
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، علیاکبر ولایتی کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری لحظاتی پیش با حضور در مسجد گیاهی تجریش رای خود را به صندوق انداخت.
مردم کشورمان از ساعت 8:00 امروز به پای صندوقهای رأی رفتهاند تا از میان محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، علیاکبر ولایتی، محسن رضایی، حسن روحانی و محمد غرضی، نام کاندیدای مورد نظر خود برای ریاستجمهوری یازدهم و همچنین نامزدهای مورد نظر خود در انتخابات شوراهای شهر سراسر کشور را به صندوق آرا بیندازند.
بر این اساس، مهلت قانونی رأیگیری از ساعت 8 صبح آغاز شده و تا ساعت 18 امروز ادامه خواهد یافت و در صورت نیاز این زمان قابل تمدید است.