در هر صورت پيام صادقيان به خاطر چند موقعيت نصف و نيمهاي كه براي پرسپوليس به وجود آورد عنوان بهترين بازيكن ميدان را از آن خود كرد اما اين انتخاب باعث شد مسوولان سازمان ليگ طبق رسم جديدي كه دارند بازيكن اخلاق را از تيم ديگر انتخاب كنند. به همين دليل به بررسي بازيكنان استقلال پرداختند تا يكي را به عنوان بازيكن اخلاق معرفي كنند. بعد از بررسيهاي عجولانهاي كه صورت گرفت همه به اين نتيجه رسيدند كه مهدي رحمتي بازيكن اخلاق شود.
اين انتخاب ميخواست اعلام شود كه يكي از اعضاي سازمان ليگ گفت اگر مهدي رحمتي را انتخاب كنيم به خاطر تيم ملي مدعي ميشود ممكن است حساسيت كروش را به دنبال داشته باشد. به اين ترتيب نام رحمتي خط خورد و نوبت به فرهاد مجيدي رسيد. انتخاب مجيدي شايد بهتر بود چون مجيدي جزو بازيكناني است كه معمولا آرام و كم حاشيه است و حتي در دربي چند بار از بازيكنان خواست به خاطر مصدوميت بازيكنان پرسپوليس توپ را به بيرون بزنند اما قبل از اينكه كار به اعلام مرد اخلاق برسد، اعتراضهاي شماره 7 آبيها به انتخاب دوبارهاش براي تست دوپينگ همه معادلات را به هم زد و مسوولان سازمان ليگ را بر آن داشت تا انتخاب ديگري انجام دهند.
در اين ميان يكي از مسوولان سازمان ليگ از آندرانيك تيموريان نام برد كه او هم ميتواند اين عنوان را به دست بياورد. خيليها موافق اين انتخاب بودند اما موهاي بلند آندو باعث شد يكي از حاضران بگويد انتخاب او اشتباه است و نبايد بازيكني كه موهايش را بلند ميگذارد، انتخاب شود چون او يكي از اصول اخلاقي را رعايت نكرده به هر حال صحبت اين مسوول باعث شد بقيه سكوت كنند و به دفاع از آندو نپردازند.
به اين ترتيب نوبت به نفر چهارم رسيد كه او هم كسي نبود جز جواد نكونام. كاپيتان تيم ملي كه اگرچه خطاي بدي روي محمدرضا خلعتبري انجام داد اما عنوان بازيكن برتر اخلاق را به دست آورد. البته اگر داور خطاي نكونام روي خلعتبري را ميديد و به هافبك آبيها كارت زرد ميداد، كار براي انتخاب مرد اخلاق خيلي سختتر ميشد چون طبق قانون نانوشته سازمان ليگ، بازيكني كه كارت زرد بگيرد نميتواند اين عنوان را به دست بياورد.