کد خبر: ۱۳۹۴۲۳
زمان انتشار: ۱۳:۳۴     ۲۰ خرداد ۱۳۹۲
دولت باید توسعه ورزش همگانی و فعالیت‌های بدنی و تفریحی برای آحاد جامعه را در اولویت قرار دهد و برای سلامت جامعه از طریق ورزش برنامه عملیاتی ارایه نماید.
به گزارش 598 به نقل از گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران، به عنوان مرجع علمی این رشته در کشور، با عنایت به اهمیت و جایگاه تربیت بدنی و ورزش در جامعه وضرورت توجه مسئولین و مدیران عالی­رتبه کشور به ورزش، بر اتخاذ رویکردی علمی با هدف توسعه متوازن وپایدار ورزش کشور تاکید دارد و شایسته سالاری و نگاه برنامه ای و تخصص گرایی را اساس پیشرفت ورزش کشور دانست.
 
در این بیانیه آمده است:
 
1- انتظار از دولت آینده آن است که ورزش را بر اساس برنامه مدون و اعلام شده اداره کند. همچنین توقع متخصصین ورزش از دولت آینده آن است که سند راهبردی توسعه ورزش کشور (طرح جامع ورزش) را روز آمد واجرا نماید و در حین اجرا اصلاحات لازم را معمول نماید.
 
2- با توجه به اهمیت علم و تخصص در دنیای کنونی، از دولت آینده انتظار می رود که در گزینش مدیران عالی ورزش کشور و سطوح مختلف مدیریت­های ورزشی از متخصصان و دانش آموختگان اصلح ورزش استفاده نماید تا بیش از این شاهد اتلاف سرمایه های مادی و معنوی و فرصت‌های ملی نباشیم.
 
3- از دولت آینده انتظار می‌رود به منظور انسجام و هویت‌بخشی به جامعه علمی و تخصصی ورزش کشور، ایجاد فرصت‌های شغلی و خدمت رسانی بهینه متخصصین ورزشی و ارتقا کار آیی و اثر بخشی آنان، از ایجاد سازمان نظام ورزش کشور بطور موثر و جدی حمایت کند.
 
4- توسعه ورزش همگانی و فعالیت‌های بدنی و تفریحی برای آحاد جامعه را در اولویت قرار دهد و برای سلامت جامعه از طریق ورزش برنامه عملیاتی ارایه نماید.
 
5- دولت آینده باید ضمن توجه جدی به توسعه ورزش بانوان در تخصیص منابع مالی، اختصاص فضای مناسب برای ورزش همگانی خانم­ها، استفاده از آنان در مدیریت عالیه و سایر سطوح مدیریتی ورزش کشور، وتوجه به ورزش دانشگاه‌ها و مدارس دختران اهتمام لازم را داشته باشد.
 
6- دولت آینده برابر با اصل 44 قانون اساسی و سیاست‌های کلی مصوب آن باید برای مردمی سازی و خصوصی‌سازی واقعی ورزش برنامه مشخص ارایه کند و حمایت‌های لازم از ورود بخش خصوصی دارای اهلیت را فراهم آورد ودر واگذاری‌ها مصالح کشور و مردم را در نظر بگیرد به نحوی که اقشار مردم به طور عادلانه به امکانات ورزشی دسترسی داشته باشند.
 
7- دولت باید برای توسعه فرهنگی ورزش و ایمن نگهداشتن آن از آفات وارده از سایر بخش‌ها به ورزش پاک، برنامه داشته باشد. در تحقق این امر باز شناسی فلسفه تربیت بدنی و ورزش، باز تعریف نقش پول و شهرت در ورزش و دور کردن ناپاکان وسپردن امور ورزشی به افراد درستکار ونیک اندیش راهگشا خواهد بود تا حضور و میدان داری افراد نا اهل در ورزش به حداقل ممکن برسد و اهداف عالیه اخلاقی و فرهنگی که اساس ورزش را تشکیل می دهد محقق گردد.
 
8- مدیریت عالیه ورزش کشور در دولت آینده باید برای تعامل با رسانه‌­های ورزشی برنامه داشته باشد و نقدپذیر بوده و به توسعه نقد سازنده کمک کند ودر پی برقراری ارتباطات غیر متعارف و غیر اصولی با برخی رسانه ها نباشد. همچنین به ارتقا کیفی رسانه‌ها و مسایل تحصیلی و معیشتی اصحاب رسانه توجه نماید.
 
خانواده بزرگ و فرهیخته علمی ورزش کشور بر اساس مسولیت‌های دینی، ملی و حرفه ای خود آماده است تا همانند گذشته در پیشبرد امور ورزش کشور مشارکت فعال داشته باشد و از هیچ کوششی برای تحقق سلامت جسمی، نشاط روحی و سربلندی مردم عزیز فرو گذار نخواهد کرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها