کد خبر: ۱۴۵۷۷۱
زمان انتشار: ۱۹:۰۳     ۱۲ تير ۱۳۹۲
افشاگر شکنجه‌های سازمان سیا از زندان در نامه‌ای سرگشاده خطاب به اسنودن که از برنامه‌های جاسوسی دولت پرده برداشته است از وی خواست به اف‌بی‌‌آی اعتماد نکند.

به گزارش خبرگزاری فارس، افشاگر سازمان سیا که پیشتر از شواهد استفاده این سازمان مخوف از روش‌های شکنجه پرده برداشته بود، از «ادوارد اسنودن» خواسته است از اعتماد به پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) و همکاری با آن اجتناب کند.

آقای «ادوارد اسنودن»، یکی از معاونان فنی سازمان سیا و از پیمانکاران آژانس امنیت ملی آمریکا است که در ماه گذشته با افشای اسنادی فوق‌العاده محرمانه و پرده برداشتن از شنود تلفنی و اینترنتی دولت آمریکا از میلیون‌ها شهروند این کشور در صدر اخبار رسانه‌های بین‌المللی قرار گرفته است.

«جان کیراکو» 48 ساله که با اقدامی مشابه «اسنودن» در سال 2007 جنجال‌آفرین شده بود در نامه‌ای سرگشاده خطاب به وی نوشته است: «مأموران اف‌بی‌آی دروغ می‌گویند، کلک سوار می‌کنند و فریب می‌دهند.»

در ادامه نامه افشاگر سازمان سیا به افشاگر برنامه‌های جاسوسی دولت آمده است: «آنها حرف شما را تحریف می‌کنند و با بازی با احساس وطن‌پرستی‌تان، شما را به دام می‌اندازند. آنها نقش انسان‌هایی که نیستند را می‌کنند: آدم‌های حامی، خیراندیش و دوست. در همان حال، نقاب به چهره دارند تا صحبت‌های شما را از بافتش خارج کنند و علیه خودتان مورد استفاده قرار دهند.»

آقای کیراکو که از فوریه سال جاری برای گذراندن دوران محکومیتش به جرم تهدید امنیت ملی آمریکا روانه کانون اصلاح و تربیت در ایالت پنسیلوانیا شده، در  ادامه این نامه آورده است: «اف‌بی‌آی، دشمنی است که خودش بخشی از مشکل است، نه راه حل آن».

وی همچنین اسنودن را به خاطر اقدام قهرمانانه‌اش ستود: «می‌دانم که الان اوضاع به گونه‌ای است که انگار بار مسئولیت جهان روی شانه‌های شماست، اما همین که آمریکایی‌ها بدانند که ما داریم با از دست دادن آزادی‌های شهروندی‌مان به کشوری پلیسی تبدیل می‌شویم، آنها اقدامات شما را قهرمانانه خواهند دید و آن را خواهند ستود.»

اطلاعاتی که آقای اسنودن درز داد از برنامه‌های گسترده سازمان امنیت ملی آمریکا در جمع آوری اطلاعات شخصی افراد در فضای مجازی پرده برداشت.

بر اساس اطلاعاتی که وی منتشر کرد، سازمان امنیت ملی آمریکا از شرکت مخابراتی «ورایزن»، یکی از بزرگترین شرکت های مخابراتی آمریکا، خواسته بود تا مکالمات تلفنی و فعالیت‌های اینترنتی شهروندان را در اختیارش بگذارد.

دولت آمریکا این طرح را تایید کرده و آنرا برای افزایش امنیت شهروندان لازم دانسته است. با این حال، فعالان حقوق بشر این برنامه اطلاعاتی دولت آمریکا را در تضاد با آزادی های فردی و حقوق شهروندان این کشور ارزیابی می‌کنند.

آقای اوباما هفته گذشته در کنفرانس خبری مشترک با رئیس جمهور سنگال گفته بود نگران اسناد محرمانه‌ای است که اسنودن در اختیار دارد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها