وي تصريح كرد: بنده 3 سال پيش در جمع بسيجيان اين موضوع را مطرح كردم كه بسيج بايد در عرصه سياسي حضور داشته باشد كه در همان زمان سيد حسن خميني به بنده تلفن كرده و گفت كه اين سخن شما برخلاف سخنان امام(ره) است و آقاي انصاري نيز همين مطلب را به بنده گفتند؛ كه من نيزدر همان زمان جوابشان را دادم.
عضو مجلس خبرگان رهبري افزود: امام(ره) فرمودهاند كه "نيروهاي نظامي اعم از ارتش و سپاه نبايد در احزاب سياسي و بحث انتخابات دخالت كنند " اما از بسيج نامي برده نشده است؛ امام(ره) در وصيتنامه خود اظهار ميكنند كه "فرزندان بسيجي من اجازه ندهيد نااهلها در انقلاب نفوذ كنند ".
وي ادامه داد: چگونه ميتوان وارد سياست نشد اما جلوي نااهلها را گرفت؟ رسالت سپاه و بسيج پاسداري از انقلاب است و نميتوان بدون ورود به عرصه سياست از نظام دفاع كرد؛ امام(ره) هيچگاه نفرمودهاند كه سپاه در عرصه سياست دخالت نكند بلكه ايشان فرمودند كه در احزاب سياسي و مقوله انتخابات وارد نشود و طرفدار كانديداي خاصي نباشد و اين موضوع در صحيفه امام(ره) موجود است.
آيتالله علمالهدي با بيان اينكه متأسفانه برخي از فتنهگرها از نسبت فاميلي خود با امام(ره) براي رسيدن به اهداف سياسي خود مايه ميگذارند، تصريح كرد: درست است كه محمدرضا خاتمي داماد آقاي اشراقي است اما مردم ما كور و كر نيستند و بعد از فتنه 88 همه چيز براي آنها روشن شد.
وي با تأكيد بر اينكه مردم وابستگي فاميلي با امام راحل را مبنا قرار نميدهند، گفت: وابستگان امام(ره) تا زماني كه دنبالهرو انديشههاي امام خميني(ره) باشند، براي مردم محترم هستند.