کد خبر: ۱۵۶۸۳۱
زمان انتشار: ۰۹:۵۳     ۲۲ مرداد ۱۳۹۲
هند:
پی. چیدامبارام روز دوشنبه تاکید کرد هند می‎خواهد برای ایجاد تعادل در معاملات بین‎المللی و بالابردن ارزش روپیه، واردات نفت خام ایران را افزایش دهد.
به گزارش 598 به نقل از مهر، سایت FirstPost از نیویورک به نقل از پی. چیدامبارام، وزیر مالی هند نوشت: "در چهارچوب تحریم‎های سازمان ملل و با انطباق کامل با تحریم‎ها، فضا برای واردات بیشتر از ایران وجود دارد."

وی که برای ارئه پیشنهاد خود برای کاهش کسری بودجه و تقویت روپیه به مجلس رفته بود، گفت به دنبال کاهش خرید طلا، نفت و واردات "غیرضروری" هستند و با کاستن از نیاز به نفت، باعث کاهش کسری بودجه به ۷۰ میلیارد دلار در سال مالی منتهی به ماه مارس خواهد شد که ۳.۷ درصد تولید ناخالص ملی خواهد بود.

مطالب چیدامبارام تنها چند هفته پس از آن بیان می شود که وزارت خارجه آمریکا، مستثنی بودن دهلی‎نو از تحریم‎ها را تمدید کرد. هند مجبور به حذف بیشتر خرید نفت خود از ایران و جایگزین کردنِ موقت نفت خام عراق، برونئی و نیجریه شده بود.

وی جزئیاتی از برنامه دولت برای خرید نفت از ایران -به عنوان یکی از گام‎ها برای کاهش کسری بودجه و بالابردن ارزش پول ملی- ارائه نکرد. اما به گفته منابع مرتبط با این برنامه، ایران نیز متمایل به این اقدام است. نفت ایران به روپیه خریداری خواهد شد و تهران از آن برای خرید محصولات هندی -از جمله غذا، کالاهای مصرفی، لوازم یدکی ماشین، کالاهای دارویی و بهداشتی استفاده خواهد کرد.

سایت FirstPost، با ذکر مشکلات تحریمی، ارسال داروها را برای جمهوری اسلامی حیاتی می داند و می افزاید: "سلامت صدها هزار ایرانی با بیماری‎های جدی به دلیل تحریم‎های غرب، به خطر افتاده است و یاعث کمبود داروهای حساس شیمی درمانی برای سرطان و داروها برای جلوگیری لخته شدن خون برای بیماران هموفیلی شده است."

روز گذشته، پالایشگاه مانگالور هند (MRPL) اعلام کرد انتظار دارد اواخر این هفته، اولیه محموله نفت ایران را از آوریل تاکنون تحویل بگیرد.

اوپادهیا، مدیرعامل پالایشگاه فوق گفت طبق برنامه قرار است طی ماه میلادی جاری، چهار محموله دیگر نفت ایران نیز دریافت کنند.

شرکت فوق به همراه "هندوستان پترولیوم" به دلیل مشکلات که بر بیمه مربوط به پالایشگاه‎هایی که نفت ایران را فرآوری می‎کنند، به وجود آمده بود؛ متوقف کرده بودند و دهلی‎نو مجبور شد راه‎های جایگزینی برای این مساله بیابند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها