کد خبر: ۱۵۶۸۵
زمان انتشار: ۱۸:۵۴     ۲۰ تير ۱۳۹۰
حركت‌هاي شگفت‌آور و زننده صدا و سيما گاه و بي‌گاه آنچنان به دين و ايمان و درستي جامعه آسيب مي‌رساند كه ضرورت اعمال مجازات عاملان آن به وسيله قوانين كنوني همچون ماده 638 و تبصره ماده 697 قانون مجازات اسلامي كه اشاعه فحشا را جرم محسوب كرده، بلاترديد نموده است.
به گزارش پایگاه 598 ؛ جليل محبي، مدير دفتر مطالعات حقوقي مركز پژوهش هاي مجلس در وبلاگ خود مطلبي در خصوص برنامه 40 دقيقه بدون قضاوت كه دو شب پيش از شبكه 3 سيما پخش شد، نوشته است كه در ادامه مي‌آيد.
 
لزوم محاكمه ضرغامي و دارابي
 
بسم الله الرحمن الرحيم
 
دو شب قبل در صدا و سيماي جهوري اسلامي ايران در برنامه اي كه توسط يكي از بازيگران خانم سينما به اجرا درآمده بود زني به ارتكاب جرائم زنا و سقط جنين به طور مكرر اقرار نمود. در باب مسائل فرهنگي اين موضوع و حاشيه هاي آن مباحث بسياري مطرح است كه در جاي آن بايد به آن پرداخته شود. لكن در اين نوشتار به مباني قانوني لزوم مجازات سازندگان اين برنامه و شخص رييس سازمان صداو سيما، آقاي مهندس ضرغامي، و معاونت سيما، آقاي دارابي، و مسووليت دادستان تهران در احضار و تشكيل پرونده و صدور كيفرخواست اشاره ميشود.
 
مقدمه: ضرورت تدوين و تصويب جرايم خاص صدا و سيما بر بسياري از صاحبنظران آشكار گرديده است و مجلس شوراي اسلامي نيز به تبع از فرمايش صريح و مكرر مقام معظم رهبري [1]در اصلاح و تكميل قوانين ناقص فعلي در اين خصوص گام‌هايي را برداشته‌اند.
 
1. حركت‌هاي شگفت‌آور و زننده صدا و سيما گاه و بي‌گاه آنچنان به دين و ايمان و درستي جامعه آسيب مي‌رساند كه ضرورت اعمال مجازات عاملان آن به وسيله قوانين كنوني همچون ماده 638 و تبصره ماده 697 قانون مجازات اسلامي كه اشاعه فحشا  را جرم محسوب نموده است، بلاترديد است. اشاعه فحشا به عنوان يك جرم تعزيري در قانون مجازات اسلامي برگرفته از مفاهيم فقه جزاست و در شرع مقدس داراي مجازات شلاق ميباشد و ميان مسئولين حكومتي و آحاد مردم فرقي وجود ندارد هرچند ممكن است براي مسولين مذكور ممكن است مجازات شديدتري داشته باشد.
 
2. با عنايت به عمومي بودن جرم اشاعه فحشا، اين جرم بي‌نياز از شكايت خصوصي است و اين نوشتار مي‌تواند اعلام جرمي تلقي شود كه دادستان عمومي تهران موظف به پيگيري آن است. مستند اشاره شده (ماده 638 و تبصره ماده 697 ) بيانگر ضرورت اين اعمال كيفر است و قاضي پرونده نيز در هنگام در نظر گرفتن شرايط و تناسب ميزان مجازات بايد عنايت داشته باشد كه قطعاً پخش برنامه‌هايي همچون برنامه اشاره شده ده‌ها بلكه صدها برابر در اشاعه فحشا موثرتر از طرح يك دعوا و اتهام در يك شعبه دادگاه است.
 
3. هرگونه تعليق مجازت يا عفو مرتكبين اشاعه فحشا صرفا بعد از دادرسي و توسط قاضي دادگاه يا مقام رهبري ( به استناد اصل 110 قانون اساسي) انجام ميشود و چنانچه دادستان از اجراي قانون سر باز زند مرتكب جرمي شده كه خود قبل پيگيري است.
 
در پايان همه مهندسان بدانند خداوند در قرآن ميفرمايد:
 
إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۸:۱۱ - ۲۱ تير ۱۳۹۰
۰
۰
آقا ، بازي بازي با دم شير هم بازي ؟!اين آقاياني كه اسم برده ايد اهل اين حرفها نيستند ، مجازات ، تنبيه ! خير فقط و فقط تشويق . چرا فرهنگ جامعه ما بعد از 32 سال كه از پيروزي انقلاب اسلامي مي گذرد اينگونه است ؟ يكي از دلائل عمده آن ، عملكرد ناصواب اين حضرات است كه اصلاً به روي مبارك هم نمي آورند ، نمي دانم چه كسي بايد دنبال اين كار را بگيرد ؟ البته اگر مردم بدانند كه كسي مسئول پيگيري نيست مثل خيلي از موارد ديگر كه از بعضي از مسئولين نا اميد شدند و خود وارد قضيه گرديدند در اين موضوع هم وارد خواهند شد .
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۲:۰۳ - ۲۱ تير ۱۳۹۰
۰
۰
شما مشكل داري ، مردم نبايد واقعيت ها را ببينند؟
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها