کد خبر: ۱۲۷۷۱۵
زمان انتشار: ۰۰:۵۵     ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۲
598: محمد خاتمی عنصری است که اکنون علاوه بر امید آفرینی برای عناصر مزدور و خارج نشین جریان فتنه (مانند مزروعی، کاظمیان، جلالی پور، اکبر گنجی، امیر ارجمند، حقیقت جو، موسوی خوئینی، گرامی مقدم، سازاگارا، نوری زاده، علی نژاد و ...)، از سوی گردانندگان شبکه های رسانه ای ضد انقلاب و بیگانگان از جمله شبکه های سخن پراکنی دولت خبیث انگلیس (BBC) و صدای شیطانی آمریکا (VOA)، رادیو فردا و... مورد حمایت واقع می گردد و به طور نوبه ای و در برنامه های ویژه از وی به عنوان آلترناتیو نظام و از جریان هم سو با وی به عنوان جریان معارض نام برده می شود. حال سوال این است که اگر خاتمی عنصری دشمن شادکن و محبوب ضد انقلاب و بیگانگان می باشد چه تناسبی برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران دارد؟ و چه انتظاری از دستگاه های نظارتی انتخابات باید داشت؟...

بولتن نیوز در این گزارش سعی دارد تا به بخشهایی از حمایتهای صورت گرفته از سوی عناصر ضد انقلاب از خاتمی بپردازد تا ملت عزیز خود قضاوت کنند:

مزروعي: خاتمي را از خارج كشور مديريت مي كنيم / آذر 1390

علي مزروعي از اصلاح طلبان فراري و لينك ارتباطي دوم خردادي ها و فتنه گران با بيگانگان بر مديريت بيروني جريان فتنه و بخش هايي از اصلاح طلبان تاكيد كرده و مواضع خاتمي را هماهنگ شده با لايه هاي بيروني فتنه گران در خارج از كشور عنوان كرده است.

اين عضو حزب منحله حزب مشاركت همچنين گفته است:ما در خارج از كشور توليد فكر مي كنيم و داخل كشور را نيز مديريت و هدايت مي كنيم.

مزروعي همچنين گفته است:خاتمي و ديگر آقايان با ما در ارتباط بوده و هماهنگ هستند و خط و خطوط خود را با ماتنظيم مي كنند.

مرتضی کاظمیان روزنامه نگار و فعال ملی -مذهبی مقیم پاریس است / BBC / 15 / 4 / 2013

خاتمی در مقام یک بازیگر/کنشگر سیاسی می‌تواند محاسبات مرکز ثقل نظام را دگرگون کند. به بیان دیگر، بسیج نیروهای و منابع جنبش سبز، می‌تواند عوامل مزاحم و مانع تغییر را به حاشیه‌ی سیاست سخت‌افزاری سوق دهد.

تهديد به رد صلاحيت؛ هراس از خاتمی، مرتضی کاظمیان / رادیو فردا / جمعه 23 فروردین

رادیو فردا: خاتمی به‌واسطه‌ی مواضعی که در چهار سال اخير اتخاذ کرده و همدلی و همراهی که با «سبزها» نشان داده، خود به‌خود همچنان در موقعيت يکی از نمادهای شاخص رياست جمهوری است.

طيف گسترده‌ای از نيروهای سياسی (از اپوزيسيون و به‌طور مشخص نيروهای ملی ـ مذهبی، و نيز برخی لايه‌های جنبش سبز گرفته تا اصلاح‌طلبان سبز و نيروهای سياسی مشهور به «دوم خردادی») هر کدام با نقطه عزيمت تحليلی خاص خود و به دلايل و تحليل سياسی ويژه‌ی خويش، خاتمی را گزينه‌ای مناسب برای «تغيير» شرايط کنونی می‌دانند.

ردصلاحيت خاتمي، کار چندان آسانی به نظر نمی‌رسد. دست‌کم آن‌که ردصلاحيت خاتمی، ناسالم و غيرآزاد بودن انتخابات را در جمهوری اسلامی، بيش از پيش آشکار خواهد کرد!.

دلايلي در ضرورت نامزدی خاتمی / محمدرضا جلائی‌پور/ جنبش راه سبز/ 18 اسفند 1391

در حد بضاعت محدودم جُستار پیش رو را عرضه می‌کنم که شامل دلايل شايستة توجه در ضرورت نامزدي سيدمحمد خاتمي در انتخابات رياست جمهوريِ خرداد ۹۲ است.

- افزایش احتمال رفع حصر موسوی و کروبی و آزادی زندانیان سیاسی!

- حمایت موسوی، رهنورد و کروبی از نامزدی خاتمی!

- افزايش كمك‌هاي مالي و انساني به ستاد انتخاباتي اصلاح‌طلبان: به نظر مي‌رسد خاتمي به دليل جذابيت‌هاي شخصيتي، محبوبيت ويژه و شخصیت كاريزماتيك‌اش ظرفيت بيشتري براي جذب كمك‌هاي مالي و انساني براي ستادهاي تبليغاتيِ اصلاح‌طلبان در انتخابات رياست جمهوري دارد!.

- افزایش احتمال رابطۀ شفاف و مبتنی بر منافع ملی با آمریکا!

ضرورت کاندیداتوری خاتمی و نوری و خوئینی‌ها / اکبر گنجی / رادیو فردا / سوم دی ماه 1391

محمد خاتمی و عبدالله نوری و [محمد] موسوی خوئینی‌ها سه چهره شاخص دیگر اصلاح‌طلبان هستند. هیچ مانع قانونی برای کاندیداتوری و ثبت‌نام آنان وجود ندارد. پس از ثبت‌نام شورای نگهبان باید صلاحیت داوطلبان را تأیید یا رد کند.

خاتمی و نوری و خوئینی‌ها اینک نیز کمابیش حرف می‌زنند. در صورت اعلام نامزدی، سخنان زیادی طی چند ماه باقی مانده تا ثبت نام، می‌توانند ایراد نمایند. آنان می‌توانند وضعیت کنونی را به طور مستدل و با آمار و ارقام دقیق به نقد گیرند. سخنان آنان، حداقل، از طریق رسانه‌های خارجی به گوش مردم خواهد رسيد!

تایمز لندن: آمدن خاتمی، عامل مشروعیت بخشیدن به رژیم /۰۲ فروردین ۱۳۹۲ / تایمز لندن / خودنویس / اردشیر ارجمند

روزنامه تایمز لندن، امروز به بررسی کاندیداتوری احتمالی خاتمی پرداخته است و مي نويسد: بسیاری نامزدی خاتمی را عامل مشروعیت بخشیدن به رژیم مي دانند!.

اردشیر امیر ارجمند، مشاور میرحسین موسوی معتقد است که آمدن سید محمد خاتمی بدون طرح پیش شرط‌هایی، از حکومت، مانند آزادی زندانیان سیاسی، از جمله موسوی و کروبی، بی‌فایده خواهد بود.

امير ارجمند، مشاور ميرحسين موسوي / شهریور ماه 1391

امير ارجمند، مشاور ميرحسين موسوي، همچنین با ارسال نامه‌اي به دبيركل سازمان ملل متحد، از وي خواسته است تا در رابطه با اعطاي آزادي بيشتر به خاتمي به جمهوري اسلامي فشار افزون‌تري وارد سازد!

در اين نامه كه با استقبال رسانه‌هاي وابسته به جريان فتنه مواجه شده، رئيس خودخوانده شوراي راهبردي جنبش سبز از بان كي‌مون خواسته تا درباره سفر مبتكر گفت‌وگوي تمدن‌ها به خارج از كشور براي ارتباط‌گيري با سران كشورهايي نظير انگلستان و ايالات متحده به نظام ايران فشار بيشتري وارد سازد.

دفاع تمام‌قد مشاور فراري ميرحسين موسوي از خاتمي در حالي صورت مي‌گيرد كه خاتمي در جريان برگزاري اجلاس غيرمتعهد‌ها در تهران در سفري به شمال كشور و در جمع تعدادي از سران اصلاحات ضمن اذعان به اين مسئله كه در انتخابات سال ۸۸ مجبور شده بود از ميرحسين موسوي حمايت كند، انتقاداتي عليه موسوي و اصلاح‌طلبان مطرح نموده و تهديد كرده است: كاري نكنند كه بيايم و همه چيز را بگويم و رسماً بگويم غلط كردم كه از اصلاح‌طلبان و آقاي موسوي حمايت كردم. به نظر مي‌رسد مواضع اخير اميرارجمند نوعي دلجويي از خاتمي و تلاش براي آرام ساختن او از افشاگري بيشتر اصلاح‌طلبان باشد.

پیام انتخاباتی سيد محمد خاتمی / "کدیور" و "حقیقت جو" / پارس تی وی / Jul 18, 2012

مهرداد پارسا تهیه کننده و مجری باسابقه شبکه سلطنت طلب "پارس" (ParsTV) سه شنبه 27تیر(July.17) در خصوص تحرکات سیاسی جدید در جبهه اصلاح طلبی اظهار داشت: «پس از آنکه آقای خاتمی با رأی دادن در انتخابات مجلس، به حکومت چراغ سبز نشان داد و این پیام را فرستاد که "ما همچنان با ولایت فقیه هستیم" ، حالا اصلاح طلبان می خواهند با زمینه سازی دوباره وارد بازی شوند.»

واکنش موسوی خوئینی به پیشنهاد نامزدی خاتمی/ آذر ۱۳۹۱ / کیهان

پایگاه اینترنتی گروهک ملی-مذهبی در خبری نوشت: مجمع محققین و مدرسین قم (طیف متمایل به اصلاح طلبان) درباره انتخابات ریاست جمهوری به این تحلیل رسیده اند که بهترین برخورد با انتخابات، نامزدی آقای خاتمی است.

گرامی مقدم: خاتمی یا رفسنجانی دو گزینه اصلاح طلبان هستند / دویچه وله آلمان/ Apr 9, 2013

اسماعیل گرامی مقدم می‌گوید هرچند اصلاح طلبان در انتخابات مجلس شرکت نکردند اما با توجه به شرایط موجود، به این نتیجه رسیده‌اند که باید در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند. خاتمی یا رفسنجانی دو گزینه اصلاح طلبان هستند.

آمدن یا نیامدن خاتمی، این روزها مسئله اصلاح طلبان این است. اصلاح طلبان ستاد تشکیل می‌دهند: جلسه برگزار می‌کنند تا خاتمی را متقاعد کنند در انتخابات شرکت کند. "مجمع روحانیون مبارز" و "شورای هماهنگی جبهه اصلاحات" هردو در یک روز جلسه برپا می‌کنند تا شرایط نامزدی خاتمی را بررسی کنند.

دولتی که نوری زاده به آن دل بسته بود / یک شنبه 15 بهمن 1391

علیرضا نوری زاده که در روزهای گذشته همراه با سایر گردانندگان رسانه های سلطنت طلب از اندک مخاطبان خود خواستند با "نه" گفتن به انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری آن را تحریم کنند.

اما این بار در اظهاراتی متفاوت از امید هایی که مخالفان نظام جمهوری اسلامی به بعضی از انتخابات هایی که در دوره های گذشته برگزار شد سخن به میان آورد.

این یاوررسانه های سلطنت طلب افزود: «در دوره خاتمی بود که انتخابات به نوعی معنی پیدا کرد دلیل آن هم این بود که شاید از این روزنه بتوان راهی برای برون رفت از [...] ولایت فقیه پیدا کرد.»

به نظر نوري زاد بهترين گزينه براي رياست جمهوري ايران خاتمي است چرا كه مي تواند راهي براي عبور از ولي فقيه باشد!

شوی تبلیغاتی حمله صدای آمریکا به خاتمی! / ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ / صدای آمریکا / VOA

بخشی از برنامه "صفحه آخر” در تلویزیون فارسی صدای امریکا (VOA) به "سیدمحمد خاتمی” دوره هشت ساله ریاست جمهوری و مسأله حضور یا عدم حضورش در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده اختصاص داشت.

مجری و کارشناس صدای امریکا که تا پیش از این، همواره از رئیس دولت اصلاحات تعریف و تمجید می کردند، ناگهان تغییر موضع داده، از خاتمی عبور کرده و در این برنامه به وی حمله کردند و اذعان کردند با سیدمحمد خاتمی نمی توان جمهوری اسلامی را سرنگون کرد و با آمدن و نامزدی وی اتفاقی نمی افتد!

مهدی فلاحتی گفت: «بحث بین اصلاح طلبان و ساختارشکنان یا سرنگونی خواهان، همین است که آیا با شیوه سابق محمد خاتمی می شود تغییری در سرگذشت و سرنوشت ایرانیان به وجود آورد؟!»

مجری صدای امریکا از "مجتبی واحدی” کارشناس برنامه، پرسید: «کسانی که می خواهند آقای خاتمی در انتخابات شرکت کند، پیش بینی می کنند که رد صلاحیت شود. فرض کنید که رد صلاحیت شود. می گویند اگر رد صلاحیت شود، هزینه ای است که باید پرداخت برای اینکه انکشاف دموکراتیک[!] جنبش بیشتر شود.»

مشاور سابق کروبی در پاسخ تأکید کرد: «می گویند اگر خاتمی و عبدالله نوری رد صلاحیت شوند برای نظام هزینه دارد »

انکه چرا افرادی مانند مجتبی واحدی، که تا دیروز مدافع رئیس جمهور سابق بوده اند، ناگهان تغییر موضع می دهند و به آقای خاتمی حمله می کنند، مسأله ای است که جای تأمل دارد.

آیا این حمله واقعی است و هدفش عبور دوباره از خاتمی است، یا اینکه می خواهند مقدمات مظلوم نمایی و تأیید صلاحیت وی را فراهم کنند؟ و یا شاید اختلاف عمیق اصلاح طلبان را نمایش می دهد که نمی دانند در انتخابات شرکت کنند یا بار دیگر از حربه تحریم استفاده نمایند؟

برخی ناظران بر این عقیده اند که رسانه هایی مثل صدای امریکا با روایت های گزینشی از عملکرد آقای خاتمی، به صورت ایذایی به وی حمله می کنند تا مقدمات تأیید صلاحیت ایشان از سوی شورای نگهبان فراهم گردد!

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها