وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۳۸۸۶۲
زمان انتشار: ۲۰:۰۱     ۱۸ خرداد ۱۳۹۲
جلیلی در دیدار با جانبازان اردبیلی:
کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: ظرفیت ایثارگران جامعه ما مورد بی‌توجهی و بی‌مهری قرار گرفته که ضرورت دارد این ظرفیت احیا و تقویت شود.

به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری فارس از اردبیل، سعید جلیلی دقایقی پیش در نشست با جانبازان دفاع مقدس در اردبیل اظهار داشت: اگر پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رقم خورده به واسطه غیرت، همیت و ایمان قوی فرزندان این سرزمین بوده که پیروزی ارزشمندی را برای کشورمان به ارمغان آوردند.

وی با بیان اینکه ظرفیت ایثارگران جامعه نباید پایمال شده و یا دچار رکود و خانه‌نشینی شود، تصریح کرد: ایثارگران باید پای کار بیایند و توان معنوی و ارزشی خود را به مانند دفاع مقدس در صحنه به نمایش بگذارند چرا که کوچک‌ترین غفلت در این حوزه ما را دچار هزینه‌ای سهمگین می‌کند.

جلیلی خاطر نشان کرد: با نگاه ایثارگری می‌توان هم حماسه سیاسی و هم حماسه اقتصادی خلق کرد و دور شدن از این گفتمان سبب شده است تا در سال‌های اخیر آسیب متعددی کشور را تهدید کند.

این مسئول اضافه کرد: اگر امروز دچار مشکلات اقتصادی، تورم و گرانی شدیم همه به خاطر دور شدن از این گفتمان و رویکرد ایثارگرانه بوده که به نظر می‌رسد در این زمینه به سرمایه‌های این کشور جفا شده و سبب شده است تا بخشی از آنها خانه‌نشین شوند.

وی بیان کرد: اگر بنده رئیس جمهور شوم قطعاً از این ظرفیت استفاده کرده و به رونق روزافزون صنعت، کشاورزی، فعالیت‌های فرهنگی، اقتصادی و... کمک می‌کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه یادآور شد: ما اگر بتوانیم از این توانمندی‌ها استفاده کنیم آینده روشن و امیدبخش در انتظار ما می‌باشد و بنده از جانبازان و ایثارگران این استان انتظار دارم دست ما را در تشکیل دولت آرمانی با گفتمان انقلاب و امام بگیرند.

جلیلی از جانبازان و ایثارگران خواست دوباره مانند صحنه جنگ به میدان بیایند و با به نمایش گذاشتن دلباختگی خود به نظام از ظرفیت خود در اعتلای این کشور استفاده کنند.

وی گفت: اگر امروز تنها 30 درصد از وجود ظاهری شما باقی‌مانده است بنده معتقدم ظرفیت شما چندین برابری است و از این ظرفیت هزار درصد معنوی می‌توان بهتر استفاده کرده و در تاریخ این کشور خوش درخشید.

جلیلی در ادامه افزود:‌ هنر دولت آینده باید این باشد که ظرفیت‌ها در این حوزه را آزادسازی کند تا مبادا با غفلت افسوس گذشته را بخوریم و یا بخواهیم در این باب از حرکت‌های خود شرمنده باشیم.

وی تصریح کرد:‌ نشان دادن ظرفیت ایثارگری تنها به سالی یک بار سفر راهیان نور نیست بلکه به این است که هر لحظه خاطرات رزمندگان در عمل زنده، ساری و جاری باشد چرا که غفلت در این حوزه بزرگ‌ترین آسیب را به دنبال می‌آورد.

در این دیدار جمعی از جانبازان و ایثارگران شهرستان اردبیل نیز نظرات و دیدگاه‌های خود را در مورد مهم‌ترین مسایل جامعه و مطالبات خود را با رئیس جمهور آینده مطرح کردند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام