کد خبر: ۱۶۳۲۷۶
زمان انتشار: ۰۸:۳۸     ۱۷ شهريور ۱۳۹۲
چرا هولوکاست اینقدر برای آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها مهم است و حتی خط قرمز آنها به حساب می‌آید؟ رژیم صهیونیستی از این بابت چه سودی می‌برد؟ چرا انکار «هولوکاست» و تحقیق درباره‌ آن در بعضی کشورهای جهان به ویژه اروپا جرم است و ممنوعیت قانونی دارد؟ علت تعقیب و بازداشت اندیشمندان،نویسندگان و استادان دانشگاه‌های اروپایی مخالف و منکر «هولوکاست» چیست؟
پایگاه 598؛ چرا هولوکاست اینقدر برای آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها مهم است و حتی خط قرمز آنها به حساب می‌آید؟ رژیم صهیونیستی از این بابت چه سودی می‌برد؟ چرا انکار «هولوکاست» و تحقیق درباره‌ آن در بعضی کشورهای جهان به ویژه اروپا جرم است و ممنوعیت قانونی دارد؟ علت تعقیب و بازداشت اندیشمندان،نویسندگان و استادان دانشگاه‌های اروپایی مخالف و منکر «هولوکاست» چیست؟

می گویند در جنگ جهانی دوم آدولف هیتلر رهبر آلمان بسیاری از یهودیان را که رقم آن بیش از 6 میلیون نفر اعلام شده است، ابتدا در اتاق های گاز خفه کرده و آنگاه در کوره هایی آنها را سوزانده است.

از آن پس این ادعا به دستاویزی برای صهیونیست ها تبدیل شد تا با برنامه ریزی آمریکا و انگلیس اقدام به تشکیل رژیم جعلی کنند تا اسرائیل به وجود آید.

و هم اکنون برای زنده نگه داشتن این ادعای بی سند و مدرک که چندین مورخ و نویسنده و اندیشمند اروپایی به خاطر اثبات دروغ بودن هلوکاست، دادگاهی، محکوم و به زندان افتادند، روز یادبود در آمریکا و اروپا برپا می شود و همایش و سمینار و موزه هم برگزار می شود تا همواره این موضوع در افکار عمومی جهان باقی بماند و از یادها نرود.

در این میان هر کشور یا شخصی هم در باره هلوکاست تشکیک کند و پرسشی را درباره آن مطرح سازد مورد حمله رسانه ای شدید شبکه های زنجیره ای وابسته به غول رسانه ای آمریکا و صهیونیست ها قرار خواهد گرفت.

افرادی همچون روژه گارودی، روبر فوریسون، نورمن فینکنشتاین و بسیاری افراد دیگر که پس از طرح موضوع انکار هلوکاست مورد حمله شدید از سوی دولت های خود قرار گرفتند و فضای منفی رسانه ای علیه آنها شکل گرفت، محاکمه و محکوم شدند. محمود احمدی نژاد رئیس جمهور پیشین هم به جمع این افراد پیوست و تنها با طرح دو پرسش مورد حمله صهیونیست ها و رسانه های اروپایی و آمریکایی قرار گرفت.

یکی از افرادی که در سال ۲۰۰۶ به جرم انکار هولوکاست به سه سال زندان محکوم شد، دیوید اروینگ، مورخ بریتانیایی بود.

روژه گارودی محقق فرانسوی به علت انکار هولوکاست زندانی شد.

یورگن گراف مورخ و پژوهشگر سوئیسی هم به خاطر سخنانش در انکار هولوکاست به زندان محکوم شد و برای فرار از زندان از سوئیس خارج شد. وی هم اکنون در روسیه زندگی می کند.

روبر فوریسون، در سال ۲۰۰۶ به دلیل مصاحبه ای که در سال ۲۰۰۵ با شبکه سحر ایران انجام داده بود، به جرم انکار هولوکاست، به سه ماه زندان و پرداخت ۷۵۰۰ یورو محکوم شد.وی حتی به خاطر بیان عقیده اش، بارها از سوی گروه های تندروی یهودی مورد آزار و ضرب و شتم قرار گرفته است.

جنایات به اثبات رسیده بسیاری در جهان وجود دارد که هیچگاه به این شدت حساسیت به آن نشان داده نمی شود.

کشتار مردم ویتنام از سوی ارتش آمریکا و بمباران هسته ای هیروشیما و ناکازاکی و بسیاری موارد دیگر وجود دارد که نه در سازمان ملل به آن توجه می شود و نه کشورهای مدعی حامی حقوق بشر به ویژه اروپایی به آن اهمیت نمی دهند.

این تناقض رفتاری با این مقوله ها که تفاوت های بسیاری با هم دارند تنها به این خاطر است که از رژیم جعلی صهیونیستی حمایت شود.

در حالی که کشتار مردم ویتنام و بمباران هسته ای ژاپن و حتی کشتار مردم عراق از سوی ارتش آمریکا و هم اکنون جنایاتی که در سوریه به واسطه حمایت های آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی از تروریست های تکفیری و سلفی اظهر من الشمس است،اما همین مدعیان یک واقعه بی اساس و بدون مدرک و سند قابل ارائه آن را یک جنایت جنگی و نسل کشی می پندارند و در مقابل یک پرسش رئیس جمهور پیشین ایران هم تاب تحمل ندارند و آن را هم محکوم می کنند.

محمود اجمدی نژاد دو پرسش را درباره واقعه هلوکاست مطرخح کرده بود.

«چرا آنقدر حساسیت وجود دارد و اجازه نمی دهند که در این راستا تحقیقات آزاد انجام شود؟»

«فرض کنیم اتفاقی هم افتاده اما در چه مکانی و توسط چه کسانی این اتفاق رخ داده و این موضوع چه رابطه ای با فلسطین دارد؟»

این دو پرسش همچنان بی پاسخ باقی ماند و به جای پاسخگویی به این پرسش ها به تخریب و فضای سازی علیه رئیس جمهور وقت کشورمان پرداختند.

بازخوانی این موضوع با باز نشر سخنان و مواضع رهبر معظم انقلاب درباره ادعای هلوکاست در این شرایط لازم به نظر می رسید تا یادآوری باشد.

سخنان رهبر انقلاب درباره هولوکاست
   
امروز در بسیاری از کشورهای غربی کسی جرأت ندارد که واقعه مجهول الحال هولوکاست را زیر سؤال ببرد. آن طوری که اطّلاع دادند به ما، در آمریکا اگر کسانی با تکیه به مبانی روانشناسی و جامعه شناسی بخواهند علیه همجنس بازی چیزی بنویسند و منتشر کنند، قادر نخواهند بود، جلویشان گرفته میشود! اینها چطور ملتزم به آزادی بیانند؟ آن جایی که پای سیاستهای خبیث صهیونیستی در میان است که باید اخلاق ملّتها و نسلهای جوان به فساد کشیده بشود، در آنجا آزادی بیان معنا ندارد و کسی جرأت نمی کند و حق ندارد در مقابل این سیاست خباثت آلود و رذیلانه چیزی منتشر کند - یا در قبال مسئله ای مثل هولوکاست - امّا برای اهانت به مقدّسات اسلامی و به خیال خودشان برای سبک کردن این مقدّسات در چشم جوانان کشورهای اسلامی چرا! کسی از اینها باور نمیکند.
   
۱۳۹۱/۰۶/۲۷- مراسم تحلیف، دانش آموختگی و اعطای سردوشی دانشجویان دانشگاه های افسری

.....................................
   
در یک کشوری کسی به افسانه هولوکاست اعتراض میکند، میگوید من قبول ندارم؛ او را زندان می اندازند، محکومش میکنند که چرا یک حادثه ی پنداریِ تاریخی را انکار میکنی! حالا گیرم پنداری هم نباشد - واقعی باشد - خیلی خوب، انکار یک حادثه ی واقعیِ تاریخی مگر جرم است؟ اگر برای کسی روشن نشد، ثابت نشد و او انکار کرد یا حتّی در آن تردید کرد، او را بیندازند زندان! الان در کشورهای مدعی تمدن در اروپا قضیه این است: اگر کسی اعتراض کند، تردید کند، قبول نداشته باشد، دادگاه ها محکومش میکنند
   
۱۳۹۰/۱۲/۱۸- دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری

.....................................
   
اکنون 60 سال از اشغال فلسطین میگذرد. در این مدت همه ی ابزارهای قدرت مادی در خدمت غاصبان قرار گرفته است؛ از پول و سلاح و فناوری، تا تلاشهای سیاسی و دیپلماسی، و تا شبکه ی عظیم امپراتوری خبری و اطلاع رسانی. به رغم این تلاش شیطانی گسترده و حیرت آور، غاصبان و حامیان آنان نه تنها نتوانسته اند مسأله ی مشروعیت رژیم صهیونیستی را حل کنند، بلکه این مسأله با گذشت زمان بغرنج تر هم شده است. عدم تحمل رسانه های غربی و صهیونیستی و دولتهای حامی صهیونیزم در برابرِ حتی طرح سؤال و تحقیق درباره هولوکاست که بهانه ی غصب فلسطین بود، یکی از نشانه های این تزلزل و ابهام است.
   
۱۳۸۷/۱۲/۱۴- چهارمین کنفرانس حمایت از ملت فلسطین

......................................
   
امریکا در حدود دویست بازداشتگاه مخفی در سراسر دنیا دارد که تعدادی از این بازداشتگاهها در اروپاست؛ اروپایی هایی که حقوق بشر لقلقه ی زبانشان است و از هر طرف حرکت می کنند، اسم حقوق بشر را می آورند که ما پایبند حقوق بشریم! این حقوق بشر است؟ در مقابل آن کسی که هولوکاست را مورد سؤال قرار بدهد، همه بسیج می شوند ـ دادگاه هاشان، دولتهاشان، روزنامه هاشان ـ اما در مقابل اهانت به نبی مکرم اسلام، نه فقط اعتراض نمی کنند، بلکه همصدایی هم می کنند! این حقوق بشر است؟ این احترام به انسانیت است؟ این احترام به انسانهاست؟
   
۱۳۸۷/۰۱/۰۱ - اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی

......................................
   
غرب بویژه پس از سردمداری آمریکا، با ستمهای آشکار و رفتارهای بی منطق و استکبار و غرور بی حد و حصر، در جهان اسلام به یک ضد ارزش تبدیل شده است. رفتار آنان با مردم فلسطین و متقابلاً رفتار آنان با دولت خونخوار صهیونیست؛ موضع آنان در قبال اعتراف رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و متقابلاً موضع آنان در برابر استفاده غیرنظامی ایران از انرژی هسته ای؛ حمایت آنان از حمله ی نظامی بر لبنان و کمک تسلیحاتی و سیاسی به حمله کننده و متقابلاً ضدیت آنان با مدافعان جان برکف لبنانی؛ باجگیری دائمی آنان از دولتهای عربی و متقابلاً باج دهی همیشگی آنان به رژیم صهیونیستی؛ حمایت از اهانت کنندگان به مقدسات اسلام و حتی افتراء و اهانت صریح بلندپایگان غربی ازقبیل پاپ به این آئین الهی و متقابلاً جرم شمردن تحقیق و تردید درباره ی هولوکاست و کیان صهیونیستی؛ حمله نظامی و کشتار و ویرانی در عراق و افغانستان بنام دمــــوکراسی، و متقابلاً توطئه بر ضد دولتهای منتخب مردمسالار در فلسطین و عراق و آمریکای لاتین و هر جای دیگری که عوامل آمریکا و صهیونیست بر سر کار نیامده باشند؛ غوغای مبارزه با تروریسم و متقابلاً گفت و گوی پنهانی و حتی کمک به تروریستهای جرّار در عراق و غیره..
این رفتارهای نامعقول و کین توزانه بر ملتهای مسلمان حجت را تمام کرده و به بیداری اسلامی کمک رسانده است.

۱۳۸۵/۱۰/۰۸

و اکنون گرچه محمود احمدی نژاد دیگر رئیس جمهور نیست اما پرسش های او درباره هلوکاست همچنان بی پاسخ است و علیه او در این باره سخن گفته می شود.

جام جم آنلاین

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها