کد خبر: ۱۶۱۰۸
زمان انتشار: ۰۹:۴۷     ۲۹ تير ۱۳۹۰
پيكر آيت‌الله محمد‌مهدي مهندسي صبح امروز در قم تشييع شده و در حرم مطهر حضرت معصومه(س) به خاك سپرده مي‌شود.
يكي از دست‌اندركاران مراسم تشييع آيت‌الله مهندسي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به مراسم تشييع و خاكسپاري آيت‌الله مهندسي اظهار داشت: عموم مردم امروز در بهشت معصومه حضور پيدا مي‌كنند.
حسين حسن‌زاده خاطرنشان كرد: مراسم تشييع ساعت 9 و 30 دقيقه از مقابل مسجد امام حسن عسگري(ع) در سه‌راه بازار به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار مي‌شود.
وي عنوان داشت: پيكر آيت‌الله مهندسي پس از طواف در حرم كريمه اهل بيت(س) در جوار قبر شهيد مفتح به خاك سپرده مي‌شود.
استاد محمد‌مهدي مهندسي، يكي از اساتيد گرانقدر و معروف حوزه علميه قم بود كه در سال 32 در شهر آباده متولد شد و در سال 54 به حوزه علميه ورود پيدا كرد.
پس از تحصيل دروس مقدماتي از ادبيات و منطق و...،‌شرح لمعه را در محضر آيت‌الله باكوئي، رسائل را خدمت آيت‌الله اعتمادي، مكاسب را از محضر مرحوم آيت‌الله العظمي اشتهاردي و آيت‌الله ستوده فراگرفت.
همزمان يادگيري شرح تجريد الاعتقاد را خدمت حكيم الهي آيت‌الله انصاري شيرازي و بدايةالحكمه را در محضر آيت‌الله نجفي شهرضايي آغاز كرد و ادامه آن را از محضر آيت‌الله ممدوحي استفاده كرده است.
آيت‌الله العظمي حاج ميرزا جواد تبريزي استاد خارج فقه و اصول آن مرحوم بود و مدتي نيز از درس خارج اصول آيت‌الله سبحاني استفاده كرده است.
اين عالم بزرگوار بداية‌الحكمه، شرح منظومه حاج ملاهادي سبزواري در منطق و فلسفه و پس از آن اسفار را در محضر حكيم الهي آيت‌الله انصاري شيرازي گذراند و همچنين تمهيدالقواعد، شرح فصوص و مصباح الانس را در خدمت آيت‌الله انصاري شيرازي قرائت كرد.
وي همچنين از محضر آيت‌الله جوادي‌آملي، آيت‌الله مشكيني و ديگر اساتيد استفاده كرده و استاد فاضل ديگر وي حضرت علامه حسن‌زاده آملي بود.
آثار مكتوب آن مرحوم بيشتر جنبه مقاله و جزوه درسي به خود گرفته است كه برخي اين آثار شامل استاد مطهري و پيوستگي دين و معنويت، جايگاه قم در تحولات معاصر، حوزه و گسترش علوم عقلي، ضرورت آشنايي با فلسفه، عرفان و عارف نمايان، علّامه طباطبايي و تحول علوم عقلي در حوزه، مسئوليت حوزه و روحانيت در قبال مسائل فرهنگي جامعه، نگرش عرفاني امام خميني (ره) به نهضت حسيني (ع)، آشتياني و سير و سلوك معنوي، خير و شر، رهبري (ولايت فقيه)، سعادت و شقاوت، قاعده سوق المسلمين و معاد است.
اين عالم عاليقدر از داراي سوابقي همچون مديرگروه اخلاق دانشگاه معارف اسلامي قم، استاد مركز تخصصي فلسفه حوزه علميه قم، استاد موسسه علمي، پژوهشي امام خميني ( ره )، عضو هيئت علمي دائرةالمعارف عرفاني موسسه پژوهشي امام خميني(ره)، كارشناس شبكه سراسري راديو معارف و شبكه قرآن سيما، استاد موسسه امام صادق(ع) قم، استاد اخلاق مدارس حوزه علميه قم و استاد راهنما و داور سطح چهار حوزه علميه قم بوده است.
آيت‌الله محمد‌مهدي مهندسي از اساتيد برجسته حوزه علميه قم بر اثر عارضه قلبي چند روز در بيمارستان كسري تهران بستري بود و بعد از ظهر روز دوشنبه به ديار باقي شتافت.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها