وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۴۱۴۸۰
زمان انتشار: ۱۹:۰۰     ۲۷ خرداد ۱۳۹۲
منابع صهیونیستی گزارش دادند که «رامی حمدالله» نخست‌وزیر جدید دولت انتصابی تشکیلات خودگردان فلسطین با هر گونه حفاظت ارتش رژیم صهیونیستی از وی مخالفت کرده است.

به گزارش 598، به نقل از خبرگزاری فارس، سایت اسرائیلی «والا» نوشت که نخستین بحران امنیتی بین تشکیلات خودگردان و مشخصا دفتر نخست‌وزیر جدید با اسرائیل بوجود آمد و آن وقتی بود که حمدالله با همراهی نگهبانان اسرائیلی با وی در جریان بازدید از منطقه تحت سیطره امنیتی اسرائیل مخالفت کرد.

این سایت اسرائیلی نوشت که «سلام فیاض» نخست‌وزیر سابق با همراهی نگهبانان اسرائیلی با وی موافقت کرده و تحت حراست آنها در مناطق C تردد می‌کرد اما حمدالله با این امر مخالفت کرد و این در حالی است که بزرگ‌ترین خطری که وی را در این مناطق تهدید می‌کند از طرف شهرک‌نشینان است.

یک منبع امنیتی اسرائیل نیز در این باره گفت که ارائه راه‌حل‌های جایگزین برای تضمین امنیت حمدالله در ترددهای عادی وی امری ممکن است اما دو طرف فلسطینی و اسرائیلی نمی‌دانند که وقتی حمدالله سفر به اردن از طریق جاده شماره 60 و خیابان شماره 1 و یا بازدید از قدس را درخواست کند در آن صورت چگونه با آن تعامل خواهند داشت.

در همین راستا دفتر نخست‌وزیری فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که حمدالله ترجیح می‌دهد همانند یک شهروند عادی فلسطینی و بدون همراهی نیروهای امنیتی اسرائیلی و فلسطینی، در کرانه باختری تردد کند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام