کد خبر: ۱۲۷۷۶۳
زمان انتشار: ۰۲:۳۴     ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
در روزهایی که تنور بازار «نامزد شدن» از طرفی در انتخابات ریاست جمهوری و از طرفی دیگر انتخابات شوراها داغ داغ وارد آخرین روزهای خود می‌شود و آرایش نهایی گروه‌ها و جریان‌های سیاسی شکل و شمایل جدیدتری می گیرد، اظهار نظرهای سوم اردیبهشتی این جریان‌ها خالی از خواندن نیست.
 
خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در ادامه آخرین مواضع شخصیت ها و گروه های سیاسی را مورد بررسی قرار داده است:
 
*محسن رضایی در راه قم تصادف کرد
در پی انتشار خبری در خروجی برخی از سایت‌ها مبنی بر لغو سفر محسن رضایی به دلیل وقوع سانحه تصادف، یک منبع نزدیک به این کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری گفت: که تصادف جزئی برای خودروی حامل دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام رخ داده است.
 
به گفته وی حال ایشان هم اکنون خوب است و سفرهای رضایی کماکان از فردا چهارشنبه ادامه خواهد یافت.
 
یادآور می‌شود فردا برنامه سفر دبیر تشخیص مصلحت نظام در اصفهان خواهد بود.
 
*مناظره کاندیدا ها در نمایشگاه کتاب
حسینی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه «آیا صحت دارد که حضور نامزدهای ریاست جمهوری در غرفه‌های ناشران در نمایشگاه کتاب تهران ممنوع شده است؟» تاکید کرد: هرکس می‌تواند بیاید و از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کنند و نامزدهای انتخابات هم به عنوان شهروندان این کشور می‌توانند از نمایشگاه بازدید کنند.
 
وی سپس گفت: بحث ما این است که مشورتی با وزارت کشور و شورای نگهبان داشته باشیم که اگر نامزدها بخواهند دیدگاه‌های خودشان را مطرح کنند و سئوالات و پرسش‌های مردم را پاسخ دهند و حتی مناظره‌هایی داشته باشند، به هر حال این امکانات در مصلی مهیاست، ولی باید تدبیری در این مورد اندیشیده شود.
 
*عارف: موسوی و کروبی را از بزرگان نظام میدانم
روز گذشته محمد رضا عارف کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، در جمع دانشجویان این دانشگاه حضور یافت و دید گاه خود در مورد مسائل سیاسی کشور را بیان نمود.
 
مهمترین محورهای سخنان محمدرضا عارف، کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع دانشجویان دانشگاه شریف بدین شرح است:
 
-با عملکردم پاسخ دادم که مخالف آمدن روسای‌جمهور سابق هستم.
 
در سال 88 بنا این بود من کاندیدای اصلاح‌طلبان شوم اما خاتمی که آمد من بلافاصله کنار کشیدم و شدم رئیس ستاد انتخابات وی. اگر خاتمی بیاید من تمام ستادم را در اختیار وی می‌گذرام.
هنوز هم زخم اتفاقات سال 88 ما را آزاد می‌دهد اما در گذشته نمی‌توانیم متوقف شویم.
در جایگاهی نیستم که در مورد مقام ارشد نظام یعنی ولایت فقیه اظهار نظر کنم؛ ولایت فقیه یکی از ارزش‌ها انقلاب ما است.
 
موسوی و کروبی را ازبزرگان نظام میدانم؛ آقای کروبی از نزدیکان امام بود و من به هر دو احترام می‌گذارم و تاسف می‌خورم شرایط اجتماعی طوری است که نمی‌توان از این دو عزیز بهره بگیریم. امیدوارم به زودی مسأله این عزیزان حل شود.
 
عارف در بین دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد نیز گفت: کسی که بازیچه دست معارضان ضدانقلاب باشد، صلاحیت تصدی هیچ پست و منصبی را ندارد وی افزود: اگر خاتمی یا هاشمی کاندیدا شوند، به نفع آنها کنار می‌روم و دولت اصولگرا باید مسئولیت اداره کشور در هشت سال گذشته را بپذیرد.
 
*حداد:تعدد کاندیداهای اصولگرایان به ضرر آنهاست
عضو ائتلاف پیشرفت با بیان اینکه تعدد کاندیداهای اصولگرایان به ضرر آنهاست گفت: امکان افزایش اعضای ائتلاف پیشرفت وجود دارد.
 
*شریعتمداری: رد صلاحیت شوم از شورای نگهبان تشکر می‌کنم
کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه عکس العمل شما در صورت عدم احراز صلاحیت چیست، گفت: از شورای نگهبان تشکر می‌کنم زیرا احراز صلاحیت‌ نامزدهای انتخابات حق قانونی شورای نگهبان است.
 
شریعتمداری در پایان تاکید کرد: نظام باید کاری کند تا نامزدهای انتخابات بتوانند حرف‌هایشان را به گوش مردم برسانند و در این میان صدا و سیما نقش مهمی دارد.
 
محمد شریعتمداری با اشاره به اعلام آمادگی خود برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری گفت: قبلا گفته‌ام و اکنون هم می‌گویم حاضرم به نفع هاشمی و خاتمی کنار بکشم.
 
*قاضی زاده: جلیلی می‌گفت به جبهه پایداری نزدیک تر هستم
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری پیرامون شایعات اخیری که در مورد قوت گرفتن حضور جلیلی در انتخابات این گونه بیان کرد: کسانی که تا دیروز می گفتند جلیلی به درد ریاست جمهوری نمی خورد امروز دارند، امروز دارند از اسم جلیلی استفاده می کنند و سایت هایی که تا دیروز اصلا جلیلی را به عنوان کاندیدای احتمالی هم به رسمیت نمی شناختند امروز دارند می گویند که چرا جبهه پایداری آقای جلیلی را به عنوان کاندیدا معرفی نکرد . بعضی طرفداری های امروز از آقای جلیلی سیاسی است و می خواهند در میان طرفداران جبهه پایداری اختلاف ایجاد کنند.
 
قاضی زاده:  پیرامون نظر جلیلی در مورد جبهه پایداری گفت: آقای جلیلی گفتند بیش از همه گروهها بنده خودم را به جبهه پایداری نزدیک تر می دانم.
 
*کواکبیان:برای رقیب پیروز شیرینی می‌خرم
کواکبیان در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه در صورت عدم موفقیت در انتخابات آینده یا رد صلاحیت وی از سوی شورای نگهبان، چه اقدامی انجام می‌دهد، بیان کرد: اگر تائید صلاحیت نشوم، کف خیابانی عمل نمی‌کنم و در صورتی نیز که پیروز نشوم با شیرینی به رقیب پیروز تبریک می‌گویم و اعلام همکاری می‌کنم.
 
*پورمحمدی: اطلاح طلبان جایگاه قابل توجهی در انتخابات خواهند داشت
 
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: تمام طیف‌های سیاسی در انتخابات شرکت کرده‌اند اما اصلاح‌طلبان نیز مانند اصولگرایان هنوز نتوانستند به یک نظر واحد برسند تلاششان در این زمینه کم نبوده ولی بدون کاندیدا بوده است، به نظر من آنها هر وقت توانستند بر روی کاندیدای خاصی تمرکز کنند باید از همه ظرفیت‌های خود استفاده کنند و تحلیل من این است که جایگاه قابل توجهی در انتخابات خواهند داشت.
 
*حمله شدید قالیباف به احمدی نژاد
در بازدید از خبرگزاری تسنیم و در تبیین سیاست خارجی خود گفت: بسیجی خواندن چاوز نتیجه آرمان گرایی کاسبکارانه است. تحریم ها نه کاغذ پاره اند‌، نه فلج کننده.
 
وی افزود: نفی شعاری هولوکاست به منافع انقلاب و فلسطینی ها ضربه زد.
 
*باهنر: تکثر کاندیداها می‌تواند تبدیل به تهدید شود
عضو شورای ائتلاف پنجگانه اصولگرایان گفت: اگر تکثر کاندیداها خوب مدیریت نشود و همه به مدیریت واحد تن ندهند، می‌تواند تبدیل به تهدید شود.
 
*مشایی:جایگاه احمدی‌نژاد بالاتر از رییس جمهوری است
مشایی در پاسخ به این سوال که اگر وی بخواهد در مورد آینده احمدی‌نژاد تصمیم بگیرد و یک جایگاه حقوقی به او بدهد چه جایگاهی را برای او متصور خواهد بود؟ گفت: هیچ جایگاهی بعد از دولت دهم شایستگی ندارد که احمدی‌نژاد را در خود جای دهد. شما هر جایگاهی که برای آن تعریف کنید، احمدی‌نژاد در آن جا نمی شود و در واقع جایگاهی نداریم که او در آن جای بگیرد. احمدی‌نژاد اکنون نیز در جایگاه ریاست‌جمهوری نیست، بالاتر از ریاست‌جمهوری است، البته من اثر جهانی آن را عرض می‌کنم. بیشتر از یک رییس‌جمهور است.
 
*شجونی: لجبازی کمر احمدی‌نژاد را شکست
حجت‌الاسلام شجونی می‌گوید: "حرف‌های حزب‌اللهی ۸۴احمدی‌نژاد خیلی فرق دارد با حرف‌های لیبرالی او در سال ۹۲. اینها را که انسان بررسی می‌کند، نقاط منفی او را متوجه می‌شود".
 
وی در ادامه افزود: اما متاسفانه این دولت چند پوئن منفی نیز داشت. یکی از نکات ضعفش این است که به مسائل قانونی زیاد توجهی نمی‌کرد. همانطوری که نسبت به مراجع تقلید و علما همین روش را داشته است. مخصوصاً برای خودش یک مسائل قرمزی درنظر گرفته است.
 
یکی دیگر از نکات منفی دولت این بود که به مشائی که ضد فرهنگ بوده است، مدال فرهنگ داد.
یکی دیگر از نقاط منفی این است که متاسفانه لجبازی کمر رئیس‌جمهور را شکست. ما هم آدمی نیستیم که بخواهیم به ایشان توهین کنیم. خود من شخصاً 10 استان کشور رفتم تا برای احمدی‌نژاد تبلیغ کنم. تبلیغ من برای این بود که ایشان آرمان‌‌ها و اهداف خوبی داشت و مانند حضرت امام(ره) صحبت می‌کرد.
 
*محصولی:لاریجانی گفت «‌مشایی» را من به احمدی‌نژاد معرفی کردم
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری با بیان اینکه بنده مشائی را اولین بار در دولت نهم دیدم، گفت: آقای علی لاریجانی به بنده گفت که ایشان مشائی را به آقای احمدی‌نژاد معرفی کرده و گفته که او به درد کارهای فرهنگی شهرداری می‌خورد.
 
در همین رابطه روابط عمومی مجلس شورای اسلامی با بیانتوضیحاتی سخنان محصولی را تکذیب کرده است. در بخشی از این تکذبیه آمده است: طبق اظهارات خودشان ارتباط آقایان احمدی نژاد و مشایی به سالهای دور و زمان حضور آقای احمدی نژاد در آذربایجان غربی برمی گردد و مشخص نیست آقای محصولی با چه نیتی این اظهارات را بیان کرده است.
 
*باهنر باید به اصلح مقبول برسیم
این کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری، در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص ائتلاف 5 نفری اصولگرایان و انتخاب فرد اصلح از طریق نظرسنجی پاسخ داد: اصول گرایان در ائتلاف به یک ساز و کار مشترک می رسند و باید به اصلح مقبول برسیم که در دموکراسی رای بیاورد.
 
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درباره‌ی جریانات بعد از انتخابات سال 88 اظهار کرد: مشکل با تندروی‌های بعد از انتخابات بود. در مجلس هشتم 50 نفر اصلاح‌طلب حضور داشتند ولی هیچ کدام جزء فتنه‌گران محسوب نمی‌شوند.
 
*لنکرانی:اگر رأی بیاورم احمدی‌نژاد استفاده نمی‌کنم
کامران باقری لنکرانی: علت دیر آمدنم این بود که جبهه به جمع‌بندی نرسیده بود و در حال رایزنی بودیم/ به نظرم رقابت این دوره انتخابات بین اصولگرایان است/ اصلاح‌طلبان بحران مدیریت درون‌گروهی دارند/ اگر رأی بیاورم در کابینه‌ام از احمدی‌نژاد استفاده نمی‌کنم.
 
حماسه‌آفرینی کار تکنوکرات‌ها نیست
لنکرانی حماسه‌آفرینی را کار افراد دیپلمات ندانست و گفت: «حماسه‌آفرینی کار آدم‌های دوپهلو، دپیلمات و کسانی نیست که از اصولشان دست کشیده‌اند و برخلاف مواضع دیروزشان، امروز مواضعی سازش‌مدار دارند. حماسه‌آفرینی کار کسانی نیست که تکنوکراتی را اصل می‌دانند. حماسه‌آفرینی کار کسانی نیست که برایشان صیانت از دوستانشان مهمتر از صیانت از ولایت باشد.»
 
وی افزود: در صورت انتخاب بنده در انتخابات ریاست جمهوری، در دولت یازدهم حلقه مدیریتی کشور گسترده‌تر می‌شود و شاهد حضور نیروهای موفق استانی که در صحنه اجرایی کار کرده‌اند در دولت خواهیم بود.
 
 
*نجفی: نامزد ریاست جمهوری نمی‌شوم
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه بنا ندارم نامزد یازدهمین دوره ریاست جمهوری شوم، گفت: بعد از اتمام فعالیتم در دوره سوم شوراها به کارهای عقب‌مانده و شخصی خود خواهم پرداخت.
 
 محمدعلی نجفی با اشاره به اینکه بنا ندارم کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری شوم، گفت: در این زمینه تصمیم نهایی خود را گرفتم و قطعاً کاندید نخواهم شد.
 
*سخنگوی ائتلاف سه‌گانه: هر سه نفر ثبت‌نام می‌کنند
مظفر سخنگوی ائتلاف پیشرفت از قطعی شدن ثبت‌نام سه نامزد این ائتلاف در انتخابات آتی ریاست جمهوری خبر داد.
 
ولایتی عضو ائتلاف سه گانه در خصوص علت ثبت نام اعضای ائتلاف سه گانه در انتخابات ریاست جمهوری این امر را با هدف استفاده از امکانات موجود عنوان کرد و گفت: اعضای ائتلاف حتی ممکن است در مناظره های تلویزیونی به صورت مشترک و در کنار هم فعالیت کنند.
 
*پیشنهاد متکی برای افزایش درآمد سینمای ایران
متکی کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری در وب سایت شخصی خود، احداث سالن های سینمای کوچک ۵۰الی ۱۰۰نفره را یک راه‌کار مناسب برای ارتقای جهشی درآمد سینمای ایران ارزیابی کرد.
 
*بازنده به آرای باطله در انتخابات 92 کیست؟
اولین تریبون آزاد دانشگاه علوم پزشکی اهواز به همت انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه با عنوان" رییس جمهور محبوب من " یکشنبه 1 اردیبهشت ماه برگزار شد. و در این برنامه به صورت نمادین انتخابات ریاست جمهوری نیز صورت گرفت. که نتایج آن قابل توجه است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها