مشرق، پس از سخنان علیرضا زاکانی نماینده اصولگرای مجلس نهم درباره حمایت، دخالت و تحریک مردم به تظاهراتهای غیر قانونی در فتنه 88 توسط وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، محمدعلی نجفی به دفاع از خود پرداخت.
پس از دفاعیات نجفی و رد حمایت و دخالت وی در فتنه، سایت مشرق در مطلبی با عنوان امضای نجفی روی کارت سوخت فتنه، اقدام به انتشار نامه سراسر توهین، افترا و بهتان چندی از فتنهگران در فتنه 88 کرده که نام آقای نجفی نیز به عنوان یکی از امضاکنندگان و تأییدکنندگان این نامه، در کنار دیگر امضاکنندگان دیده میشود.
از سوی دیگر، ظهر امروز نجفی در پاسخ به ادعای چند نفر از نمایندگان مجلس مبنی بر شبههدار بودن پاسخهای آقای نجفی و اسناد موجود، جوابی داده که نیاز به توضیحات بیشتر دارد.
در این راستا، مشرق برای روشن شدن موضوع، اقدام به انتشار منبع مستند دیگری از دخالت، حمایت و تحریک مردم توسط آقای نجفی میکند.
نمایندگان مجلس در سؤال خود از آقای نجفی پرسیدهاند: «پس از دفاعیات جنابعالی مطالبی در صحن علنی مطرح گردید که شبهاتی برای نمایندگان محترم که ضرورت دارد با اطلاع کامل رأی دهند، ایجاد کرده است. لطفاً در ارتباط با موارد زیر بهصراحت و شفاف اطلاعرسانی فرمایید:
1- ایراد فرمودید نام میدانی که قرار بود به 9 دی تغییر یابد قبلا به نام آیتالله حقشناس بوده و به حرمت نام ایشان با تغییر نام مخالفت کرده بودید. دوستان مدعی شدهاند این میدان قبلا به نام مالکی به نام حقشناس بوده و ارتباطی با مرحوم آیتالله حقشناس نداشته.
2- نامه سرگشادهای منتشر شد که نام جنابعالی به همراه تعداد دیگری در ذیل آن آمده است که در این نامه که به مراجع عظام منتشر شده است نکاتی مطرح شده که مطابق اصول نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نبوده و اهانت به ساحت مقدس نظام کرده است. مزید استحضار این نامه به تاریخ 26 جولای 2009 مصادف با 4 مرداد 1388 میباشد.
غلامرضا تاجگردون، غلامرضا اسداللهی، هادی قوامی، سیدهادی حسینی، محمود نگهبان سلامی، بهروز نعمتی، علیرضا سلیمی، محمدعلی مقیمی، علی مطهری، سبحانیفر، عباس صلاحی.»
جواب نجفی نیز در پاسخ به سؤال دوم: «نامه مورد اشاره را نهتنها بنده امضا نکردهام بلکه برای اولین بار هفته گذشته در جلسه کمیسیون آن را دیدم. این ترفند برخی سایتهای هدایت شده خارج از کشور است که مطالبی برعلیه نظام تنظیم میکنند و نام عدهای از شخصیتهای داخلی را برای اعتباربخشیدن به مطالب کذب خود درج مینمایند.»
آقای نجفی در جواب خود، به چند مورد اشاره میکند که مشرق برای روشنشدن موضوع، توضیحاتی ارائه میکند تا مردم خود به قضاوت بنشینند.
آقای نجفی میگویند: نه تنها بنده امضا نکردهام بلکه برای اولین بار هفته گذشته در جلسه کمیسیون آن را دیدم.
1- آقای نجفی! اگر منظور جنابعالی از لفظ امضاء، همان خط کشی عامه مردم زیر اسناد و مکتوبات است، باید گفت که در عرف نامهنگاری، قرار گرفتن اسم شخص زیر نامه به معنای امضاء و تأیید محتوای نامه است و نیازی به این نیست که شما حتماً امضاء به معنای عرف کنید.
2- آقای نجفی! اینکه جنابعالی پس از چهار سال از فتنه 88، تازه هفته گذشته از محتوای این نامه باخبر شدید، هم جای شکر دارد و هم جای بسی تأسف.
جای شکر دارد برای اینکه ادعای حمایت شما از فتنه 88 سبب شد که از کرده خود برائت جویید و بگویید که نامه را امضا نکردهاید.
3- آقای نجفی! شما در پاسخ خود به نمایندگان، به نکته بسیار مهمی اشاره کردید؛ شما گفتید: این، ترفند برخی سایتهای هدایتشده خارج از کشور است که مطالبی علیه نظام تنظیم میکنند و نام عدهای از شخصیتهای داخلی را برای اعتبار بخشیدن به مطالب کذب خود درج مینمایند.
جناب آقای نجفی! برای روشنشدن مطلب باید گفت حرف جنابعالی تا حدی صحیح است، آنجا که گفتهاید سایتهای هدایت شده خارجی اما امیدواریم منظورتان پایگاه اطلاعرسانی رسمی سید محمد خاتمی رئیس جمهور اسبق کشورمان نباشد که متن نامه شما و همفکرانتان با امضای شما در آن به وضوح دیده میشود. سند نامه فتنهگران به مراجع عظام تقلید در فتنه 88 با امضای نجفی
برای مشاهده در سایز اصلی روی عکس کلیک کنید
با توجه به تأیید سند منتشرشده از سوی مشرق توسط پایگاه رسمی محمد خاتمی، امیدواریم تا پیش از کسب رأی اعتماد نمایندگان، از حمایت خود از فتنه عذرخواهی کنید. همانگونه که رهبر انقلاب نیز بهتازگی در دیدار دانشجویان تأکید کردند افرادی که در انتخابات 88 فکر میکردند تقلب شده است باید عذرخواهی کنند.
مسئله اصلى گم نشود. خب، در انتخابات سال 88، آن کسانى که فکر میکردند در انتخابات تقلب شده، چرا براى مواجهه با تقلب، اردوکشى خیابانى کردند؟ چرا این را جواب نمیدهند؟ صد بار ما سؤال کردیم؛ نه در مجامع عمومى، نخیر، به شکلى که قابل جوابدادن بوده؛ اما جواب ندارند. خب، چرا عذرخواهى نمیکنند؟ در جلسات خصوصى میگویند ما اعتراف میکنیم که تقلب اتفاق نیفتاده بود. خب، اگر تقلب اتفاق نیفتاده بود، چرا کشور را دچار این ضایعات کردید؟ چرا براى کشور هزینه درست کردید؟ اگر خداى متعال به این ملت کمک نمیکرد، گروههاى مردم به جان هم مىافتادند، میدانید چه اتفاقى مىافتاد؟ مىبینید امروز در کشورهاى منطقه، آنجاهایی که گروههاى مردم مقابل هم قرار میگیرند، چه اتفاقى دارد مىافتد؟ کشور را لب یک چنین پرتگاهى بردند؛ خداوند نگذاشت، ملت هم بصیرت بهخرج دادند. در قضایاى سال 88، این مسئله اصلى است؛ این را چرا فراموش میکنید؟