به گزارش
پایگاه 598، سایت جام نیوز طی چند گزارش ویژه پرده از ماجرای سهم خواهی مولوی عبدالحمید در جمهوری اسلامی بواسطه حمایت وی از دکتر روحانی و انتخاب ایشان بعنوان ریاست جمهوری برداشت.
در این گزارش ها آمده است:
سهم خواهی عبدالحمید در جمهوری اسلامی!روزنامه جمهوری اسلامی به نقل از سايت العربيه نوشت: مولوي عبدالحميد؛ امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبههاي نماز جمعه ديروز گفت: "مسئوليت آقاي روحاني در مقابل خواستهها، مطالبات و حقوق مردم بسيار سنگين است و نه تنها مردم ايران بلكه جهانيان چشم به روحاني دوختهاند. بايد براي وي دعاي خير كنيم تا بتواند انتظارات و خواستههاي همه مردم، اقوام و مذاهب و هر آنچه را وعده داده است محقق كند."
وي افزود: "خواسته اهل سنت نيز به عنوان بخش بزرگي از جامعه ايران حضور در دولت آقاي روحاني و مشاركت عادلانه در اداره كشور در همه سطوح كشوري و استاني است."
مولوي عبدالحميد همچنين گفت: "مسئله سوريه براي ما نيز يك بحران است و از آقاي روحاني انتظار ميرود كه بحران سوريه و بحران هستهاي را با دورانديشي و تدبير حل كند."
دیدار عبدالحمید و حسن روحانی در مجمع تشخیصمدیریت امور رسانههای دفتر رئیسجمهوری منتخب از دیدار مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان با حسن روحانی خبر داد.
این دیدار روز گذشته در محل استقرار موقت رئیس جمهوری منتخب در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصحلت نظام انجام شده است.
به گزارش جرس از جزییات این دیدار خبری منتشر نشده اما مولوی عبدالحمید که پیش از انتخابات از روحانی حمایت کرده بود پس از این دیدار اعلام کرد که این ملاقات برای تبریک به منتخب ملت در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم صورت گرفته است.
وی همچنین گفت که در این دیدار درباره مسائل و موضوعات کشور و منطقه و جهان به ویژه جهان اسلام بحث و تبادل نظر شد.
درخواست معرفی حداقل 2 وزیر اهل سنت در کابینه یازدهماما مولوی عبدالحمید در خطبه های نماز عید فطر در زاهدان پرده از خواسته دیگر خود از دکتر روحانی برداشت. در همین باره "جرس" نوشت: امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه های نماز عید فطر با اشاره به حضور خود در مراسم تحلیف رئیس جمهور، سخنان دکتر روحانی را در این مراسم بسیار امیدوارکننده خواند و گفت: "دکتر روحانی انسان توانمند، فهیم و هوشمندی است و آنگونه که خود وی گفته است کابینه معرفی شده به مجلس بر مبنای تخصص و دانش و تجربه افراد انتخاب شده است. توانمندی و امانتداری دو خصوصیت در آموزه های قرآنی هستند که باید در بکارگیری افراد در مسئولیتها مورد توجه قرار گیرند، و هر دو خصوصیت باید در کنار هم باشند."
وی تاکید رئیس جمهور بر اعتدال، دوری از افراط و تفریط و توجه به حقوق اقوام و مذاهب را مایه خوشحالی دانست و گفت: "سیاستهای داخلی و خارجی اعتدال گرایانه رئیس جمهور در سطح ملی و جهانی مورد استقبال قرار گرفته است."
مولوی عبدالحمید گفت: "
آنچه در کابینه جایش خالی بود، حضور اهل سنت بود، با وجود اینکه در میان اهل سنت افراد توانمند و واجد الشرایط زیادی وجود دارد. با وجود تلاشهای بسیار ما و نمایندگان مجلس که درخواست کرده بودیم حداقل 2 وزیر اهل سنت در کابینه معرفی شوند، اما نزدیکان ایشان بر این باور بودند که در صورت معرفی وزیر اهل سنت از سوی دکتر روحانی، این امر با مخالفت مجلس روبرو خواهد شد. با این حال ما گفتیم که آقای روحانی وزیر اهل سنت به مجلس معرفی کند و از وزرای خود نیز با قدرت دفاع کند؛ اگر مجلس با آنان مخالفت کرد، گناه آن بر گردن مجلس است."
رئیس شورای هماهنگی مدارس علوم دینی اهل سنت سیستان و بلوچستان افزود: "البته آقای روحانی قول وزیر اهل سنت را نداده اند"
هیچ فشاری از جانب حاکمیت برای اعلام عید در یک روز خاص نیستامام جمعه اهل سنت زاهدان درباره رؤیت هلال در غروب چهارشنبه گفت: رؤیت ماه در شامگاه چهارشنبه حتی توسط یک نفر گزارش نشده است، و روز پنج شنبه در ایران عید نبوده و هر کس روزه خود را خورده است باید قضای روزه اش را بگیرد.
مولانا عبدالحمید در مورد اعلام روز عید در کشور خاطرنشان کرد: بر ما لازم نیست که هر جای دنیا عید باشد ما نیز عید بگیریم. در هر منطقه ای علمای منطقه بر اساس شرایط و فقه خود عمل می کنند. هیچ فشار و اجباری از جانب نظام و حاکمیت برای اعلام عید در یک روز خاص نیست و ما بر اساس مسایل شرعی خود آزادانه عمل می کنیم."