کد خبر: ۱۴۷۳۰۴
زمان انتشار: ۲۰:۱۹     ۱۸ تير ۱۳۹۲
به گزارش پایگاه 598، دبیر کل ائتلاف انقلاب 14 فوریه بحرین روز گذشته در گفتگو با خبرنگار ال اچ وی نیوز به تبیین اوضاع بحرین پرداخت. عبدالرئوف الشائب درباره اوضاع پر تنش منطقه خاور میانه گفت: "شرایط کنونی، اوضاع ناآرام منطقه و تحولات اخیر به ویژه در سوریه، نگاه رسانه ها را به خود معطوف کرد. بحران های دیگر منطقه از جمله اوضاع بد کشور بحرین، مسکوت ماند و توجه رسانه ها نسبت به آن کاسته شد. بدون شک این امر، فرصت ظلم به شیعیان بحرینی را برای آل خلیفه فراهم می آورد."

سخنگوی انقلابیون 14 فوریه بحرین در ادامه به این مسئله که تنش ها در بحرین منجر به انقلاب خواهد شد اشاره کرد و اظهار داشت: "بر کسی پوشیده نیست که نظام خون‌خوار آل خلیفه، از هر فرصتی برای فرو بردن چنگال های خود در کام ملت و دریدن و به بازی گرفتن آن ها بهره می برد. یقینا هر بحرانی که در منطقه یا جهان رخ می دهد، توجه رسانه ها را به خود جلب می نماید. به تبع آن، زمینه را برای این رژیم که می کوشد از آب گل آلود ماهی بگیرد، مهیا می کند."

وی افزود وقوع بحران در هر جای جهان که باشد، چه در سوریه یا عراق، چه در لبنان یا فلسطین، فرقی به حال آل خلیفه ندارد؛ آن چه با اهمیت می نماید مشغول شدن افکار عمومی به دیگر بحران ها خواهد بود و همزمان با آن، به دور ماندن ذهن و توجه ملت ها از ستم و اقدام های وحشیانه در حق مردم مظلوم بحرین است. این ملت در مقابل چشمان باز و دهان بسته مدعیان دموکراسی، با اراده و ایمان قوی به مبارزه خود با رژیم پادشاهی و دیکتاتور آل خلیفه ادامه می دهد. بی تردید این نظام رو به زوال است. 

این فعال سیاسی با توصیف انقلاب مردم بحرین به "انتفاضه مردمی"، به خبرنگار ال اچ وی نیوز یادآور شد: "مخالفت و اعتراض به نظام آل خلیفه تنها بر پایه اعتراض مذهبی نیست بلکه بر بنیان و اصول ملی است. ما شاهد ظلم و ستم به شیعیان بحرینی از طرف رژیم وحشی آل خلیفه هستیم ولی اساس انقلاب مردم، آزادی و عدالت و مساوات است. ما در هر زمان و مکان و هر حاکمیتی اعم از مسیحی و سنی یا شیعی و یا هر مذهب دیگر، خواستار اجرای عدالت اجتماعی خواهیم بود."

وی افزود: "به جرئت می توان گفت انقلاب بحرین، انقلابی مردمی بود که در آن گروه ها و احزاب مختلف شرکت داشتند چرا که برای همه نمایان شد رژیم آل خلیفه تنها به مصلحت خود می اندیشد."


تبعیض میان شیعه و سنی

الشائب در پاسخ به سوال خبرنگار ال اچ وی نیوز وجود تبعیض در میان اقلیت های دینی در بحرین گفت: "متاسفانه رژیم آل خلیفه بیش ترین تبعیض را در تقسیم سرانه و امور دیگر به ویژه تبعیض مذهبی بر ضد پیروان اهل بیت که اکثریت مردم این کشور را در بر می گیرد، انجام می دهد؛ البته این امر بر کسی پوشیده نیست."

وی افزود: "شیعیان از انجام فعالیت های تجاری مختلف و گرفتن گواهینامه ها منع شده اند. مسلما این اقدامات غیر انسانی، وضعیت مردم شیعه بحرینی را سخت می نماید و باعث رنجش آن ها از کمبود امکانات، فقر و اقدامات ناشایست می شود."

75 درصد از درآمد این کشور به افرادی اختصاص یافته که در نهایت 25 درصد از مردم را در بر می گیرند. همچنین تنها 25 درصد از درآمد را به طبقه ای اختصاص داده اند که اکثریت این کشور را تشکیل می دهند و تعداد آن ها بالغ بر 75 درصد جمعیت است.

الشائب در بخش دیگر سخنان خود، به شورای همکاری کشورهای عرب خلیج فارس اشاره داشت و عنوان کرد: "شورای همکاری کشورهای عرب خلیج فارس، یک بلوک تجاری شامل شوراهای پیرامون خلیج فارس و کشورهای عرب منطقه است. اعضای آن ها نیز آماج تجاری و اجتماعی مشترکی را پیگیری می کنند. در حال حاضر شش کشور عربستان، امارات متحده عربی، بحرین، کویت، عمان و قطر، عضو این شورای همکاری هستند." 


اشغال بحرین توسط نیروهای عربستان

رژیم بحرین برای سرکوب انتفاضه مردمی، از نظامیان آل سعود و دیگر رژیم های عربی حاشیه خلیج فارس کمک گرفته است. اشغال بحرین توسط نظامیان آل سعود برای نخستین بار در تاریخ رخ می دهد. این امر اسف بار و نشانه ضعف و مایه سرافکندی حکومت خواهد بود.

از طرفی، برادران شیعه در عربستان نیز با ملت بحرین همدردی می کنند. آن ها تظاهرات گسترده ای نیز در کشور خود بر پا کرده اند. طبیعی است که این امر ترس نظام سرکوبگر را می افزاید زیرا همدردی و همبستگی این ملت ها، موقعیت آن ها را متزلزل نموده و برای آن ها چیزی جز نتایج سهمگین در بر نخواهد داشت.

وی افزود: "از طرفی دیگر، هر تغییر و تحول در منطقه و اتحاد ملت ها، به یقین موقعیت آل سعود را به خطر می اندازد. بنابراین این رژیم برای جلوگیری از لرزش عرش خود، دست پیش گرفت و با حکومت آل خلیفه برای جلوگیری از پیروزی انقلابیون بحرینی متحد شد.

یک قدم تا انقلاب

عبدالرئوف الشائب در پایان با ذکر این آیات تاکید کرد: "قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ اسْتَعِينُوا بِاللّهِ وَاصْبِرُواْ إِنَّ الأَرْضَ لِلّهِ يُورِثُهَا مَن يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ" (اعراف/128): (موسى به قوم خود گفت از خدا يارى جوييد و پايدارى ورزيد كه زمين از آن خداست. آن را به هر كس از بندگانش بخواهد می دهد و فرجام [نيك] براى پرهيزگاران است).

وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ" ( قصص/ 5)" (و خواستيم بر كسانى كه در آن سرزمين فرو دست ‏شده بودند، منت نهيم و آنان را پيشوايان [مردم] گردانيم و ايشان را وارث [زمين] كنيم).

بسیاری از احادیث و آیات، فرجام نیک را از آن مستضعفین می داند. دست یافتن به آزادی و استقلال، بهای زیادی را در بر دارد. شهدا، جانبازان، اسیران و افرادی که زیر شکنجه و تعذیب هستند، بها و ارزش آزادی و استقلال محسوب می شوند.

ما به زودی شاهد انقلاب های حقیقی هستیم و آن چه در مصر رخ می دهد، بهترین نمونه و دلیل آن خواهد بود. تداوم اعتراضات نیز بیان می دارد راهکار امنیتی آل خلیفه و سرکوب معترضان، با شکست مواجه شده است."

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها