وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۶۳۸۱۶
زمان انتشار: ۱۹:۱۸     ۱۸ شهريور ۱۳۹۲
مديرعامل باشگاه فجرسپاسي گفت: زماني که ياوري از سرمربيگري مس کرمان جدا شد مسئله حضورش در فجرسپاسي را با هيئت مديره مطرح خواهيم کرد.
جعفر جعفري در خصوص انتخاب سرمربي تيم فجرسپاسي اظهار داشت: ما فعلا علي کلانتري را به عنوان مربي انتخاب کرده‌ايم تا در کنار تيم کار هدايت بازيکنان را در اختيار داشته باشد. انتخاب سرمربي به روزهاي آينده موکول شد و اين کار را انجام مي‌دهيم.

به گزارش فارس، گفته مي‌شد محمود ياوري گزينه اصلي سرمربيگري فجرسپاسي است، اما باشگاه مس با استعفاي ياوري مخالفت کرد. مديرعامل باشگاه فجرسپاسي در اين باره عنوان کرد: اخلاقي نيست با سرمربي که در تيمي قرارداد دارد ما مذاکره کنيم. با کسي هم تعارف نداريم هر زماني که ياوري از مس جدا شد ما اين مسئله را در هيئت مديره مطرح خواهيم کرد و با او وارد مذاکره مي‌شويم.

وي در مورد اينکه اين مسئله تا ديدار هفته نهم مقابل راه‌آهن مشخص خواهد شد يا خير عنوان کرد: فعلا که کلانتري در تمرينات حاضر مي‌شود تا ببينيم چه تصميم گرفته مي‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام