کد خبر: ۱۶۲۸۴
زمان انتشار: ۱۰:۲۵     ۰۲ مرداد ۱۳۹۰
حسين شريعتمداري در روزنامه کیهان نوشت:

مدتي است كه برخي از اظهارات آقاي دكتر لاريجاني، رياست محترم مجلس شوراي اسلامي به «تيتر اول» روزنامه هاي زنجيره اي و «خبر برجسته» سايت هاي حامي فتنه 88 تبديل مي شود و رسانه هاي ياد شده با آب و تاب و ذوق زدگي به تفسير و تحليل مورد علاقه خود از اظهارات وي كه به يقين مورد علاقه ايشان نيست مي نشينند.

به عنوان تازه ترين نمونه از اين دست مي توان به بخشي از سخنان روز پنج شنبه دكتر لاريجاني در يادواره شهداي روستاي آسور از توابع شهرستان فيروزكوه اشاره كرد، از جمله، آنجا كه گفته اند؛ «مجلس هرگز فكر نمي كرد كه قانون يارانه ها به شكل فعلي اجرا و يارانه هاي نقدي به شيوه جاري پرداخت شود» يا، آنجا كه مي گويند ؛ «صدا و سيما نبايد تريبون دولت شود»... و البته بخش اصلي سخنان ايشان نگاهي منطقي و اصولگرايانه به مسائل اين روزهاي داخل و خارج كشور و دفاع جانانه و هوشمندانه از مواضع جمهوري اسلامي ايران در قبال اين رخدادها بوده است كه به جاي خود و مانند هميشه درخور تقدير است و از شخصيت آزمون داده اي نظير دكتر لاريجاني جز اين نيز انتظار نرفته و نمي رود.

اما متاسفانه بايد گفت، اظهارات ايشان درباره «اجراي طرح هدفمندي يارانه ها» و يا «تبديل صدا و سيما به تريبون دولت» بي آن كه جناب لاريجاني بخواهند و يا توجه داشته باشند، بازي در ميدان دشمن است و دقيقا به همين علت با استقبال گسترده روزنامه هاي زنجيره اي و سايت هاي حامي فتنه در داخل و خارج كشور روبرو شده است.

آقاي دكتر لاريجاني به خوبي مي دانند و كيهان نيز با توجه به رصد دائمي رسانه هاي داخلي و خارجي در اين باره كمترين ترديدي ندارد كه دشمنان بيروني و دنباله هاي فتنه گر آنها در داخل كشور، بعد از شكست و رسوايي در فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 به ناكارآمدي طرح هدفمندي يارانه ها دل بسته و پروژه تعريف شده اي را براي زير سؤال بردن اين طرح بزرگ و سرنوشت ساز كليد زده و دنبال مي كردند.

اما برخلاف انتظار و آرزوي آنان، طرح هدفمندي يارانه ها با موفقيت به اجرا درآمد و برخي از كاستي هاي آن با دستاوردهاي اين طرح قابل مقايسه نيست و از سوي ديگر اين كاستي ها پيشاپيش قابل پيش بيني بوده و جلسات متعددي از مجلس شوراي اسلامي با رياست شخص آقاي لاريجاني به يافتن راه كار براي كاستن از برخي پي آمدهاي غيرقابل اجتناب اين طرح اختصاص يافته بود بنابراين از رياست محترم مجلس كه خود از نزديك شاهد تلاش بي وقفه دولت در عملياتي كردن طرح هدفمندي يارانه ها بوده اند انتظار نمي رود، به خاطر شماري از پي آمدهاي طبيعي طرح ياد شده، اين اقدام بزرگ و حماسي دولت كه هيچيك از دولت هاي سازندگي و اصلاحات جرأت انجام آن را نداشته اند به زير سؤال بكشد.

اظهارنظر آقاي دكتر لاريجاني درباره تبديل صدا و سيما به تريبون دولت نيز، ضمن آن كه با واقعيت فاصله دارد زمينه ديگري براي سوءاستفاده دشمن است. دشمنان تابلودار بيروني و دنباله هاي داخلي آنها، پنهان نمي كنند كه در جريان فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 از روشنگري ها و برنامه هاي مستند صدا و سيما، ضربات خرد كننده اي دريافت كرده اند و از آنجا كه اسناد ارائه شده در اين روشنگري هاي مستند را غير قابل انكار مي ديدند به تخطئه صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران روي آوردند و رسانه ملي را به يكسونگري و خودداري از انعكاس نظر مخالفان متهم كردند و حال آن كه هيچ يك از آنها جرأت رودررويي و مناظره با حاميان نظام را نداشتند و دعوت هاي مكرر صدا و سيما براي حضور در اينگونه برنامه ها را بي پاسخ مي گذاشتند.

از سوي ديگر، دولت عهده دار امور اجرايي كشور است و به طور طبيعي و منطقي حجم انبوهي از اخبار و گزارش هاي صدا و سيما و ديگر برنامه هاي آن به اقدامات عمراني، علمي، رفاهي و... دولت اختصاص پيدا مي كند و در بسياري از موارد نيز برخي از مواضع و عملكردهاي دولت به نقد كشيده شده است. ضمن آن كه هيچ يك از اخبار مجلس شوراي اسلامي و نمايندگان محترم نيز در رسانه ملي از قلم نيفتاده است.

همين جا بايد گفت كه صدا و سيماي جمهوري اسلامي خالي از كاستي و اشتباه و خطاهاي فاحش نيست و برخي از برنامه هاي آن با نيازهاي واقعي مردم همخواني چنداني ندارد - كه كم و بيش در بقيه مراكز هم ديده مي شود- و كيهان نيز بارها به آن پرداخته است ولي «تبديل صدا و سيما به تريبون دولت» اتهامي جفا نسبت به خدمات فراوان رسانه ملي در مقابله با فتنه آمريكايي- اسرائيلي 88 تلقي مي شود. گفتني است كه دولت نيز صدا و سيما را به يكجانبه نگري به نفع مجلس و قوه قضائيه متهم مي كند!

و بالاخره، موارد فوق تنها به عنوان نمونه در اين نوشته آمده است و در ادامه به اختصار بايد گفت؛
الف: اصرار رياست محترم مجلس به مرزبندي با جريان انحرافي، اقدامي ضروري و درخور تمجيد است، همانگونه كه تاكيد همزمان اين مرزبندي با عوامل پنهان و آشكار فتنه 88 نيز به منظور پيشگيري از سوءاستفاده دشمنان ضروري است.

ب: سران قواي سه گانه كه فرصت ملاقات حضوري با يكديگر را دارند نبايد برخي از مسائل ابهام آفرين را به رسانه ها بكشانند و براي مردم دغدغه آفريني كنند. مخصوصا مواردي كه يك سويه مطرح مي شود كه البته، اين نمونه ها از جانب دولت نيز به فراواني ديده شده است.

ج: به قول حكيمانه حضرت آقا، نقد دلسوزانه بايد، نقاط مثبت نقد شونده را نيز دربر داشته باشد.

د: برخي از اقدامات مجلس محترم نيز خالي از انتقاد نبوده و به گونه اي در شمار اقدامات تضييع كننده حق ملت قابل ارزيابي است كه شرط فوق ليسانس براي نامزدهاي نمايندگي مجلس و بر زمين ماندن طرح نظارت بر نمايندگان از جمله آنهاست و انتظار مي رفت رياست محترم مجلس كه مي دانيم مخالف اين نمونه ها بوده اند، از انتقاد نسبت به اين موارد نيز دريغ نمي ورزيدند.

و بالاخره جناب لاريجاني در دوران اصلاحات به عنوان رئيس صدا و سيما و پس از آن در قامت يك اصولگراي متعهد با حملات گسترده دشمنان بيروني و دنباله هاي داخلي آنها روبرو بوده است و اين وجيزه با هدف پيشگيري از سوءاستفاده دشمنان براي القاي تفرقه در جبهه اصولگرايان قلمي شده است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها