمهوری -که به واسطه ی آن حسن روحانی به ریاست جمهوری رسید- برگزار شده بود، موفق نشد پسر هاشمی رفسنجانی را به بهشت بفرستد و بالاخره بعد از ماه ها فضاسازی رسانه ای، قالیباف باز هم در بهشت ماندنی شد. اما این نوع برخورد اصلاح طلبان بدون شک درس خوبی است برای قالیباف تا بداند که حرکت بین خطوط سیاسی و نیم گاهی هم به طرف مقابل داشتن، تعهدی را برای طرف مقابل ایجاد نمی کند که حتی در برابر این همه خدمات وی در دوران هشت ساله شهرداری نگاهی منصفانه داشته باشند و این خدمات را به باد تخریب نگیرند.

انتظار می رود آن چه در این بازه زمانی چند ماهه برای قالیباف از سوی رسانه ها و چهره های اصلاح طلب اتفاق افتاد درس خوبی باشد برای اصولگرایان و به ویژه شخص قالیباف و برای همه کسانی که فکر می-کنند، جریان اصلاحات به جز منافع حزبی و سیاسی خود به چیزی دیگری هم فکر می کند!؛ نمود بارز عملکرد حزبی و سیاسی اصلاح طلبان میتوان به هجمه و توهین های آنان به  رای الهه راستگو، عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران به گزینه اصولگرایان در جریان انتخابات شهردار تهران اشاره کرد، که جالب است که این رفتار در برابر کسی بود که به عنوان «هم حزبی» و «هم تشکیلاتی» این جریان شناخته می‌شود، رفتاری که بدون شک  می تواند در شناخت ماهیت این جریان ها کمک کند.

در هر صورت امید می رود شهردار  تهران همه ی آنچه که در چندماه اخیر رسانه ها و رفتار های  اصلاح طلبان چه با وی و  چه با اعضای تشکیلاتی خود کردند را همواره پیش چشم داشته باشد، تا بداند زمانی که منافع حزبی این افراد در میان باشد دیگر قالیباف و غیر قالیباف برای شان فرقی نمی کند. آقای قالیباف اگر نگاهی به برخی روزنامه های این جریان در روز بعد از انتخاب وی به شهرداری، انداخته باشد حتما دیده است که چگونه این جریان به راحتی حتی سلامت انتخابات شهردار را هم -که بین فقط 31 عضو شورای شهر آن هم به ریاست مسجدجامعی برگزار شد- زیر سئوال بردند فقط به جرم اینکه نتیجه آن انتخابات کسی غیر از فرد مورد نظر آن ها بود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
هموطن
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۳:۴۰ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۲
۶
۱
ابعاد کوچکتری از اقدام به کودتای اصلاح طلبان در برابر رای 24 میلیونی مردم در سال 88 با دروغ تقلب . یعنی هروقت قضیه را باختی بگو تقلب شده ، اگر بردی بگو حماسه سازی شد .
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها