کد خبر: ۱۲۷۴۴
زمان انتشار: ۱۳:۵۳     ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۰

خیزش های صورت گرفته در کشورهای اسلامی، اگرچه با دلیل بیداری اسلامی رخ داد و انرژی متراکم شده مردم از پس ده ها سال تحمل استبداد و ظلم و حاکمان و دیکتاتورهای وابسته به غرب آزاد شد اما آنچه که به نحوی کاملا آشکار قابل لمس است، تلاش غرب و در رأس آنها آمریکا برای مصادره این انقلاب ها به نفع خود و راهبری آنها به سمتی است که خود می خواهد.

این تلاش غرب اگرچه در عنفوان آغاز با هشدار صریح چهره های معدودی از سیاست مداران کهنه کار در کشورهای اسلامی مواجه شد، اما به راه خود ادامه داد و آنچه که هم اکنون در حال وقوع است، ثمره نادیده گرفتن همین هشدارهاست.

غرب در انقلاب مصر به عنوان یکی از خبرسازترین انقلاب های رخ داده در منطقه خاورمیانه سعی کرد با تلاشی تمام عیار، مسئله شبکه های اجتماعی را مطرح کند.
و کار را تا بدانجا پیش برد که حتی خبرگزاری رویترز نیز انقلاب اسلامی مصر را "انقلاب فیس بوکی" نام نهاد.

و البته قضیه تلخ تر شد آن هنگام که در مصر نیز عده ای این داستان سرایی را باور کردند و برخی جوانان مصری در تظاهراتهایشان پس از سقوط مبارک، لپ تاپ ها را به نشانه تشکر از شبکه های اجتماعی، بر سر دست گرفتند.

غرب همچنین در ماجرای خیزش های رخ داده در بحرین و اردن نیز به نحو بارزی به طرح مسائل اقتصادی به عنوان انگیزه اصلی مردم برای خیزش ها پرداخت. همان نکته ای که مقام معظم رهبری ماه ها قبل از وقوع آن را هشدار داده و نقل به مضمون تصریح کرده بودند که غرب انگیزه های اقتصادی را به عنوان انگیزه انقلابات رخ داده طرح خواهد کرد.

غرب البته در بحرین نیز به عنوان تنها کشوری که شیعیان به عنوان عامل اصلی خیزش علیه دیکتاتوری حاکم به شمار می رفتند نیز پای ایران را وسط کشیده است و تقریبا در تمامی خبرهای رسانه های خود پیرامون انقلاب مردم بحرین تأکید دارد که ایران تشویق کننده انقلابیون بحرین است.

در دیگر کشور خیزش کرده یعنی یمن نیز، شرایط تا حد زیادی متفاوت است. یمن کشوری است که کشورهایی مثل آمریکا و عربستان حتی سابقه دخالت نظامی در این کشور و کمک نظامی به دیکتاتور این کشور را نیز دارند.

آنچه که از برآیند اخباری که رسانه های صهیونیستی دنیا از یمن منتشر می کنند، به دست می آید این است که جریانی قصد دارد انگیزه های دینی مردم یمن را به شدت منکوب کرده و مدام این نکته را طرح کند که نسلی جدید در یمن وارد صحنه شده است و همین نسل است که انقلاب را در دست دارد و البته با باورهای دینی هم میانه چندانی ندارد.

 

نکته ای که این فرض را در ذهن ما تقویت می کند این است که یمن اساسا کشوری نبود که خبرها و تصاویرش در رسانه های دنیا نمود چندانی داشته باشد. اما چه شده است که در خبرها و تصاویر جدیدی که هر روزه از این کشور منتشر می شود، مدام تقابل باورها و نمادهای دینی مثل حجاب یا نماز با نسل جدید یمنی یا نسلی که غرب می خواهد آن را طرح کند، نمایش داده می شود.

و اما لیبی،
باید اذعان کرد که غرب به هیچ وجه تصور این را هم نداشت که معمر قذافی، دیکتاتور لیبی حتی به قیمت کشته شدن اعضای خانواده اش نیز در مقابل غرب قد علم کند.
اما در عین حال رسانه های صهیونیستی دنیا برای مصادره انقلاب لیبی نیز از پای ننشستند و در ماجرای این انقلاب که با بیداری اسلامی مردم لیبی و تقدیم ده ها شهید رخ داده است، وقیحانه مشغول طرح نقش شبکه های اجتماعی و اینترنت به عنوان عامل اصلی انقلاب در لیبی هستند.

چندی قبل بود که شبکه خبری الجزیره رسما لپ تاپها را قلب تپنده انقلاب لیبی خواند.

از دیگر سو در روزهای اخیر نیز مشاهده می شود که غرب با طرح مانکن ها و نمادهایی غیر از آنچه که در یک انقلاب مسلحانه می تواند وجود داشته باشد، مشغول به انحراف کشیدن انقلاب لیبی است. همچنین دعوت از برخی سران انقلابی لیبی توسط کشورهای غربی برای حضور در این کشورها و انجام مذاکرات مختلف! با آنها نیز در زمره سایر تلاش هایی است که غرب و در رأس آنها آمریکا برای به انحراف کشاندن انقلاب لیبی در دستور کار دارند.


منبع: جهان

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها