به گزارش 598، به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف، با تصویب این درخواست در شورای امنیت سازمان ملل جبهه النصرة در معرض طیف گستردهای از تحریمها از جمله تحریمهای تسلیحاتی، ممنوعیت سفر و بلوکه شدن داراییها خواهد بود.
کشورهای مهم اروپایی که پیش از این حامی گروههای مخالف سوریه بودند، امیدوارند این مساله طی روزهای آتی مورد توافق همگان قرار گیرد.
پس از اعلام پیمان ائتلاف محمود الجولانی، رهبرجبهه النصره با ایمن الظواهری، رهبر القاعده، واشنگتن قصد دارد این گروه را در لیست گروههای تروریستی قرار دهد.
مقامات اروپایی امیدوارند که با اقدام شورای امنیت سازمان ملل، النصرة از حمایت مالی محروم و از سایر یگانهای شورشی سوریه که با القاعده دارای تفکر یکسانی نیستند، مجزا شود.
یک منبع نزدیک به مذاکرات کشورهای اروپایی اعلام کرد شواهد بسیای از بیانیههای خود این گروه و سایر اطلاعات وجود دارد که النصره بازوی القاعده در سوریه است. این گروه پیش از این با القاعده پیمان بسته و ارتباطات بسیار نزدیکی با این گروه دارد.
این منبع افزود: ما امیدواریم که این اقدام افراد میانه رو را که از سوی این گروه افراطی مورد تهدید قرار میگیرند را مقاومتر کند. ما افراد خوب را میشناسیم و میخواهیم از آنها حمایت کنیم. این موضوع به ما کمک میکند تا مکانیزم شفافی برای حمایت از افرادی که در معرض تحریمها نیستند پیدا کنیم.
دولت سوریه از سازمان ملل خواسته بود تا تحریمهای مستقیم علیه النصرة اعمال کند. این گروه متهم به انجام 600 عملیات تروریستی از جمله تخریب بیمارستانها و مدارس است.