کد خبر: ۱۵۷۳۲۶
زمان انتشار: ۰۰:۰۶     ۲۴ مرداد ۱۳۹۲
یادداشت ۵۹۸؛
عبدالرحیم بیرانوند
یک سوال بسیار مهم که امروز در بحث صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت محترم مطرح است این است که ویژگی های اساسی وزرای تراز انقلاب اسلامی چه چیزهای می تواند باشد؟ در پاسخ به این سوال باید عنوان کرد که تفاوت اساسی انقلاب اسلامی ایران با سایر جوامع در جهت گیری الهی آن با جهت گیری مادی است، لذا مهمترین بحثی که در هم تراز بودن وزرای انقلاب اسلامی مطرح است_ البته ضمن مفروض گرفتن تمام ویژگی های فردی آنان_ تسلط و حفظ این جهت گیری است، اگر وزیر و رئیس جمهور به عنوان مسئولین بلند پایه نظام، تسلط و تحفظ بر جهت گیری انقلاب اسلامی نداشته باشند به صورت ناخواسته درون پازل نظام سرمایه داری قرار خواهند گرفت.

از همین رو تحلیل ها و برنامه های آنان به صورت پیش فرض، برنامه های شکست خورده ی تمدن غرب خواهد بود و گزینه ای دیگر را روی میز خود نخواهند دید،در چنین شرایطی نباید انتظار داشت که این افراد به چیزی غیر از دانسته های خود و نیز آنچه را که غرب برای آنان دیکته کرده است عمل نمایند.

بنابراین تسلط و حفظ کردن جهت نظام مبارک جمهوری اسلامی،کفِ صلاحیتی است که یک مسئول ارشد در نظام مقدس اسلامی باید دارا باشد. حضرت آقا در دیدار با مسئولین نظام در همین راستا فرمودند: اولين كار هر مديرى در هر بخشى اين است كه جهتگيرى درست را در نظر بگيرد. (1و 2)

مسئولی که در این تراز نیست و اساساً نمیداند که خطی را که نظام اسلامی ترسیم کرده است به کجا می انجامد، و تصویری از جهتِ حرکت نظام ندارد، درباره وی این سوال مطرح می شود که برچه اساس و محتوایی باید برنامه ریزی،سازماندهی،موضع گیری و اجرا نماید؟ لذا اینجاست که می بینیم اغلب آنان یا بر اساس پیش فرض های خود که غالباً یک نوع نگاه التقاتی به موضوعات نظام است و یا بر اساس مبانی و برنامه های موجود در جهان که بر گرفته از ادبیات توسعه گرای غرب است عمل می کنند.

اما سوال دیگری که امروز و در این شرایط حساس مطرح است این است که آیا وزرای پیشنهادی دولت یازدهم دارای چنین شرایطی می باشند؟ باید به عرض رساند که با توجه به کثرت موضوعات و موضع گیری های سیاسی موجود در جامعه و نحوه مدیریت هیئت رییسه مجلس، تنها موضوعی که به آن توجه ویژه نمی شود - الا به صورت موردی توسط برخی از نمایندگان - همین موضوع است لذا اصلا ملاک سنجش قرارنگرفته است که بگوییم وزرای پیشنهادی هم تراز با انقلاب هستند یا خیر؟

بنابراین پرسش مذکور به عنوان یک الویت جدی و مهم، چه در کمیسیون های تخصصی و چه در صحن مجلس می بایست به طرق مختلف مطرح شود تا عیار افرا سنجیده شود، پس صراحتاً باید بیان کرد که فردی که توان پاسخگویی به این سوال را ندارد و نیز فهم دقیق و درستی از جهت گیری های نظام در مواضع گوناگون را ندارد، قطعاً صلاحیت وزیر شدن در نظام مقدس جمهوری اسلامی را نخواهد داشت.

..................................................................................................

1. (1و2): امام خامنه ای: اول، انتخاب جهت درست است. جهتگيرى را بايد درست انتخاب كنيم؛ اين قطب‌نما است، اين شاخص اصلى است. اگر چنانچه جهتگيرى را غلط انتخاب كرديم، در انتخاب جهتگيرى اشتباه كرديم، تلاش مضاعف ما نه فقط ما را به نتيجه نميرساند، بلكه ما را از راه دور ميكند. فرمود: «قل هل ننبّئكم بالأخسرين اعمالا. الّذين ضلّ سعيهم فى الحياة الدّنيا» سعى و كوشش آنها در گمراهى واقع شده است؛ يعنى در جهت درست انجام نگرفته. جهت را بايد درست انتخاب كرد. اگر چنانچه اين شاخص وجود نداشته باشد، تلاشهاى گوناگون، ما را از مقصد دور ميكند. جهتگيرى‌ها مهم است. بیانات در جمع مسئولان نظام 92/3/4
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها