کد خبر: ۱۲۷۵۶۷
زمان انتشار: ۱۲:۵۹     ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲

 598 به نقل از صابرنیوز، کامران باقری لنکرانی، نامزد جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، با حضور در مسجد شکوهی شهر ساری استان مازندران به ایراد سخنرانی پرداخت. این نشست که با حضور جمعی زیادی از فعالین فرهنگی این استان برگزار گردید، به عنوان اولین نشست این جبهه در استان مازندران بود.

 
لنکرانی در ابتدای سخنان خود با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر حاصل از انقلاب، گفت: «در 35 سال گذشته انقلاب اسلامی دستاوردهای مهمی داشته که اهمیت آنها وقتی روشن می‌شود که ببینیم در این مدت هیچ حمایتی هم نداشته‌ایم و مداوماً درگیر تحریم‌ها بوده‌ایم. در این بین اما عده‌ای می‌خواهند بگویند اگر بنا باشد ما پیشرفتی حاصل کنیم باید تن به سازش دهیم.»
 
گفتمان سازش؛ درِ باغِ سبز اشتباهی به روی ملت ایران
 
وی با اشاره به آنکه برخی به دنبال تبدیل‌کردن گفتمان مقاومت به گفتمان مذلت‌اند، ادامه داد: «هرچند این افراد نامش را گفتمان تعامل می‌گذارند، اما به واقع این گفتمان درِ باغِ سبز اشتباهی است. اگر امریکا و اروپا توان بازکردن گره از مشکلات را داشتند، مشکلات خود را حل می‌کردند. دشمن تمام تلاشش در این سال‌ها این است که ملت ایران را وادار به سازش و تسلیم کند، در حالی که ملت ایران بیدار و مقاوم است.»
 
راه‌حل‌ سازش با غرب، ترفند برخی کاندیدا برای جمع‌آوری رأی است
 
کاندیدای جبهه پایداری بیان داشت: «بخشی از این چراغ سبز دشمن این بود که برخی کاندیدا از داخل برای جمع‌آوری رأی راه‌حل‌هایی مبتنی بر سازش با غرب ارائه دهند.»
 
گفتمان سازش، گفتمان تقلبی است
 
وی افزود: «بیانات اخیر رهبری انقلاب در سال نو در مشهد مقدس پایان‌بخش این گفتمانِ تقلبی است. تقلب گفتمانی، دروغ بزرگی است که باید ابعاد و عمقش را بفهمیم. چراکه اگر بنا باشد مشکلات کشور را حل کنیم، جز با گفتمان مقاومت، جز با گفتمان پایداری و جز با حماسه‌آفرینی واشدنی نیست.»
 
حماسه‌آفرینی کار تکنوکرات‌ها نیست
 
لنکرانی حماسه‌آفرینی را کار افراد دیپلمات ندانست و گفت: «حماسه‌آفرینی کار آدم‌های دوپهلو، دپیلمات و کسانی نیست که از اصولشان دست کشیده‌اند و برخلاف مواضع دیروزشان، امروز مواضعی سازش‌مدار دارند. حماسه‌آفرینی کار کسانی نیست که تکنوکراتی را اصل می‌دانند. حماسه‌آفرینی کار کسانی نیست که برایشان صیانت از دوستانشان مهمتر از صیانت از ولایت باشد.»
 
مسئولین به جای فعالیت انتخاباتی، به وظیفه خود عمل کنند
 
وی در ادامه با طرح گلایه از برخی مسئولین برای صرف وقت خدمت‌رسانی به فعالیت‌های انتخاباتی بیان داشت: «ما امروز جا دارد گلایه بکنیم از مسئولینی که به جای آنکه تلاششان را برای حل مشکلات مردم و کشور بکنند، برخی‌ از آنها به دنبال کاندیدا کردن این و آن هستند و به کارهایی می‌پردازند که وظیفه شان نیست. این کار خیلی بد است، چه از سوی قوه مقننه، چه مجریه و چه غیره.  نباید از امکانات دولتی برای منافع شخصی انتخاباتی استفاده کرد، چه گردهمایی باشد، چه رد طرح دولت باشد، چه استیضاح وزیر باشد و چه نشان و مدال دادن باشد.»
 
مسئله انتخابات یک آزمون الهی است
 
وزیر سابق کابینه احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: «امام راحل(ره) سال‌ها پیش فرمودند مسئله انتخابات یک آزمون الهی است. ما باید دقت کنیم از این آزمون سربلند بیرون بیائیم. اما متاسفانه خواهیم دید که برخی در این آزمون از انقلاب و رهبری مایه می‌گذارند برای جذب آرای خاکستری و این درست نیست.»
 
برخی ائتلاف‌ها یک ترفند دیپلماتیکی است
 
وی ادامه داد: «ما با ائتلاف‌هایی که هر سه نفرشان می‌گویند الگوهای مدیریت مستقل و متفاوتی با هم داریم، هر سه نفرمان سلایق متفاوتی با هم داریم و بعد هر سه نفرمان کاندیدا می‌شویم، مراحل تائید صلاحیت را می‌گذاریم و برای هم تبلیغ می‌کنیم، نمی‌دانیم چگونه باید متحد شد! ما با این مخالفیم که افراد حرف صریح و شفافشان را نزنند. ما اخباری داریم که مشخص است از ابتدا برنامه‌ها برای کاندیداتوری یک نفر خاص است و این ائتلاف تشکیل‌دادن، ذاتا موجودیتی ندارد. صرفا یک ترفند دیپلماتیکی است. ما نگاهمان به رهبری است. همان‌طور که رهبری حرف را صریح و صادقانه می‌گویند ما نیز صادقانه با مردم برخورد می‌کنیم. رهبری این‌طور نیست که در دو مکان با توجه به مخاطبانش دو جور حرف مختلف بزنند. همه جا یک موضع را می‌گیرند. مثل برخی کاندیداها نیست که در جمع تکنوکرات‌ها بگوید من تکنوکراتم و بعد از صحبت رهبری بگویند من هیچ وقت نگفتم تکنوکراتم. با مردم باید صادق بود.»
حرف را صریح و صادقانه بزنید
 
لنکرانی تصریح کرد: «برخی کاندیدای دولت نه تنها در زمان فتنه 88 سکوت کردند، بلکه امروز افتخار می‌کنند به اینکه در در قبال فتنه‌گران حرفی نزدند! و این را با افتخار به جناح سبز می‌گویند که ما علیه‌تان حرفی نزدیم. توصیه من به همه کسانی که قصد کاندیداتوری دارند این است که حرف را صریح و صادقانه بزنید.»
 
آیت‌الله خوشوقت گفتند: پایداری، یعنی پایِ داری!
 
وی با اشاره به خاطره‌ای از اواخر عمر گرانقدر حضرت آیت‌الله خوشوقت گفت: «آقای خوشوقت در آخرین جلسه‌شان با جبهه پایداری به ما گفتند: می‌دانید پایداری یعنی چه؟! پایداری، یعنی پایِ داری! یعنی تا پایِ دار باید پای انقلاب و ولایت بایستی...»
 
پیشنهاد 4 عضو کابینه به جبهه پایداری
 
وی افزود: «متاسفانه برخی‌ها نگاهشان به کابیه نگاه شرکت سهامی‌ای است. دو تا به فلان جبهه بدهیم، دو تا به فلان حزب و... حتی به جبهه پایداری پیشنهاد دادند 4 عضو کابینه را به شما می‌دهیم! ما این نگاه را غلط می‌دانیم.»
 
چینش کابینه باید براساس شخصیت‌های حقیقی باشد
 
کاندیدای جبهه پایداری بیان داشت: «نتیجه این اتفاق این است که منافع فلان حزب در تصمیم‌گیری‌های دولت ارجعیت پیدا می‌کند به منافع کشور و ملت. چراکه باید تلاش کنند تا همه احزاب را از خود راضی نگه دارند. روند صحیح تشکیل کابینه چینش کابینه براساس شخصیت‌های حقیقی است و یکی از مزیت‌های دولت نهم همین شکستن حلقه بسته مدیران کابینه دولت‌های قبل بود. ما می‌خواهیم این حلقه را انشالله در دولت یازدهم بازتر کنیم.»
 
لنکرانی در ادامه به پرسش‌های در خصوص برنامه پایداری برای حوزه‌های مختلف فرهنگ، اقتصاد، صنعت و کشاورزی پاسخ داد.
 
در ابتدای این نشست نیز حجه‌الاسلام دکتر سیدمحمود نبویان، نماینده مجلس شورای اسلامی و مسئول جبهه پایداری در استان مازندران در خصوص اهداف شکل‌گیری این جبهه سخنانی ایراد کرد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها