کد خبر: ۱۳۷۶۵۳
زمان انتشار: ۱۸:۳۶     ۱۱ خرداد ۱۳۹۲
واقعاً نفس اینکه ما برای انتخابات بیاییم و ملاک خوب حرف زدن را به مردم آدرس بدهیم اشتباه است، منظور اینکه هرکس که خوب حرف بزند می تواند رئیس جمهور باشد. این رویکرد باید در صدا و سیما اصلاح شود و مردم نمی توانند به خوبی با شخصی که دارای برنامه است آشنا شوند، چرا که جامعه باید با جریان فکری و برنامه اجرایی و آن هم نه بصورت نگاه کلان بلکه بصورت برنامه های اجرایی و عملیاتی آشنا شوند.
دکتر امیرحسین قاضی زاده در گفت و گو با صابرنیوز در انتقاد از رویکرد صدا و سیما در روند برگزاری مناظره تلویزیونی اظهار داشت: واقعاً نفس اینکه ما برای انتخابات بیاییم و ملاک خوب حرف زدن را به مردم  آدرس بدهیم اشتباه است، منظور اینکه هرکس که خوب حرف بزند می تواند رئیس جمهور باشد. این رویکرد باید در صدا و سیما اصلاح شود و مردم نمی توانند به خوبی با شخصی که دارای برنامه است آشنا شوند، چرا که جامعه باید با جریان فکری و برنامه اجرایی و آن هم نه بصورت نگاه  کلان  بلکه بصورت برنامه های اجرایی و عملیاتی آشنا شوند.
 
وی ادامه داد: اسم برنامه دیشب را مناظره نمی توان گذاشت. برنامه دیشب یک پرسش و پاسخ بود و در برنامه ای که دیروز پخش شد بیشتر کاندیداها کلی گویی کردند و کسی حرف های آنها را نقد نمی کرد. البته خود مناظره نگاهی لیبرال و غربی دارد و خود مناظره نیز نمتواند ارزیابی خوبی برای انتخاب یک رئیس جمهور باشد، زیرا کسی که فن مچ گیری و فن خوب صحبت کردن را داشته باشد، می تواند در این برنامه موفق باشد و مناظره باعث هیجان در جامعه می شود و اگر هدف ایجاد هیجان در جامعه است اشتباه است.
 
سخنگوی جبهه پایداری در پایان تصریح کرد: باید فکر جدی برای معرفی کاندیداها کرد، زیرا این نگاه که هرکس خوب صحبت کند مورد پسند باشد، بسیار خطرناک است، چون مردم باید نگاه به برنامه های نامزدها و عقبه فکری جریان مورد حمایت آنها داشته باشند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها