به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری فارس، حجت الاسلام سید احمد موسوی در نخستین همایش عمرهگزاران استان مرکزی که روز گذشته برگزار شد، طی سخنانی با تبیین اهمیت سفر حج و نقش آن در روند سازندگی روحی و تقویت جنبه عبودیت و بندگی انسان در برابر خداوند متعال گفت: این سفر را یک توفیق الهی بدانید که زمینه پالایش روح جان انسان را از گناهان و معصیتها فراهم میکند.
وی افزود: همچنین در این سیاحت معنوی رفع مشکلات خود و دیگران را از خداوند بخواهید زیرا کلید حل همه مشکلات و رفع دشواریها در دست خداست.اما چگونه می توان نسبت و همبستگی میان تقرب به خدا و رفع مشکلات را جست؟
وی ادامه داد: در این راستا خدا راه را به ما نشان داده و آن هم چیزی جز دعا نیست.پس در حج از این فرصت طلایی استفاده کنید. با تضرع و ناله از پروردگار سبحان راه حل مشکلات و رها شدن از قید و بند گناهان را بخواهید.یقین بدانید که خداوند متعال اعمال و دعاهایتان را قبول میکند. چون در قرآن می فرماید «ادعونی استجب لکم ...» البته گاهی دعای انسان مستجاب نمی شود که آن را باید در عدم ادای حق عبودیت خدا از سوی انسان جست.
رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: خداوند در این آیه شریفه تأکید میفرماید، شما حق عبودیت را بهجا آورید من هم ربوبیتم را اعمال میکنم .بر همین مبنا در آیه دیگری خطاب به انسانها میفرماید: « اوفوا بعهدیاوفی بعهد کم ....» عهد و پیمانتان را بجا بیاورید من هم به عهدم وفا خواهم کرد. عهد ما با خدا همان ایمان و بندگی است.پس ما بنده هستیم ، لذا باید از هر آنچه گناه و معصیت است دوری کنیم .
حجتالاسلام موسوی خاطر نشان کرد: برای رسیدن به خداوند باید از گناهان دست بکشیم ،چرا که گناهان مانع از رسیدن انسان به درگاه قدس الهی میشود.
وی با تأکید بر بستر معنوی موجود در حج گفت: در این سفر معنوی برآورده شدن دعاهای خود را صادقانه از خدا بخواهید در کنار قبر رسول الله(ص) اشک بریزید و او را واسطه خود و خدا قرار دهید.
رئیس سازمان حج و زیارت به تشریح برنامهها و طرحهای این سازمان در راستای پاسداشت حقوق مردم پرداخت و گفت: با اجرای قاطع طرح هدفمندسازی سهمیه عمره دیگر خبری از اعزام نور چشمیها و افراد خارج از نوبت وجود ندارد.با لطف خداوند متعال و حمایت های بی دریغ شما مردم بزرگوار ،توانستیم با قدرت در برابر رانتها و ویژه خواری ها در زمینه سهمیه عمره ایستادگی کنیم و در این راستا علیرغم فشارها و تهدیدها موفقیتهای بزرگی نصیب سازمان حج و زیارت شده است.
وی درباره ظرفیتسازی در حج تمتع نیز افزود: در چارچوب نگاه زائر محوری و نیز اعزام بیشتر ثبت نام شدگان حج تمتع هم اکنون درصدد اجرا طرح « تعدیل عوامل اجرایی »حج تمتع هستیم تا با ایجاد ظرفیت جدید بتوانیم بر تعداد حجاج تمتع بیفزایم .مردم عزیز! بدانند که ما در این راه و برای پاسداری از حقوق مردم مصمم هستیم و راه برگشتی وجود ندارد.
مشاور رئیس جمهوری در ادامه به تشریح دستاوردهای عملیاتی شدن طرح اعزام متمرکز زائران استانی پرداخت و اظهار داشت: بنده بر این باور هستم که باید راه کربلا را به روی مردم گشود و سفر آنان را به عتبات تسهیل کرد آنهم با کمترین هزینه و کاهش بروکراسی های بیمورد اداری.
حجتالاسلام موسوی افزود: بر اساس این نگاه طی سال گذشته و روزهای نخست سال 92 (تعطیلات نوروزی) با اجرای طرح استانی عتبات و شکست انحصار شرکت شمسا توانستیم 40 دستگاه اتوبوس را به 140دستگاه در روز برای جابهجایی مسافر زمینی عتبات و همچنین پروازها را به 140 مورد افزایش دهیم و در مجموع طی سال گذشته با احتساب زائران اربعین حسینی توانستیم حدود یک میلیون نفر را به زیارت عتبات مقدس در عراق اعزام کنیم. این کار در نوع خود طی سالهای اخیر بی نظیر بوده است.
وی ادامه داد: در همین چارچوب بهدنبال اجرای «طرح زائر حسینیه » هم هستیم تا بتوانیم از رهگذر آن اقشار کم درآمد ،دانش آموزان و دانشجویان را در قالب تورهای زیارتی کم قیمت به عتبات اعزام کنیم.