به گزارش 598 به نقل از جام ورزشی؛ کمتر از 20 روز دیگر عمر پایان دولت دهم هم به سر میآید و دولت جدید و منتخب با انتخاب وزرا کار را آغاز میکند اما در این روزهای آخر مدیران وزارت ورزش و جوانان اکنون یک دل نگرانی بزرگ دارند و آن هم چیزی نیست جز تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس؛ تغییراتی که در چند روز آینده قطعی خواهد شد تا دو باشگاه پر طرفدار تهرانی لیگ جدید را با مدیران جدیدشان آغاز کنند.
هر چند جایگاه علی فتحاللهزاده به عنوان مدیرعامل استقلال محکم به نظر میرسد و تغییرات مدیریتی در استقلال تنها به اضافه شدن چند نفر به هیات مدیره محدود خواهد شد، اما رویانیان به عنوان مدیرعامل، آیندهای روشن ندارد. اظهار نظر اخیر محمد عباسی که گفته "نیروهای مسلح مخالف تمدید ماموریت رویانیان است" شاید کافی باشد تا متوجه جایگاه متزلزل رویانیان در راس هرم مدیریتی باشگاه پرسپولیس باشیم. ضمن این که این ذهنیت وقتی تقویت میشود که بدانیم باران چشمه، رییس تربیت بدنی نیروهای مسلح هم بر خلافع موضعگیریهای قبلیاش این بار درباره نظر این ارگان مربوط به تمدید قرارداد رویانیان سکوت کرده است.
مرتبه قبلی وقتی رویانیان برای امضای قرارداد با باشگاه روبین کازان عازم روسیه شد از وزارت ورزش و جوانان خبر رسید که رویانیان برکنار شده است و صحبتهای فداحسین مالکی، رییس هیات مدیره هم این موضوع را قطعی کرد. ضمن این که حضور دو نفر جدید در هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به طور قطع از تغییرات مدیریتی در باشگاه پرسپولیس خبر میداد. با این حال واکنشی که تعدادی از پیشکسوتان، هواداران و رسانهها به این تغییرات مدیریتی در آخرین روزهای دولت دهم داشتند باعث شد وزارت ورزش و جوانان با پذیرش این درخواست، با ابقای رویانیان هر چند به صورت موقتی موافقت کند، اما نامهای که عباسی به حمید سجادی، معاونش نوشت نشان میداد که خواست دولت برای ایجاد تغییرات در باشگاه پرسپولیس قطعی است.
با این حال اکنون سه هفتهای از این اتفاقات میگذرد و هنوز نامه دستوری عباسی به معاونش با پاسخ عملی سجادی روبرو نشده اما با توجه به تحولاتی که ایجاد شده ، ایجاد تغییرات قطعی است.
علی پروین یکی از اعضای فعلی هیات مدیره باشگاه پرسپولیس است که ابتدا در نقش موافق برکناری رویانیان وارد صحنه شد، اما وقتی دید که شانسی برای مدیر عاملی پرسپولیس ندارد با انجام مصاحبه تند علیه وزارت ورزش و جوانان، موضع خود را تغییر داد. همین موضوع باعث شده که پروین برای حضور در هیات مدیره جدید باشگاه پرسپولیس شانس بالایی نداشته باشد. در کنار پروین محمود خوردبین که گفته میشد به توصیه رییس جمهور به هیات مدیره اضافه خواهد شد با تغییر تصمیم وزارت ورزش راهی به هیات مدیره پیدا نخواهد کرد.
در کنار این دو بر اساس اخبار رسیده احتمال انتخاب نشدن فداحسین مالکی و محمدجعفر کامبوزیا در هیات مدیره هم وجود دارد. ضمن این که افشین پیروانی و مهدی مهدوی کیا هم به پیشنهاد حضور در هیات مدیره پاسخ منفی دادهاند و اکنون ترکیب هیات مدیره پرسپولیس یک علامت سوال بزرگ است. اما برای مدیریت باشگاه پرسپولیس همه زوایا آنقدر مبهم نیست. اگر رفتن رویانیان را قطعی بدانیم که به نظر میرسد با اصرار موجود این اتفاق قطعی است، از اکبر غمخوار، ناصر شفق و عباس انصاری فرد به عنوان سه گزینه متحمل برای جانشینی رویانیان نام برده میشود که در این میان غمخوار اعلام کرده که با او تنها برای حضور در هیات مدیره صحبت شده است.
در این میان عباس انصاری فرد و شفق دو گزینهای هستند که برای خود شانس بالایی قائلند، اما به نظر میرسد با توجه به تحولات رخ داده شانس مدیرعامل سابق تراکتورسازی برای حضور در پرسپولیس بیشتر از انصاری فرد، مدیرعامل سابق پرسپولیس باشد. با این همه این بار وزارت ورزش و جوانان قصد دارد در سکوت رسانه ای تصمیم مدیریتی خود را بگیرد و پس از برگزاری جلسه هیات مدیره و ایجاد تغییرات، احکام اعضای هیات مدیره و مدیرعامل منصوب را رسانهای کند؛ تصمیمی که بیش از همه به خاطر تجربهی قبلی و بازتابهای منفی تصمیم مدیریتی گرفته شده است.