آرگو در حالي جايزه بهترين فيلم سال 2012 را از
آن خود کرد که به اذعان بسياري از کارشناسان، نه تنها فيلمي درجه يک نبوده، بلکه
داراي اشتباهات فني و تحريفهاي تاريخي نيز بوده است.
اما پس از اينکه پاي سياستبازيهاي ضد ايراني آمريکا، به اسکار هم باز شد، اين بار نيز "هاليوود" در صدد است تا يک فيلم ضدايراني ديگري را به روي پرده بياورد.
آيا آرگوي ديگري در راه است؟
کارگرداني فيلم ضد ايراني گلاب، بر عهده "جان استوارت"، مجري معروف آمريکايي است، اما نکته جالب توجه اين است که مجري برنامههاي تلويزيوني "ديليشو"، هيچ تجربهاي در کارگرداني نداشته و "گلاب" اولين تجربه وي است.
برخي از کارشناسان عقيده دارند، حال که بازار فيلمهاي سياسي و ضد ايراني در هاليوود و جشنوارههاي غربي-عربي داغ است، جان استوارت با پذيرفتن کارگرداني فيلمي ضد ايراني، گمان ميکند، شاید بتواند با ساخت گلاب راه "بن افلک" در پروژه آرگو را ادامه دهد.
تفاوت فيلم جديد هاليوودي ضد ايراني با آرگو ، حضور يکي از عوامل فتنه 88 در پشت پرده اصلي اين فيلم و محتواي آن يعني حمايت از پروژه غربي-آمريکايي فتنه است. در حالي که در آرگو، ايرانيها حضور مستقيمي در فيلم نداشتند.
استوارت فیلمنامه فیلمش را با اقتباس از کتاب مازیار بهاری، با نام "بعد آنها به سراغم آمدند: داستان یک خانواده از عشق، اسارت و بقا" نوشت. او حقوق رسمی فیلم را چندی پیش به نام خود ثبت کرد و از آن موقع تا به حال سخت مشغول به کار روی فیلم است.
این کتاب که با همکاری ایمی مولوی نوشته شده داستان ماموریت بهاری برای پوشش دادن خبرهای انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 2009 است. او در همان سال به اتهام جاسوسی دستگیر شد و به مدت 118 روز زندانی بود.
دلیل انتخاب نام فیلم هم به زعم مازیار بهاری بوی گلابی بوده که بازجویش به لباس خود میزده است.
مازیار بهاری که در مصاحبهاش با پرستیوی اعتراف کرد خبرنگاران غربی برای جاسوسی کار میکنند و او هم به دنبال تحقق یک کودتاي رنگی بوده، پس از آزادی از زندان و گریختن از ایران اعترافاتش را پس گرفت و کتاب "بعد آنها به سراغم آمدند" را نوشت.
در تاريخ 31 فروردين سال 1392، باشگاه خبرنگاران گزارشي را با عنوان "ناياک،
لابي ايران يا لابي آمريکا در امور ايرانيان؟ / پشت پرده ناياک چه کساني هستند؟ +
اسناد و تصاوير" منتشر کرد.
در گزارش مورد اشاره، به پشت پرده روابط بنياد ناياک و اعضاي ارشد اين لابي آمريکايي با سرويسهاي امنيتي، جاسوسي و بنيادهاي فکر آمريکايي-صهيونيستي مانند ""AIPAC پرداخته شد.
در ميان اعضاي ارشد اين بنياد، که با پايان يافتن ماموريت خود از کشور فرار و به همپالگيهاي لندني خود پيوست، مازيار بهاري خبرنگار مجله نيوزويک در تهران است.
مازيار بهاري يکي از دوستان نزديک تريتا پارسي و خبرنگار مجله آمريکايي "نيوزويک" است که در فتنه سال 88 فعاليت گستردهاي داشت که در نهايت توسط نيروهاي امنيتي دستگير شده و پس از اقرار به اقدامات جاسوسي و ضد امنيتي خود به زندان رفت.
کارشناس دم دستي ناياک در مهر 1388 با قرار وثیقه 300 میلیون تومانی اززندان اوین آزاد و و سپس فرار کرد.
