وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۱۲۷۴۱۴
زمان انتشار: ۱۰:۲۰     ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲
عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه بنا ندارم نامزد یازدهمین دوره ریاست جمهوری شوم، گفت: بعد از اتمام فعالیتم در دوره سوم شوراها به کارهای عقب‌مانده و شخصی خود خواهم پرداخت.

به گزارش 598، محمدعلی نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس، با اشاره به اینکه بنا ندارم کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری شوم، گفت: در این زمینه تصمیم نهایی خود را گرفتم و قطعاً کاندید نخواهم شد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اگر دولت اصلاحات برسر کار آید شما به عنوان وزیر حاضر هستید فعالیت کنید یا خیر؟ گفت: بنا ندارم در کارهای اجرایی وارد شوم اما آمادگی دارم به عنوان مشاوره در خدمت دولت بعدی باشم.

نجفی در پاسخ به این پرسش که بعد از اتمام سومین دوره شوراها به چه کاری پرداخت خواهید کرد، گفت: بنده استاد دانشگاه شریف هستم که بازنشسته شده‌ام و می‌خواهم بعد از اتمام فعالیتم در شورا به کارهای شخصی و عقب مانده خود برسم.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام