کد خبر: ۱۲۶۴۰۵
زمان انتشار: ۲۰:۱۸     ۳۰ فروردين ۱۳۹۲
رضایی در دانشگاه تربیت مدرس:
کاندیدای یازدهمین دوره رقابت‌های ریاست جمهوری تاکید کرد که با کسی ائتلاف نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و کاندیدای یازدهمین دوره رقابت‌های ریاست جمهوری با حضور در دانشگاه تربیت مدرس در جمع دانشجویان این دانشگاه اظهارداشت: یکی از مشکلات ما این است که ما برای چالش‌ها و مشکلات هیچ تعریف مشخصی نداریم و این در صورتی است که یکی مسئله‌ای را کوچک قلمداد می‌کنیم در حالیه آن موضوع بسیار بزرگ و عمیق است و یک موضوع را نیز بزرگ جلوه می‌دهیم درحالیکه آن کوچک و بی اهمیت است.

وی با بیان اینکه ما در حوزه‌های سیاست، امنیت، دفاع وسیاست داخلی و خارجی گام‌های بلندی را به سمت جلو برداشته‌ایم، گفت: ما در حوزه‌هایی نیز نتوانستیم حرکت خوبی را از خود نشان دهیم و این خود مشکلات جدی‌ای را در اجتماع برای ما بوجود آورده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به دستاوردهای جمهوری اسلامی در حوزه‌های دفاع و سیاست پرداخت و گفت: در زمینه دفاع ما دستاوردها و موشک‌های بسیار خوبی را تولید کرده‌ایم که کشورهایی همچون فلسطین به ما تکیه داده‌اند و این تحول، تحول بزرگی است.

رضایی با تاکید بر اینکه ما در بخش‌هایی که مربوط به «زندگی» می‌شود دچار ضعف جدی هستیم، اظهار داشت: زندگی برآیند اقتصاد و فرهنگ است و در این دو حوزه، اصلاحاتی صورت گرفته اما تحولی را شاهد نبودیم درحالیکه شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌توانست با ابزارها و امکاناتی که در اختیار دارد این تحول را ایجاد کند.

وی با طرح این پرسش که، کو دانشگاه اسلامی؟ به سخنان خود ادامه داد: منظور من این نیست که دانشگاه‌های فعلی ما دانشگاه غیراسلامی هستند بلکه در جهت اسلامی به پیش می‌روند، حرف من این است که ما امروز یک دانشگاه اسلامی الگو نداریم که به دنیا معرفی کنیم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: جمهوری اسلامی در زمینه‌های مبارزه با ظلم، بیداری و مردم‌سالاری دارای الگو است اما در زمینه اقتصاد و فرهنگ چه الگویی داریم؟

رضایی با بیان اینکه کشوری که جلوی ابرقدرت‌ها می‌ایستد چرا باید در مسئله مرغ و برنج بهم بریزد، گفت که چرا ما باید تحریم شویم؟ اگر اقتصاد ما قوی بود که نباید تحریم می‌شدیم و این درحالی است که دشمنان به دلیل اینکه ما کشور قوی هستیم جرأت حمله به ما را ندارند و امروز آنها ما را تحریم می‌کنند چرا که ما اقتصادمان ضعیف است و آن زمان که دشمنان به خاک ما تجاوز کردند به دلیل این بود که ما در آن مقطع ضعیف بودیم، البته تهاجمات فرهنگی نیز گویای ضعف ما در مسائل فرهنگی است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در یک عرصه تحقق یافته و در عرصه دیگر جز یک سری اصلاحات کار دیگری صورت نگرفته، خاطرنشان کرد: مکمل انقلاب اسلامی، جامعه‌ای پیشرفته و تولیدی است یعنی هم از نظر مادی و هم از لحاظ معنوی در حد استانداردهای جهانی باشیم و اگر این جامعه پیشرفته تولیدی به وجود نیاید، نظام هم در خطر است.

فرمانده اسبق سپاه افزود: ما مدعی این هستیم که در جمهوری اسلامی، یک فقیر و بیکار هم نباید باشد و امروز ما فرزندان امام و رهبری از نحوه اداره کشور ناراضی هستیم.

رضایی با بیان اینکه نباید تحریم‌های اقتصادی علیه ما اتخاذ و تهاجم فرهنگی علیه ما صورت می‌گرفت، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران باید الگوی اقتصادی خودش را به جهان عرضه کند و این انقلاب نیز باید ادامه یابد و مسیر انقلاب امروز از مرز اقتصاد و فرهنگ می‌گذرد.

رضایی با انتقاد از کشته شدن 20 هزار شهروند ایرانی در تصادفات جاده‌ای، گفت: چرا مال مردم و آبروی مردم اهمیت ندارد؟ چرا فرهنگ و اقتصاد ما باید سیاست‌ زده باشد؟ قرار بود سیاست ما اخلاقی شود نه اینکه اخلاق، سیاسی گردد.

وی اضافه کرد: امروز دانشگاه، آموزش و پرورش، ورزش و همچنین دیگر مراکز ما سیاسی هستند درحالیکه باید همه اینها انقلابی باشند؛ این سیاست‌زدگی‌ها از نوع جنایی، شخصی، گروهی و باندی است و باید سیاست زدایی صورت گیرد و این سیاستی که بر فرهنگ کشور سایه انداخته باید برود و دین جایگزین شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: وقتی صحبت از دانشگاه اسلامی، اقتصاد اسلامی و سبک زندگی اسلامی می‌شود، باید اسلامی نگاه کرد نه سیاسی.

رضایی با بیان اینکه انقلاب نیمی از راه خود را به خوبی طی کرده و در نیمی دیگر با کُندی و انحراف دچار بوده، خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم که نیمه دوم انقلاب را به عنوان مکمل نیمه اول، یعنی جامعه پیشرفت تولیدی عمل کنیم یعنی نظام جامعه را تقویت کند و جامعه نظام را که اگر این تحقق نیابد همه دستاوردهای پیشین ما نیز از بین خواهد رفت.

وی افزود: تمام تلاش غرب این است که ما قسمت دوم انقلاب را به ثمر نرسانیم و همه این فتنه‌ها، تحجرها و تحریم‌ها راه‌بندهایی برای نپیمودن قسمت دوم انقلاب است چرا که آنان خوب می‌دانند با پیمودن این مقوله نیز جمهوری اسلامی به قلّه خواهد رسید و اگر انقلاب این قلّه را فتح کند حداقل 500 میلیون از جمعیت دنیا با ایران هماهنگ خواهد شد، البته مستکبرین برنمی‌تابند و عکس‌العمل نشان خواهند داد.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، پیشرفت و عدالت را مستحق جامعه ایرانی اسلامی دانست و یادآور شد: به نظرم نوعی گم‌شدگی در بین تحلیل‌گران سیاسی برای برنامه‌ریزی خودی و دیدن حرکات مخالف وجود دارد که همه باید یک ید واحده شویم و با لبیکی بلند به مقام عظمای ولایت، مشکلات را از سر راه برداریم.

رضایی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه آیا با کسی ائتلاف می‌کنید یا خیر، گفت: از این خبرها نیست، من با کسی ائتلاف نمی‌کنم چرا که تاریخ تلخ ائتلاف را پشت سر گذاشتم، در ائتلافات گذشته جز تفرقه و نزاع ثمره دیگری نداشت و اگر من در ائتلافی بروم حتماً ائتلاف‌های دیگر تصورشان این خواهد بود که فلانی با ما نیست.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اگر آیت‌الله هاشمی رفسنجانی کاندیدا شود به نفع وی کناره‌گیری می‌کنید یا خیر نیز گفت: من تا آخر می‌مانم چرا که بنده با فرض اینکه هاشمی و خاتمی و کاندیدای دولت می‌آیند، آمده‌ام و می‌ایستم و اگر نیایند هم مسئله‌ای بوجود نمی‌آید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بنده از سال 1360 وسط عملیات فتح‌المبین هشدار تحریم‌های اقتصادی علیه جمهوری اسلامی را داده بودم، یادداشتی از شهید باقری را به دانشجویان نشان داد و گفت: شهید باقری در این یادداشت خود نوشته که آقا محسن گفته که دشمنان با جنگ، کودتا، منافقین و بنی‌صدر به جایی نمی‌رسند و به نظرم بعد از جنگ، ما را در جهان به انزوا می‌کشند و ایران را به جای قراردادن مقابل اسرائیل، مقابل اعراب قرار خواهند داد و ما را محاصره شدید اقتصادی می‌کنند.

رضایی اضافه کرد: من به دلیل همین تحلیل که دشمنان ما را محاصره شدید اقتصادی می‌کنند، رشته‌ام را از مکانیک به اقتصاد تغییر دادم؛ می‌توانستیم کاری کنیم که پرونده هسته‌ای به شورای امنیت نرود اما دولت فعلی بهانه‌های بیشتری به غربی ها داد البته بازهم غرب ما را تحریم می‌کرد.

وی مذاکرات لاریجانی و سولانا را مذاکرات مثبت و خوبی دانست و تصریح کرد: این مذاکرات به گونه‌ای بود که ما هم غنی‌سازی را انجام می‌دادیم و هم تحریم نمی‌شدیم ولی اصل معقوله تحریم موضوعی بود که آمریکایی‌ها به دنبالش بودند و از بهانه‌ها نیز استفاده کردند.

وی در پاسخ به پرسش دیگری از دانشجویان مبنی بر اینکه شما در حوزه اقتصاد، مدل اقتصاد چینی را پیشنهاد داده‌اید، گفت: نه ، من مدل چینی را برای اقتصاد کشورمان توصیه نکردم بلکه دو مدل توسعه وجود دارد، یک مدل آن غرب از آن بهره‌جسته و طی 200 سال آنرا محقق ساخته و مدلی دیگر مدل توسعه شتابان است که کشورهای غربی از جمله چین، کره ، مالزی و ژاپن این مدل را طی کردند که بجای طی کردن 200 سال، 50 ساله به نتیجه رسیدند؛ مدل توسعه شتابان مدلی است که ما می‌توانیم از آن استفاده کنیم که این مدل صرفاً مدل توسعه اقتصاد چین نیست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به کم عرضه شدن پول ملی اشاره و تصریح کرد: آمریکایی‌ها از کم عرضه شدن پول ملی ما خوشحال می‌شوند اما از تضعیف یو وان چین نمی‌ترسند چونکه با کم ارزش شدن ریال ایران، صادرات ما نیز توسعه نمی‌یابد و این سبب خوشنودی دشمنان است که البته ما نیز با سیاستهای اشتباه، ضربه های دیگری نیز به خود زدیم.

وی در خصوص نحوه ادامه مذاکرات با 1+5 اظهار داشت: 1+5 مسیر خوبی بود اما باید توجه داشت که علیه ما ایجاد کرده‌اند و از زمان ایجاد گفت‌وگوهای 1+5 با ایران آمریکایی‌ها از آن استفاده و تحریم‌ها را بیشتر کرده‌ است؛ ایجاد 1+5 برای مشروع‌سازی تحریم‌های غرب علیه ما بوده است.

رضایی افزود: ایران اسلامی مذاکرات را ادامه می‌دهد و جدی می‌گیریم اما روش‌ها را عوض می‌کنیم و به گونه‌ایی پیش می‌رویم که غرب را در دو راهی قرار دهیم که توپ را به زمین آنها بیندازیم و اجازه تحریم‌های جدید را نخواهیم داد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص نقاط مثبت و منفی دولت محمود احمدی‌نژاد نیز گفت: نقاط مثبت دولت محمود احمدی‌نژاد بیش از یکی است و ما نقطه‌های مثبت اصلاح شده را دنبال می‌کنیم که مسکن مهر، سفرهای استانی، یارانه‌ها و سهام عدالت از این جمله‌ است و ما کارهای خوب دولت را بدون حب و بغض دنبال و از اشتباهات دولت فعلی به شدت پرهیز می‌کنیم.

رضایی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان مبنی براینکه منظورتان از دولت فراگیر چیست و آیا این دولت با دولت وحدت ملی شباهت دارد،‌ گفت: دولت فراگیر کاملاً جنبه غیرسیاسی دارد و با دولت وحدت ملی و غیره فرق دارد بلکه بنده می‌خواهم از تمام توانایی‌های کشور استفاده کنم و این رویه را که فقط  افرادی از دو سه استان قادر به سمت وزارت و اداره کشور باشند را دنبال نکنم. بلکه برای اولین‌بار نیز می‌خواهم در دولت فراگیر از دو سه کارآفرین که موفق بودند نیز استفاده کنم چرا که کارکرد فراگیری برای افزایش منافع ملی است.

وی اقتصاد ایران را تک محصولی دانست و گفت: این شیوه اقتصاد در تمام دنیا محصور شده است و ما می‌خواهیم اقتصاد ایران را چند محصوله کنیم. یعنی در زمینه‌های کشاورزی، صنعت، معدن و... نیز 9 ستون دیگر بر ستون واحد اقتصاد ایران که همان نفت است اضافه کنیم که ان‌شاءالله ما این تک محصولی را تغییر خواهیم داد.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران مردمی کردن اقتصاد دولتی ایران را از دیگر برنامه‌های خود عنوان کرد و گفت: ای کاش به جای آوردن نفت سر سفره مردم دولت سفره خود را به سفره مردم گره می‌زد و این دوگانگی از زمان رضا شاه در کشور باب شده است.

رضایی با بیان اینکه در مسئله فرهنگ معتقدیم باید سیاست‌زدایی صورت بگیرد، تصریح کرد: فرهنگ باید توسط خود صاحبان فرهنگ هدایت شود و دولت فقط باید هدایت و حمایت کند و پایش را از فرهنگ بیرون بکشد.

وی از معماری و شهرسازی کشورمان انتقاد و خاطرنشان کرد:‌ شهرهای تاریخی ما مانند ری،‌ نیشابور، اصفهان در معماری بدون هویت جدید محو شده است در حالی که معماری کوچه، شهر و خیابان‌های ما باید براساس فرهنگ ایرانی اسلامی باشد چرا که در و دیوار، کوچه و خیابان با مردم حرف می‌زنند؛ معماری در تهران و برخی شهرستان‌ها به گونه‌ایی است که عامل خشونت شده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: من در اقتصاد بر اندیشه‌های خود تأکید دارم اما در فرهنگ از حوزه‌ها و مراکز فرهنگی کمک می‌گیرم.

رضایی در ادامه در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه «آقای رضایی شما در جلسه‌ای با ما موسوی و کروبی را عمله آمریکا دانستید و ما از این موضع‌گیری شما خوشحال شدیم اما این خوشحالی ما سه ساعت بیشتر طول نکشید و شما تکذیب کردید لطفاً الان در حضور رسانه‌ها موضع‌گیری خود را در قبال فتنه سال 88 مجدداً تکرار کنید»، گفت: من موضع‌ام را قبلاً گفته‌ام و در ضمن من آن موضع‌گیری را در یک جلسه خصوصی با شما داشتم و قول و قراری با همدیگر داشتیم و اصلاً قرار نبود خبری شود؛ من به شدت معتقد به اخلاق در سیاست هستم و معتقدم نباید قصاص قبل از جنایت صورت بگیرد.

وی همچنین در پاسخ به سخن یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه آمریکا به دنبال وقت‌کشی برای به تأخیر انداختن مذاکرات بعد از انتخابات ایران است، اظهار داشت: این حرف‌ها مبنایی ندارد مگر مذاکرات در اختیار رئیس جمهور است. رئیس جمهور فقط می‌تواند باوفاترین افراد خود را برای دیپلماسی بهتر به کار بگیرد اما سیاست خارجی ما در اختیار رهبر است و برآوردن این در صحنه عمل کار رئیس جمهور است و آمریکایی‌ها این را خوب می‌دانند؛ رهبر معظم انقلاب اجازه دادند که اگر در کنار مذاکرات آمریکایی‌ها خواستند با ایران مذاکره داشته باشند مشروط بر حفظ خط قرمزها می‌توان این کار را انجام داد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: حتی موضوعات بحث در مذاکرات را مقام معظم رهبری تعیین می‌کند و کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند دنبال بهره‌برداری انتخاباتی هستند و تأخیر مذاکرات آمریکا برای تأثیرگذاری تحریم‌ها بر ایران است و ما باید در اقتصاد سرپا شویم.

رضایی در پاسخ به سؤال دیگری از دانشجویان مبنی بر اینکه خانه‌تان کجاست و چقدر حقوق می‌گیرد، گفت: من، حاج خانم و نفر سوم در خانه سازمانی سپاه زندگی می‌کنیم و حقوق‌ من نیز از بازنشستگی سپاه و تدریس در دانشگاه‌ها است.

وی اضافه کرد: ‌برخی‌ها باورشان این است که جمهوری اسلامی ایران شکست خورده است نمی‌خواهیم مثل برخی‌ها باشیم که وقتی بحران سوریه را گرفت دفترشان را برچینند مثل مبارزین حماس که بر این باور بودند کار سوریه 8 ماهه تمام است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: برخی‌ها مواضع‌شان با ما عوض کرده‌اند به خاطر علامت‌های غلطی است که دریافت کرده‌اند.

رضایی 4 سال آینده را سخت توصیف کرد و گفت: دشمنان با استفاده از رسانه‌ها و ماهواره‌های خود می‌خواهند ما را به زمین بزنند اما ایران و بچه‌های انقلاب خود در گذشته نمی‌مانند و من به شما بچه‌های انقلاب توصیه می‌کنم در گذشته نمانید اما از گذشته درس بگیرید و با تمام سرعت خود را برای فردا آماده کنید.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۵
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
عباداله عبداللهی از کرمانشاه
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۲۱:۴۳ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۲
۱
۶۱
به یاری خداوند متعال و همت مردم عزیز و انقلابی ایران حاج محسن رضایی را با رای بالا انتخاب می نمایند تا این انقلاب را با حمایت رهبر معظم انقلاب اسلامی به مقصد نهایی و صاحب اصلی یعنی " حضرت امام الزمان (عج )" تحویل نمایند چون واقعا دکتر رضایی هم اقتصاد دان است و هم پیرو خط رهبر معظم انقلاب و هم سیاست داخلی و هم سیاست خارجیش بسیار مثمر ثمر می باشد انشاءالله تعالی با یاری مردم رای قاطعی خواهند آورد. "جهت موفقیت ایشان برمحمد (ص ) آل محمد (ص ) صلوات
پاسخ
اهر
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۱:۳۴ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۲
۰
۰
واقعاً عالی بود
پاسخ
ایمان
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۱:۵۴ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۲
۰
۰
رضایی اگر رای آور بود دوره های قبل رای می آورد.
این حرف ها فقط بازی با کلماته.
فقط قالیباف و بس
پاسخ
جواد
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۰:۰۹ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۲
۰
۰
فاصله حرف تا عمل بسیار است.دولت غیر سیاسی مگه میشه دولت غیر سیاسی تشکیل داد ؟در ضمن پایه های اقتصادی و اداری ما اینقدر فاسد شده که طی 200سال هم درست نمیشه .بعد از جنگ تنها چیزی که اهمیت ندادند اقتصاد مردم بود نه شغلی نه درآمدی نه آینده ای فقط یه عده سرمایه دار بیت المال رو غارت کردن و هریک تعداد زیادی از مردم را زیر دست خود قرار دادند.آقای رضایی الان هم کار شما و کار هیچکس نیست که این مملکت رو نجات بده ،تا زمانی که با فتنه گران ،حامیان اونها و کسانی که فکر میکنن مالک نظام هستند و هر کاری میخوان میکنن برخورد جدی نشه و بخاطر گذشته اونها باهاشون برخورد شدید نشه همینه که میبینید اخلال ایجاد میکنن ،قیمتها رو بالا میبرن،کالاهای ضروری رو احتکار میکنن .بله مشکل ما خودی های خائن هستند نه دشمنان خارجی .
پاسخ
بالاک
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۴:۳۴ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۲
۰
۰
آیا چرت و پرت گفتن کار خوبیست؟؟؟؟
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها