به گزارش بولتن نیوز، وی توضیح داد: جبهه مشاركت پیش از این پرونده ای در مجتمع شهید بهشتی داشته است اما مجموعه سوابق این حزب به دادگاه انقلاب تهران انتقال پیدا كرده است.
رییس كل دادگستری استان تهران تاكید كرد: جبهه مشاركت حق هیچگونه فعالیتی را ندارد.
به گزارش ایرنا سخنگوی قوه قضاییه پنجم مهرماه 89 در نخستین نشست خبری خود با بیان اینكه دادگاه دو حزب سیاسی جبهه مشاركت و سازمان مجاهدین را منحل كرده و در حال حاضر حق فعالیت سیاسی ندارند گفته بود: در مورد حزب مشاركت و سازمان مجاهدین، كمیسیون ماده 10 احزاب پروانه این دو جریان را متوقف كرد و درخواست خود مبنی بر انحلال این دو حزب را به دادگاه ارایه داد.
حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای افزود: دادخواست كمیسیون ماده 10 قانون احزاب پس از ارجاع به دادگاه و تصمیم گیری درباره آن از سوی دادگاه تایید و پروانه فعالیت این دو حزب منحل شد.
دادستان كل كشور تصریح كرد: در حال حاضر این دو حزب حق هیچ گونه فعالیت بر اساس اساسنامه قبلی را ندارند.
به گزارش بولتن نيوز، در سال 89 برخي از سایت ها در جریان سازی كاذب مدعی شده بودند كه دادگاهی در تهران دستور توقف فعالیت جبهه مشاركت را ابطال كرده است و این حزب منحلشده، اجازه فعالیت دارد. اين موضوع در حالي در آن زمان از سوي رئيس كل دادگستري تهران و سخنگوي قوه قضائيه رد شد كه امروز و بعد از گذشت نزديك به 3 سال، در حركتي مشابه، روزنامه اعتماد و برخي ديگر از روزنامه ها به دنبال جريان سازي براي فعاليت مجدد حزب منحله مشاركت هستند.
در اين راستا است كه روزنامه اعتماد در روز يكشنبه 20 تيرماه 1392 با محمد نعيمي پور، عضو شوراي مركزي حزب منحله جبهه مشاركت گفتگويي انجام داد و البته مطلب خود را به گونه اي تنظيم كرد كه انگار نه انگار اين حزب منحل شده است. روزنامه اعتماد در اين رابطه و در صفحه اول خود تيتر زد: " محمد نعيمي پور عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت در گفتگو با اعتماد: در انتظار ثبات شرايط سياسي جديد هستيم".
البته روزنامه اعتماد در بالاي عكس بزرگ امروز خود از محمد نعيمي پور، عكس بزرگي از خاتمي را هم منتشر كرده است و گويا در حال اعلام موجوديت دوباره حزب مشاركت با همان اعضا و روئساي قبلي است و در اين رابطه اعتنايي هم به حكم انحلال حزب مشاركت و ماده 10 قانون احزاب ندارد.
موسس و اعضای جبهه منحله مشاركت
دبیر کل سابق این جبهه محمدرضا خاتمی، نایب رئیس مجلس ششم و برادر رئیس جمهور سابق سید محمد خاتمی بود که از تابستان ۱۳۸۵ جای خود را به محسن میردامادی داد. از دیگر مقامات مشهور این حزب میتوان سعید حجاریان و عبدالله رمضانزاده و مصطفی تاجزاده و محسن امین زاده را نام برد.
اعضای شورای مرکزی
در جریان نهمین کنگره حزب مشارکت، اعضای کنگره از میان ۵۳ نامزد عضویت در شورای مرکزی ۳۰ عضو اصلی و پنج عضو علیالبدل را برگزیدند که اسامی اعضای اصلی به ترتیب حروف الفبا عبارت است از:
کریم ارغندهپور، مصطفی تاجزاده، جلال جلالیزاده، حمیدرضا جلاییپور، سعید حجاریان، محمود حجتی، سید صفدر حسینی، سید محمدرضا خاتمی، ناصر خالقی، هادی خانیکی، علیاصغر خدایاری، فاطمه راکعی، عبدالله رمضانزاده، محمدعلی سعدایی، داوود سلیمانی، سعید شریعتی، علی شکوریراد، احمد شیرزاد، سعید شیرکوند، محسن صفایی فراهانی، هادی قابل، حسین کاشفی، عباس کوشا، الهه کولایی، محمد کیانوشراد، فخرالسادات محتشمیپور، اروجعلی محمدی، محسن میردامادی، محمد نعیمیپور، سید شمسالدین وهابی.محمد ابراهیم انصاری لاری