
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598 به نقل از ایسنا، حجتالاسلام صدرالدین شریعتی رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با تسنیم با بیان اینکه خود من از طریق رسمی از برکناریام مطلع نبودم، گفت: درباره اینکه به دنبال جایگزین برای من میگردند، اطلاع داشتم، اما از اینکه برای جایگزینم حکم زدند، خبر نداشتم.
وی افزود: ساعت ۱۲ و هنگامی که روی منبر بودم، دیدم تماسهای فراوانی گرفته میشود و پس از پاسخ گفتن به آنها و از طریق این تماسها فهمیدم که برکنار شدهام.
شریعتی درباره برنامه آتی خود گفت: من یک پیشنماز و منبری هستم و آخوندیام بر همهچیز غلبه دارد. ضمن اینکه عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی(دانشکده علوم روانشناسی و تربیتی) هستم و در این دانشگاه به تدریس ادامه خواهم داد مگر اینکه نخواهند به تدریس هم ادامه بدهم.
شریعتی در پاسخ به این سوال که آیا توفیقی، سرپرست وزارت علوم درباره عزل و نصب در ریاست دانشگاه علامه با شما تماسی برقرار نکرد؟ گفت: چند بار زنگ زدند که بیایید صحبت کنیم. من گفتم اگر مسئله جابجایی است که دیگر حرفی باقی نمیماند، ولی اگر درباره مسائل دانشگاه است، بحث چیز دیگری است که دیگر حرفی نزدند و تصمیمشان را عملی کردند.