کد خبر: ۱۵۰۰۲
زمان انتشار: ۱۴:۴۲     ۰۸ تير ۱۳۹۰
بولتن نیوز: سازمان ملل روز دوشنبه از ایران برای برگزاری کنفرانس " علیه تروریسم"  با وجود لحن ضد غربی،دفاع کرد.



رسانه های ایران روز دوشنبه قدردانی بان کیمون دبیر کل سازمان ملل از تلاش ایران را منتشر کردند و گفتند که وی پیامی را توسط نماینده ای ارسال داشته و اعلام کرده که  " برگزاری نشست هایی مانند کنفرانس تهران می تواند در اجرای قطعنامه های سازمان ملل برای مبارزه با تروریسم مفید باشد."

بیانیه هایی که در کنفرانس مبارزه بین المللی با تروریسم صادر شد آمریکا، بریتانیا و اسرائیل را به دامن زدن به تروریسم متهم کرد.

فرهان حق سخنگوی دبیر کل گفادر این زمینه گفت: " اگر ما کوشش می کنیم و می خواهیم که مطمئن شویم مردم با تروریسم مبارزه می کنند، باید تا حد ممکن پیش برویم تا اطمینان حاصل نماییم همگان در این کار سهیم هستند. لازم نیست با تمامی بیانیه ها موافق باشیم."




وی این موضوع که  بان کی مون همه دست آوردهای کنفرانس ضد تروریسم تهران را تایید کرده تکذیب نمود.

آمریکا و دیگر سرویس های اطلاعاتی غرب مدت ها است که ادعا می کنند ایران کشوری است که به حماس و حزب الله که کانادا، آمریکا و دیگران آنها را سازمان های تروریستی قلمداد می کنند، کمک می کند و از کنفرانس تهران خشمگین هستند.

آیت الله علی خامنه ای رهبر عالیقدر ایران در پیام افتتاحیه این کنفرانس سیاست آمریکا و بریتانیا را شیطانی خواند و بیان کردند: بدین ترتیب " مبارزه با اين پديده شيطاني را تكليفي تخلف‌ناپذير براي خود مي‌دانيم و تلاش در راه اين مبارزه بزرگ را با قدرت ادامه خواهيم داد."

محمود احمدی نژاد نیز گفت: واشنگتن طراح هولوکاست و حملات یازده سپتامبر بود تا مسلمانان را سرکوب کند و از این وحشت استفاده اقتصادی نیز برد.

وب سایت کنفرانس کاریکاتورهایی را نشان می دهد از جمله یک اثر انگشت خونین بصورت پرچم آمریکا و همچنین مجسمه آزادی که یک دینامیت در دست دارد.

یک سازمان دیده بان به عنوان  یو ان واچ از سازمان ملل خواست که بطور رسمی از کنفرانس ایرانی ابراز برائت نماید.

مدیر کانادایی این گروه گفت: " اگر حزب کمونیست چین کنفرانس بین المللی درمورد آزادی اینترنت ترتیب دهد و یا رئیس جمهور سوریه اسد کنفرانسی درمورد حق تظاهرات صلح آمیز براه بیاندازد، آیا سازمان ملل با این منطق که برای همه ملل اهمیت دارد در زمینه حقوق بشر فعالیت نمایند،آنها را هم تایید می کند". وی به سانسور اینترنت در چین و سرکوب مخالفان در سوریه اشاره می کرد."

این سازمان دیده بان نامه هایی به نمایندگی های آمریکا و بریتانیا در سازمان ملل فرستاده و از آنها درخواست کرده در این مورد دخالت نمایند.

در این نامه ها گفته شده که هر دو کشور باید از سازمان ملل بخواهند از تبلیغات ایران فاصله بگیرد، که این پروپاگاندا توهینی به قربانیان تروریسم در سراسر دنیاست که ایران از آن حمایت کرده است و در آینده نیز سازمان ملل از این رفتار خودداری نماید.

سازمان ملل قصد دارد متن کامل پیام دبیر کل را که ایران می گوید توسط نماینده وی محمد رفی الدین شاه از جانب وی در تهران قرائت شد منتشر نماید.

فرهان حق سخنگوی دبیر کل گفا در این زمینه اظهار داشت: مجمع عمومی سازمان ملل که 192 عضو سازمان در آن حضور دارند، اغلب محلی برای اظهار نظرهایی است که کشورهای غربی آنها را عجیب می دانند. آیا این بدان معناست که مجمع عمومی باید منحل گردد زیرا مطالبی که غربی ها می گویند غلط است را در آن مطرح می کنند؟"




در میان رهبرانی که در کنفرانس حضور داشتند، رئیس جمهور پاکستان زرداری، افغانستان کرزای و عراق جلال طالبانی دیده می شدند. کشورهای آنها از زمره شش کشور است که بیشترین کمک ها را از آمریکا دریافت می کنند و نیروهای کانادایی درحال خدمت در افغانستان هستند.

خبرگزاری نیمه رسمی فارس از قول یک سازمان کانادایی گزارش کرد که شرکت کنندگان در کنفرانس از دست آوردهای آن راضی بودند.

فارس نوشت: زلیکو میلسویچ از سازمان عدالت برای بوسنی مستقر در کانادا گفت: " مهم است که تعریفی از تروریسم داشته باشیم و پس از آن می توانیم راه حل هایی از طریق جوامع بین المللی مختلف پیدا کنیم.

میلسویچ سال گذشته اظهار داشته بود که قصد دارد شکایت هایی را علیه تعدادی از مقامات کانادایی مطرح نماید زیرا نیروهای حافظ صلح کانادایی در بوسنی و هرزگوین قادر به جلوگیری از نسل کشی مسلمانان بوسنی در دهه 90 میلادی نبودند
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها