کد خبر: ۱۶۰۴۳۷
زمان انتشار: ۱۳:۵۹     ۰۴ شهريور ۱۳۹۲
به گزارش پایگاه 598، حجت‌الاسلام سیدمحمود نبویان مسئول کمیته اسلامی کردن دانشگاه‌ها در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در خصوص احتمال معرفی توفیقی به عنوان وزیر علوم دولت یازدهم، اظهار داشت: در مورد آقای توفیقی دو نکته خیلی آشکار است که باید به آن توجه کنیم؛ نکته اول این است که وی دارای اندیشه‌های سکولار است و قائل به اسلامی شدن دانشگاه‌ها نیست.

وی افزود: طبیعتاً نظام اسلامی ما اهدافی دارد که این اهداف همان اهداف ائمه است، بر همین اساس ما اسلامی شدن را در همه ابعاد زندگی پیگیری می‌کنیم؛ ما باید دانشگاه‌های اسلامی هم داشته باشیم و تا این اتفاق صورت نگیرد، مشکلات حل نمی‌شود.

نبویان ادامه داد:‌ امام (ره) اولین گام را در این رابطه برداشتند، از آنجایی که دانشگاه ما سکولار بود و محتوای کتاب‌ها با اسلام سازگاری نداشت و حتی علوم انسانی در بسیاری از موارد حتی ضد اسلامی بود، امام(ره) انقلاب فرهنگی را انجام داد و دو سال و نیم درب دانشگاه‌ها را بست.

نماینده مردم تهران گفت: این اقدام امام(ره) به این معنی بود که آن دانشگاه‌ها به درد نظام جمهوری اسلامی نمی‌‌خورد و با اهداف آن سازگاری ندارد و ما تا تحول را در دانشگاه‌ها انجام ندهیم‌،‌نمی‌توانیم در سایر مسائل تحول داشته باشیم.

نبویان اظهار داشت: مقام معظم رهبری هم تاکید زیادی دارند و همواره به این مسئله اشاره داشتند که علوم انسانی موجود در دانشگاه‌ها برای جامعه مضر است؛ ایشان فرمودند که من نمی‌گویم غیر مفید است بلکه مضر است؛ بر همین اساس ما باید در دانشگاه‌ها تحول ایجاد کنیم و در واقع اسلامی شدن دانشگاه‌ها یک اصل محسوب می‌شود.

وی افزود: آقای میلی‌منفرد که قبلا برای وزارت علوم معرفی شده بود،‌ مشکلات متعددی داشت؛‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی در آئین‌نامه ارتقاء این بحث را آورده که اساتید را با معارف اسلامی آشنا کند چرا که اساتید می‌خواهند دانشجویان را تربیت کنند، بر همین اساس باید با اندیشه‌های اسلامی آشنا باشند و آقای میلی منفرد معتقد بود که باید جلوی این کار گرفته شود.

وی ادامه داد: آقای توفیقی در مصاحبه‌ای که با روزنامه توقیف شده مغرب داشت، تاکید می‌کند که این اقدامات،‌اقدامات درستی نیست؛ وی می‌گوید از جمله اقداماتی که انجام شده ایجاد دانشگاه‌های تک جنسیتی بود؛ من نمی‌دانم اگر یک فرد نخواهد کنار نامحرم بنشیند پس تکلیفش چه می‌شود.

نبویان گفت: ‌آقای توفیقی در آن مصاحبه تاکید می‌کند که متاسفانه برخی اقدامات مثل ایجاد دانشگاه‌های تک جنسیتی در حال انجام است و می‌گوید که ما آماری داریم که در یک دانشگاه تک جنسیتی مانند الزهرا دخترها افسرده شده‌اند و در واقع این موضوع را مسخره می‌کند.

مسئول کمیته اسلامی شدن دانشگاه‌ها در مجلس، اظهار داشت: مسئله بعدی مربوط به مواضع سیاسی است؛ به اعتقاد من آقای میلی منفرد در مرتبه پائین‌تری از آقای توفیقی قرار دارد،‌آقای توفیقی در فتنه ۸۸ صریح به میدان می‌آید و در تحصن دانشگاه تهران شرکت می‌کند و در آنجا فرد را متهم نمی‌کند بلکه نظام را متهم می‌کند که ۱۱ میلیون رای را جابجا کرده است.

نماینده مردم تهران ادامه داد: بنده نکات مهمی را در سخنان توفیقی یافتم و البته این سخنان را دو بار هم گوش دادم؛ وی در ابتدا یک دروغ به کل نظام می‌بندد؛ من نمی‌دانم که آیا آدم دروغگو به درد نظام اسلامی می‌خورد یا نه؛ که می‌خواهد وزیر هم شود، در حالی که آقای روحانی می‌گوید دولت من دولت صداقت است.

نبویان اظهار داشت:‌ نکته بعدی این است که توفیقی می‌گوید رای آقای موسوی ۲۴ میلیون و رای آقای احمدی‌نژاد ۱۳ میلیون است و در واقع یک جابجایی صورت گرفته و به قول آقای توفیقی رای‌ها دستکاری شده است؛ بعد از آن هم وی به رئیس جمهور منتخب مردم توهین می‌کند در حالی که ۲۴ میلیون نفر به آقای احمدی‌نژاد رای داده بودند؛ نمی‌دانم الان کسی جرأت می‌کند و آیا درست است که کسی به آقای روحانی توهین کند و مثلا به او بگوید بی‌ادب؛ در آن زمان عین این عبارات توسط آقای توفیقی برای احمدی‌نژاد بکار برده شد؛ نمی‌دانم اگر من به یک نفر بگویم بی‌ادب آیا خودم ادب را رعایت کرده‌ام.

نبویان افزود: ‌توفیقی همچنین در آنجا افراد را تحریک می‌کند و می‌گوید که دانشجویان مظلومند و صدایشان به جایی نمی‌رسد و فقط باتوم روی سرشان است و راهپیمایی ۲۵ خرداد را یک حماسه می‌‌‌نامد و می‌گوید که در طول تاریخ انقلاب فشارها زیادی بر کشور وارد شده است و حادثه کنونی یعنی فتنه ۸۸ تألم و تاسف‌بارتر از قضایایی مثل ۷ تیر و ۸ شهریور است.

این نماینده مجلس اظهار داشت: به اعتقاد من باید از آقای روحانی تعجب کنیم که بخواهد این چنین فردی را برای وزارت علوم انتخاب کند.

نبویان گفت: اگر میلی منفرد برای حضورش در فتنه ۸۸ و داشتن فکر سکولار در مجلس رد شد، نباید فردی که حضورش در فتنه قوی‌تر است به مجلس معرفی شود، چرا که این کار نوعی لجاجت محسوب می‌شود.

نماینده مردم تهران ادامه داد: آقای روحانی در تحلیف سه ویژگی برای دولتش برشمرد و گفت که ما میزان را رای ملت می‌دانیم و دولت ما دولت صداقت است و ما قانون‌گراییم؛ سؤال من این است که آیا فقط در سال ۹۲ میزان رای ملت است و در سال ۸۸ میزان رای ملت نبود؛ وزیری که رای ملت را در سال ۸۸ میزان ندانسته چرا باید به مجلس معرفی شود.

نبویان خاطرنشان کرد: کسانی که دروغ تقلب را مطرح کردند و هنوز هم پای آن ایستاده‌اند، آیا استفاده از این افراد با اعتدال سازگاری دارد؟

وی ادامه داد: آقای روحانی گفته که قانون‌گراست و سؤال من این است افرادی که میزان را رای ملت نمی‌دانند و دروغگو هستند و قانون‌گرا نبودند آیا انتخاب آنها با اعتدال سازگار است.

نبویان گفت: به اعتقاد من آقای روحانی باید به اطرافیانش هم تذکر دهد؛ افرادی مثل آقای ترکان باید از آقای رئیس جمهور تذکر بگیرد، چرا که تهدید کردن نمایندگان و از موضع بالا با آنان صحبت کردن درست نیست چرا که نمایندگان منتخب ملت هستند و باید حرف ملت را بزنند و آقای ترکان هم باید بداند که تهدید نمایندگان اقدام درستی نیست.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها