کد خبر: ۱۲۹۸۸۷
زمان انتشار: ۱۹:۲۲     ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۲
آن زمان حتی برخی از مسئولین می گفتند که ایشان از نخبگان پزشکی هستند و نباید به جبهه بیایند اما آقای لنکرانی گوشش به این حرفها بدهکار نبود و می گفت بین من و بقیه فرقی وجود ندارد، به جبهه می آمد و در عملیات های مختلف چندین بار در معرض شهادت قرار گرفت.

به گزارش 598، دکتر باقری لنکرانی كه اين روزها به عنوان يكي از كانديداهاي اصلي انتخابات رياست جمهوري پيش رو اعلام حضور كرده است، سوابق ممتاز و درخشاني دارد كه نبوغ خاص و ويژه علمي، حضور در جبهه هاي دفاع مقدس، نقش فعال در جنبش دانشجويي، وقايع دوم خرداد و تجربه موفق وزارت بهداشت دولت نهم، از جمله آنهاست.

در حالي كه حضور باقري لنكراني در راس وزارت بهداشت و فضاهاي علمي - پژوهشي، موجب شده تا ديگر ابعاد فعاليت هاي مثبت وي ناديده گرفته شود اين در حالي است كه اجتناب لنكراني از بازگو كردن برخي از اين محاسن همچون حضور در جبهه هاي دفاع مقدس نيز مزيد بر علت ناپيدا ماندن اين زوايا شده است.

در همين زمينه، يكي از همرزمان دكتر لنكراني در گفتگويي با صابرنیوز برخي از خاطرات حضور وي در دفاع مقدس را بازگو كرده است.

سید اصغر گلشنی مسئول اورژانس های لشگر المهدی (عج) در دوران دفاع مقدس است كه خاطراتي قابل توجه از ايام همرزمي با دکتر لنکرانی، را بازگو كرده است.

گلشني پیرامون حضور لنکرانی در عملیات های مختلف دفاع مقدس اظهار داشت: آقای دکتر لنکرانی در زمانی که دانشجوی پزشکی بودند به جبهه آمدند و در عملیات های مختلفی مانند کربلای چهار، کربلای پنج، مرصاد و باز پس گیری مهران حضور داشتند و بنده هم در برخی از این عملیات ها در خدمت ایشان بودم.

دکتر لنکرانی در کنار همرزمان

وی پیرامون  حضور باقری لنکرانی در خط مقدم جبهه ها گفت: لنکرانی زمانی که در جبهه حاضر می شد همیشه در خط مقدم بود. در دفاع مقدس اوژانس جبهه ها در خطوط  مختلف  بود و به اورژانسی که در خط  مقدم بود، خط امداد می گفتند که ایشان در خط امداد بودند و دکتر لنکرانی به خاطر تخصصی که در بخش پزشکی داشتند در بخش امداد رسانی مشغول خدمت بودند.   

این رزمنده دفاع مقدس پیرامون حضور خود جوش لنکرانی در دوران دفاع مقدس این گونه بیان داشت: آقای لنکرانی هر زمانی که در جبهه ها حضور پیدا می کردند به صورت کاملا جهادی و خود جوش بوده است و در آن زمان حتی برخی از مسئولین می گفتند که ایشان از نخبگان پزشکی هستند و نباید به جبهه بیایند اما آقای لنکرانی گوشش به این حرفها بدهکار نبود و می گفت بین من و بقیه فرقی وجود ندارد، به جبهه می آمد و ایشان در عملیات های مختلف چندین بار در معرض شهادت قرار گرفت.

گلشنی با ذکر خاطره ایی از لنکرانی در عملیات کربلای پنج گفت: عملیات کربلای پنج یکی از عملیات های سخت  و طاقت فرسا بود که بیست و دو شب طول کشید و بنده و آقای لنکرانی در این عملیات به صورت کامل حضور داشتیم. در کربلای پنج در سنگری که آقای لنکرانی و همرزمانشان حضور داشتند، در آن سنگر خمپاره ایی خورد و دکتر آذری که از همرزمان  دکتر لنکرانی بودند و در آن سنگر در کنار آقای لنکرانی  به شهادت رسیدند و تعدادی از افراد هم در آنجا مجروح شدند.

پیکر مطهر شهید آذری، از همرزمان دکتر لنکرانی که در کنار وی به شهادت رسید

وی گفت: در یکی از عملیات ها با اقای لنکرانی در سنگر بودیم که توپخانه دشمن شروع به آتش کرد و گلوله های دشمن به سنگر ما اصابت کرد و سنگر ما آتش گرفت و بنده به همراه آقای لنکرانی با زحمت فراوان توانستیم از سنگر خارج شویم.

همرزم دکتر لنکرانی در دوران دفاع مقدس در پایان گفتگوی خود با صابرنیوز پیرامون شخصیت لنکرانی در دوران دفاع مقدس اظهارداشت: ایشان در جبهه حالت های معنوی خیلی خوبی داشتند و اهل نماز شب بودند. یادم می آید اقای لنکرانی به خاطر اینکه به کارهایش برسد چندین مرتبه تا دو سه روز نمی خوابید و گاهی اوقات از خستگی زیاد بیهوش می شد. در یکی از عملیات ها شرایط خیلی سخت بود و جایی برای حمام کردن و دوش گرفتن نبود، در یک قسمتی مقداری آهن و پلیت بود که حالت محصور و پوشیده ایی داشت، بعد آقای لنکرانی بنده را صدا کردند و گفتند که شما از پشت این آهن ها بر روی سر من آب بریز تا غسل شهادت کنم و بنده هم این کار را کردم و ایشان هم غسل شهادت کردند و ایشان به جنگ می آمدند که به شهادت برسند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها