وي گفت: متأسفانه صدا و سيما، برنامههايي پرمحتوا براي جذب مخاطبان ندارد و همين امر موجب شده است تا مردم به ديدن برنامههاي ديگر كشورها علاقه پيدا كنند؛ سرگرم كردن خانوادهها و اعتياد به تماشاي اين دسته از سريالها از اهداف كوتاهمدت سريالهاي ماهوارهاي به شمار ميرود.
باي، اختلال جنسي و عاديسازي ناهنجاريهاي اجتماعي را از اهداف بلندمدت سريالهاي ماهوارهاي دانست و ادامه داد: در اين سريالها سعي دارند، به مخاطب بفهمانند كه روابط جنسي پنهان اصلاً مهم نيست.
وي با اشاره به اينكه مقدسترين نهاد در كشور ما نهاد "خانواده " است، بيان داشت: اين نهاد از صلابت و قدرت برخوردار است، از اين رو برخي از سريالهاي ماهوارهاي، محور خانواده را مورد هدف قرار داده و تلاش ميكنند تا روابط بين فردي را متزلزل كرده و عدم اعتماد بين افراد خانواده را به وجود آورند.
اين كارشناس امور اجتماعي در ادامه اين مطلب افزود: سازندگان سريالهاي ماهوارهاي ميخواهند با رواج اختلال جنسي، نهاد خانواده را متلاشي كنند، از دست دادن نهاد خانواده منجر به از دست دادن سرمايههاي اجتماعي است.
باي، خدشهدار كردن حدود روابط محرم و نامحرم كه دين اسلام آن را تعيين كرده است، از برنامههاي آينده سريالهاي ماهوارهاي دانست و تصريح كرد: از بين بردن حريم ميان خواهر و برادر و حدود الهي از برنامههاي آينده سريالهاي ماهوارهاي است.
وي اظهار داشت: مردم كشور ما داراي عواطف و احساسات بسيار هستند، دشمن نيز از اين خصلت پاك سوءاستفاده كرده و سعي دارد با ساخت برنامهها و سريالهاي مختلف، احساسات بيننده را بر منطق آنها غالب كند.