یحیی آل اسحاق: در مرحله اول تعدد هیچ اشکالی ندارد هر چقدر تعداد کاندیداها بیشتر باشد نشان دهنده پتانسیل موجود در جامعه است منتهی در مرحله بعد که مرحله انتخاب است برای اینکه مردم بتوانند به راحتی انتخاب کنند باید کاندیداها به حداقل برسند.
محمد حسن ابوترابی فرد: در ارتباط با اصولگرایان؛ به منظور رسیدن به موفقیت مطلوب به راهکار مطمئنی دست خواهند یافت.
روح الله احمد زاده کرمانی: بهتر است آقایانی که در سطح کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری برنامه هایشان به هم نزدیک و سلایقشان به هم شبیه است با هم اجماع کنند به نفع کسانی که تنوع بیشتری در برنامه ها و سلایق دارند.
محمدرضا باهنر: الان یک فرصت است پیشنهاد ما این است که با یک سازوکاری گرایش های مختلف تلاش کنند کاندیدایشان را محدود کنند و در زمان انتخاباتی بتوانیم با یک محدوده بیشتری همه حرفهایشان را بزنند.
مصطفی پورمحمدی: فعالان باید تلاش کنند از بین کاندیدای موجود تا جایی که می شود محدود سازی شود، آنهایی که ظرفیت بیشتری دارند دیگران به نفع آنها کنار روند.
غلامعلی حداد عادل: برای طرح دیدگاههای مختلف و گرم تر شدن فضاهای انتخابات عیبی ندارد . هر چه به انتخابات نزدیک تر شویم محاسبات باید جدی تر باشد و اشخاص باید با احساس مسئولیت وارد صحنه شوند.
حسن روحانی : کثرت در حدی که بتواند افکار بخشی بزرگی از جامعه را نمایندگی کند خوب است والا کثرت خیلی خاصیتی ندارد.
محسن رضایی: با توجه به خلاء احزاب در کشور چنین پدیده ای طبیعی است البته بهتر است کاندیداها با یک مشورتی با نخبگان تصمیم بگیرند تا اینکه خودشان احساس تکلیف بکنند.
علیرضا زاکانی: خوب است. کسانی که به هر حال احساس مسئولیت کردند و آمدند درمیدان این مطلوب است اما در ادامه بنده معتقدم بخشی معطوف به ضوابط شورای نگهبان است و تعدیل خواهد شد و بخشی در ائتلاف ها تعدیل می شود.
محمد سعیدی کیا: الان تعدد کاندیدا را برای بررسی هایی که جامعه و افراد باید انجام بدهند نسبت به مسائل عمده ای که جامعه با آن درگیر است مفید می دانم اما نهایتا بعد از تعیین شورای نگهبان مشخص می شود که چند نفر باقی می مانند.
حسن سبحانی: انتظار می رود به تدریج تعداد کاندیداها به یک اندازه معقول برسد که برای مردم تصمیم گیری راحت باشد ولی من فی نفسه با اظهار علاقه کسانی برای خدمت به کشورشان حتی اگر تعدادشان زیاد باشد مشکلی ندارد.
محمد شریعتمداری : به نظر می آید به طور طبیعی وقتی تعداد کاندیداها زیاد می شود تفرق آراء مردم نتیجه حتمی چنین تکثری در تعداد کاندیداهای انتخابات است.
محمدرضا عارف: تا اینجا من یک نگاه مثبت به مسئله دارم . به هر حال هر کاندیدایی یک عقبه ای دارد و یک عده طرفدار. اعلام کاندیداتوری باعث افزایش مشارکت می شود اما اگر بخواهند تا روز آخر این مسئله ادامه یابد نتیجه ای جز گیج کردن مردم ندارد.
علی فلاحیان: من کلا نظرم موافق است. این خوب است که تعدادی که کار می کنند، برنامه دارند و می توانند خدمت کنند به صحنه بیایند و انشاءالله شور انتخاباتی برپا شود.
محمد باقر قالیباف: با تعدد نامزدها موافقم به شرط اینکه دو شرط رعایت شود. اول اینکه تعدد کاندیداها به معنای تعدد سلایق مختلف در کشور باشد که حق انتخاب مردم بالا رود. دوم اینکه در انقلاب اسلامی بعد از سه دهه باید افرادی نامزد شوند که کارنامه مدون و مشخصی داشته باشند.
ارسلان فتحی پور: تعدد کاندیداها باعث می شود تمام افرادی که توانایی اداره کشور را دارند، امروز داوطلب کاندیداتوری ریاست جمهوری در ایران باشند. این دموکراسی کشور را می رساند.
مصطفی کواکبیان: واقعا از جریانات مختلف فکری باید حضور داشته باشند اما خیلی از کاندیداها همه وابسته به یک جریان هستند. اینها اول ائتلاف خود را دقیق انجام دهند و بعد تعداد نامزدها کمتر معرفی شوند بهتر است.
کامران باقری لنکرانی: تعدد کاندیدا به خودی خود چیز بدی نیست و نشان دهنده یک نوع اعتلا در فضای سیاسی کشور است. آنچه بد است این است که تعدد کاندیداها واقعی نباشد و افرادی از اول به صحنه بیایند و نیتشان این باشد که به نفع دیگری کنار بروند.
منوچهر متکی: بعضی از جریانات سیاسی تعدادشان زیاد است و اینکه به فکر سازوکار جهت کم کردن باشند فکر پسندیده ای است.
علی اکبر ولایتی: این یک پدیده مبارکی است و لذا مشکلی نیست و خود نشان دهنده فضای باز دموکراسی است که در ایران وجود دارد.