کد خبر: ۱۳۵۷۲
زمان انتشار: ۱۲:۲۶     ۱۲ خرداد ۱۳۹۰
بولتن نیوز: در «شهر نظامی زاید»، تنها پادگان تمرینی در بخش بیابانی امارات متحده عربی، ارتشی سری در حال تشکیل است که نه تنها برای کاربرد داخلی طراحی شده است، بلکه قابلیت استفاده در کشور‎های دیگر خاورمیانه و شمال آفریقا را نیز داراست. اریک پرینس، مسئولیت برنامه‎ریزی و راه‎اندازی آن را بر عهده دارد: یک کماندوی سابق «نیوی سیلز» (گروهی زبده که ادعا می‎شود اخیرا عملیات کشتن بن لادن را انجام داده‎اند) که در سال 1997، شرکت «بلک واترز» را تأسیس کرد. این شرکت، بزرگترین ارتش خصوصی محسوب می‎شود که توسط پنتاگون در عراق، افغانستان و دیگر مناطق جنگی مورد استفاده قرار گرفته است و پیش از آن‎که جرم کشتار بی‎گناهان عراق اثبات شود، نامش را تغییر داد. شرکت فوق در آمریکا بیش از 50 هزار متخصص جنگ و سرکوب را در خدمت دارد.

در ابوظبی، اریک پرینس بدون آن‎که شخصا در محل حاضر شود، با مشارکت شرکت «ریفلکس ریسپانسز» قرارداد اولیه‎ای به ارزش 529 میلیون دلار به امضا رسانده است که طبق آن جنگجویانی از کشور‎های مختلف (همچون آفریقای جنوبی، کلمبیا)، گروهی 800 نفره تشکیل دهند. آن‎ها در امارات توسط متخصصانی آمریکایی، انگلیسی، فرانسوی و آلمانی که از اعضای نیرو‎های ویژه و سازمان‎‎های جاسوسی هستند، آماده می‎شوند. هزینه‎‎های چند میلیارد دلاری این اقدامات را که متنهی به تشکیل ارتشی با چندین هزار لژیونر خواهد شد، ابوظبی پرداخت خواهد کرد.

حامی اصلی این پروژه، شیخ محمد بن زائد آل نهیان، ولیعهد ابوظبی است که در آکادمی نظامی «سندهورست» انگلیس درس خوانده و فرد مورد اطمینان پنتاگون محسوب می‎شود. اما به‎طور حتم شاهزاده اماراتی و پرینس، تنها عاملین اجرایی این طرح هستند که توسط مقامات ارشد واشنگتن تصمیم‎گیری شده است. طبق اسناد به‎دست آمده، هدف اصلی آن‎ها از این قرار است:‎ «مأموریت‎‎های عملیاتی ویژه برای سرکوب شورش‎‎های خارجی، مانند مسائلی که در حال حاضر در دنیاي عرب رخ داده است.»

بنابراین، ارتش لژیونر فوق، برای سرکوب قیام‎‎های مردمی که علیه نظام‎‎های پادشاهی در خلیج‎فارس هستند، به‎کار گرفته خواهد شد. مانند موردی که نیرو‎های اماراتی، قطری و عربستانی؛ اعتراضات مردم بحرین را که خواستار آزادی‎‎های بیشتر بودند، به خاک و خون کشیدند. «مأموریت‎‎های عملیاتی ویژه‎ای» که توسط این ارتش سری انجام خواهد شد، در کشور‎هایی مانند مصر و تونس خواهد بود که خیزش‎‎های مردمی آن‎ها را در برگرفته و حکومت‎‎هایی را که حافظ منافع آمریکا و قدرت‎‎های اروپایی هستند به خطر انداخته‎اند. همچنین در کشوری مانند لیبی، که طبق طرح ناتو، پیش‎بینی شده است که از نیرو‎های اروپایی و عربی برای رساندن «کمک‎‎های بشردوستانه به مردم غیرنظامی لیبی» استفاده شود. سناریو هرچه که باشد، چه «بالکانیزه» کردن لیبی (تقسیم کشور به دو قسمت جدا با مرکزیت طرابلس و بن قاضی) و چه شرایطی مانند عراق - افغانستان، این ارتش سری وارد میدان خواهد شد تا در حقیقت وظایف زیر را برعهده بگیرد:‎ از تأسیسات نفتی محافظت کند و در آینده آن‎ها را به شرکت‎‎های آمریکایی و اروپایی تحویل دهد و رقبا را حذف کند.
منبع: نشریه پنجره
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها