وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۶۳۱۵
زمان انتشار: ۱۴:۱۷     ۰۲ مرداد ۱۳۹۰

ملیحه صدر، دختر امام موسی صدر و مدیر مرکز مداخله زودهنگام برای کودکان با نیازهای ویژه، امشب در برنامه تلویزیونی پارک ملت حضور می‌یابد.

به گزارش «تابناک»، مرکز مداخله زودهنگام برای کودکان با نیازهای ویژه، مرکزی توانبخشی و آموزشی است که از زیرمجموعه‌های موسسات امام موسی صدر در لبنان محسوب می‌شود.
 
 علاقمندان به امام موسی صدر و آشنایی با فعالیت مؤسسات صدر در لبنان امشب می‌توانند در برنامه تلویزیونی پارک ملت مصاحبه محمدرضا شهیدی فر با ملیحه صدر دختر امام موسی صدر و مهدی فرخیان مسؤول واحد پژوهش‌های موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر را ببینند.

برنامه پارک ملت هر شب ساعت ۲۳ از شبکه یک سیما پخش می‌شود و محور برنامه نیز میهمان‌ها و چهره‌هایی هستند که به عنوان کارشناس و صاحب‌نظر به این برنامه دعوت می‌شوند. ملیحه صدر دومین دختر امام موسی صدر و فارغ‌التحصیل جامعه شناسی از دانشگاه بیروت است. همچنین مهدی فرخیان، کارشناس ارشد فلسفه و مولف و مترجم چندین اثر از امام موسی صدر است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام