بر اين اساس، یک پرس غذا برای یک نفر در قسمت "وی آی پی" آن به قیمت تقریبا سه چهارم حقوق یک کارگر در ماه یعنی 280 هزارتومان است. يعني اگر یک خانواده 4 نفره در قسمت وی آی پی این برج بخواهند یک وعده غذا میل بفرمایند می بایست بیش از یک میلیون و یکصد و بیست هزار تومان پرداخت نمایند.
در کافی شاپ برج میلاد نيز برای هر نفر حداقل هفتاد هزار تومان ناقابل دریافت می شود. همچنين در رستوران برج گردان این برج هر پرس غذا بیش از یکصد و شصت و هشت هزار تومان محاسبه می گردد!
کسی بخیل نیست که تهران آنقدر سرمایهدار داشته باشد که برای یک وعده غذای خود به اندازه هزینه زندگی ماهیانه سه خانوار 4 نفره یک وعده غذا میل بفرمایند و صدا و سیماي جمهوري اسلامي كه قرار بود مثلا تريبون مستضعفين و پابرهنگان باشد نیز بصورت غير رسمی آن را تبلیغ كند و از آن طرف هم مدیر برج میلاد، سپر سينه كرده و با افتخار از راه اندازی آن سخن بگويد و قيمتهاي نجومي آن را توجيه كند.
اما
دردآور این است این مطلب در جلوی چشم میلیونها بیننده صدا و سیما به سمع و
نظر مردم محروم جامعه رسانده شد تا دهها میلیون ایرانی که توان خوردن یک
وعده غذا در یکی از رستورانهای تهران را نداشتند اين را ببينند و صدا و
سيما هم بيش از پيش اين موضوع را نشان بدهد كه "رسانه ملي" لفظ اشتباهي است
و از اين پس بايد بگوييم "رسانهي بالا شهريها"...
به راستي آيا تا به حال مسئولين محترم فكر كردند كه هدف از تاسيس برج ميلاد چه بوده است؟ اين برج نماد چه چيزي است؟ نماد انقلاب اسلامي؟ نماد قشر پابرهنه؟ نماد انقلابي با آن آرمانهاي عظيم مردمي؟ يا نماد رسوخ خوي اشرافيت و تجملگرايي در مسئولين؟!
و
يا در اين رستوران و كافي شاپ قرار است كدام قشر از مردم جامعه بيايند و
غذا نوش جان كنند؟ اين رستوران جز براي استفادهي يك قشر محدود سرمايهدار و
احيانا از اين پس به عنوان مكاني براي دور هم جمع شدن حلقهها و لابيهاي
خاص سياسي و اقتصادي به درد كار ديگري هم ميخورد؟