از آنجايي که از اهداف بنيادهايي مانند "شوراي ملي ايرانيان آمريکا"، ايجاد اغتشاش و "کودتاي مخملي" است، با افرادي ارتباط برقرار ميکند که در اين زمينه تجربه کافي را داشته باشند. مازيار بهاري در جلسه محاکمه، در بخش از اعترافات خود درباره وقايع بعد از انتخابات به طور علني اعلام ميکند که حوادث آن روزها "دقيقا مشخصات کودتاي مخملي"را داشتند. وي در ادامه ميافزايد:
"هدف از راهاندازي ماهوارههاي فارسي زبان و گسيل 700 خبرنگار خارجي به ايران دقيقا براي انجام همين مطلب بود. در حقيقت رسانهها نقش اصلي را در ايجاد اغتشاشات پس از انتخابات بر عهده داشتند. برگزاري تجمعات آرام يا به آتش كشاندن وسايل نقليه و حمله به پايگاههاي بسيج و تخريب اموال عمومي از جمله اقدامات تبليغي رسانهها بود. هرگونه واقعهاي كه در تهران به وقوع ميپيوست، پس از 5 دقيقه از شبكههاي ماهوارهاي به ويژه بيبيسي قابل مشاهده بود".
حضور در بنيادهاي براندازي آمريکايي
بهاري همزمان با حضور در برنامههاي تلويزيون سلطنتي انگليس، در بنيادهايي آمريکايي نيز آمد و شد ميکند، بنيادهايي که اغلب آنها در زمينه براندازي و ايجاد انقلابهاي مخملي تخصص دارند.
يکي از بنيادهايي که بهاري در آنجا حضور پر رنگي
دارد،بنياد معروف" کارنگي" است.
بنیاد کارنگی یکی از مهمترین کانونهای فکری آمريکا است که نقش اساسی در شکلگیری و مدیریت سیاستهای کاخ سفید و حتی راهبردهای جهانی دارد. با نگاهی کلی به عملکرد بنیاد کارنگی و همچنین ساختار فکری و مطالعاتی آن میتوان به خوبی فهمید که این بنیاد نقش اساسی در شکل دهی و مدیریت سیاستهای بین المللی کاخ سفید و حتی راهبردهای جهانی داشته است که در راستای منافع سردمداران صهیونیسم بینالملل و مراکز تجاری وابسته به آنها اتخاذ میشود. به طوریکه ترویج و توسعه پروژه جهانی شدن، اجرای طرح خاورمیانه، پیگیری کودتاهای رنگی در جوامع سیاسی متضاد با منافع نظام سلطه جهان و … شواهد متقنی بر این ادعا است.
سفر مازيار بهاري به سرزمينهاي اشغالي
نقش مازيار بهاري در قطع برنامههاي پرستيوي در انگليس
مازيار بهاري که صراحتا در اعترافات خود،
به همکاري با سازمانهاي جاسوسي غربي اعتراف کرده بود، پس از فرار از
ايران، ضمن تکذيب تمامي اعترافات خود، شبکه پرستيوي را متهم کرد و دولن
انگليس که دنبال بهانهاي براي قطع برنامههاي برونمرزي ايران ميگشت، با
توجه اتهامات بياساس مازيار بهاري، اقدام به تحريم شبکه انگليسي زبان
پرستيوي و لغو مجوز فعاليت اين شبکه در انگليس کرد.
سال گذشته، اتحاديه اروپا محمد سرافراز مدير شبکه تلويزيوني پرستيوي و حميدرضا عمادي مدير اتاق خبر اين شبکه تلويزيوني را به خاطر پخش مصاحبه ده ثانيهاي با مازيار بهاري خبرنگار ايراني_کانادايي پس از وقايع مربوط به ناآراميهاي بعد از انتخابات رياست جمهوري سال ۲۰۰۹ ، در فهرست سياه قرار داد.
مايکل مان سخنگوي کاترين اشتون رئيس سياست خارجي اتحاديه اروپا که از جانب عمادي با وي تماس گرفته شده بود، از ارائه هرگونه پاسخ روشني در اين خصوص طفره رفت.
کارشناسان بر اين باورند تحريم اروپا عليه شکبه تلويزيوني "پرس تي وي" با هدايت واشنگتن و تل آويو صورت گرفته است.
اتحاديه اروپا پرستيوي را متهم کرد حقوق مازيار بهاري را براي شکايت قضايي و دسترسي به روند عادلانه قضايي نقض کرده است. پرس تي وي بارها اين ادعا را بي اساس خوانده و رد کرده است.
دكتر "محمد سرافراز"در مراسم قدرداني از برگزيدگان نخستين جشنواره برنامه سازي راديويي در قالب Psa، با اشاره به تحريم معاون برونمرزي صدا و سيما و مدير خبر شبكه "پرستيوي" از سوي اتحاديه اروپا گفت: اين رفتار نشانه بيمنطقي سران اتحاديه اروپا است كه با بهانه پخش يك گزارش ده ثانيهاي در سال 2009 از "مازيار بهاري" شخصي كه براي رسانه انگليس در ايران فعاليت مي كرده، يك شبكه تلويزيوني را مورد تحريم و محدوديت قرار ميدهند.
مازيار بهاري و ساخت مستندهاي جعلي
مازيار بهاري پس از فرار از ايران، به ساخت مستندهاي جعلي و ساختگي عليه کشور و حوادث فتنه 88 پرداخت. خبرنگار فراري مجله آمريکايي، با ساخت مستندهايي غير مستند، با مصاحبه با گروههاي ضد انقلاب و اپوزوسيون خارجنشين، خوراک رسانههاي فارسيزبان بيگانه بويژه BBC فارسي را تهيه ميکند. بهاري که به يکي از کارشناسهاي دم دستي BBCفارسي هم تبديل شده است، هر از چند گاهي با حضور در برنامههاي تلويزيون دولتي انگليس، به مجيزگويي خاندان سلطنتي پرداخته و گهگاه هم به سفارش سرويسهاي امنيتي انگليسي و آمريکايي به اصطلاح مستندهايي را عليه جمهوري اسلامي ايران ميسازد.
پروژه جديد مازيار بهاري در هاليوود کليد ميخورد
در ادامه پروژههاي به اصطلاح مستندي که از سوي اتاق فکرهايي مانند کارنگي، به مازيار بهاري سپرده ميشود، پروژه فيلم "گلاب" جديدترين اثر ضد ايراني بهاري است که اين بار در هاليوود و با همکاري جان استوارت، مجري معروف تلويزيون آمريکا ساخته ميشود.
جان استوارت کيست؟
جان استوارت که سابقه مجریگری مراسم بزرگی مثل اسکار هفتاد و هشتم را در کارنامه دارد، برای اولین فیلمش یک کار ضد ایرانی را انتخاب کرده تا بلکه بتواند با جوایز احتمالی جایی در بین کارگردانان مشهور پیدا کند.
استوارت، مجري برنامه معروف Dailyshow، پیش از ساخت فیلم «گلاب»،17 سال بدون وقفه، اجرای این شو را هر دوشنبه به عهده داشته است.فیلم گلاب اولین ورود استوارت به عرصه فیلمسازی محسوب میشود .او این فیلم را براساس کتاب مازیار بهاری میسازد که اين کتاب نيز مورد تشويق بنياد کارنگي قرار گرفته و در مکان اين بنياد رونمايي شد.
هزينه مالي گلاب، را چه کساني تامين ميکنند؟
به گزارش نيويورک تايمز؛ تخمین زده شده که پروژه سینمایی گلاب از 30 تا 40 میلیون دلار هزینه ساخت داشته باشد که علاوه بر استوارت، کمپانی اودلوت اینترتیمنت OddLot Entertainment متعلق به خانواده پریتزکر،یکی از ثروتمندترين خانوادههای آمریکا و اسکات رودین، یکی از تهیهکنندگان یهودی هالیوود این هزینه را تأمین خواهند کرد.
چه کساني در اين فيلم ضد ايراني ايفاي نقش ميکنند؟
در ساختفیلم گلاب، حدود 70_80 نفر همکاری دارند که در میان بازیگران این پروژه سینمایی چهرههاي آلوده سياسي و ضد دين، چون "شهره آغداشلو"، گلشیفته فراهانی و گائل گارسیا برنال به چشم میخوردند.
آغداشلو که پیش از این نیز در فیلمهای ضد ایرانی بازی کرده، در این فیلم نقش مادر مازیار بهاری، شخصیت
اصلی فیلم با بازی "گائل گارسیا برنال" را بازی خواهد کرد.
تصاويري از فيلمبرداري فيلم ضد ايراني گلاب: