کد خبر: ۱۴۴۳۹
زمان انتشار: ۱۰:۳۴     ۳۰ خرداد ۱۳۹۰
به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، محققان هندی اعلام کردند، خوردن مداوم و روزانه چای سیاه می‌تواند خطر پیشرفت بیماری سرطان را کم کند. 

به گزارش تایمز ایندیا (Times of India)، تحقیقات محققان هندی نشان داده چای سبز و سیاه دارای آنتی اکسیدان‌هایی است که می‌تواند با توده مولکول‌ها و سلول‌های مضر مبارزه کند.

بر اساس این گزارش، نوشیدن 2 فنجان چای به اندازه خوردن 2 عدد سیب یا خوردن 5 تکه سبزی دارای آنتی اکسیدان است. 

محققان هندی طی 2 تحقیق بر روی مواد تشکیل دهنده چای دریافتند «ماده تی فلاوین 2» که تنها در چای سیاه وجود دارد باعث کشته‎شدن سلول‌های سرطانی می‌شود.  
 
در دومین تحقیق، محققان هندی به سنجش عملکرد اثر «پلی فنل» موجود در چای سیاه و چای سبز در پیشرفت سرطان سینه در موش‌های ماده پرداختند و دریافتند که 
هر 2 چای به طور خاص، شمار تومورهای سینه را در موش‌ها به ترتیب 77 درصد و 92 درصد کاهش داده و رشد آن‌ها را کم کرده است. 
 
به گفته محققان مطالعات جدید دیگری لازم است تا اثر چای را در درمان سرطان انسان بسنجند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها