کد خبر: ۱۲۶۲۸۷
زمان انتشار: ۰۲:۵۷     ۳۰ فروردين ۱۳۹۲
کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری، صبح امروز در همایش اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور که در دانشگاه تربیت مدرس تهران در حال برگزاری است، حضور یافت.

به گزارش خبرنگار«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ از این مراسم، لنکرانی، در ابتدا دولت نهم را گستراننده دایره مدیریت دانست و ابراز داشت: این طور نیست که کابینه مثلا فقط از خراسان باشد و مدیران لایق استانی به کابینه خواهند آمد.


سخنگوی جبهه پایداری اضافه کرد: سهامی شدن کابینه را درست نمی‌دانیم و افراد براساس توانایی ها حاضر شوند، نه بر اساس وابستگی سیاسی‌شان.

لنکرانی اظهار داشت: ممکن است گزینه هاشمی از اصولگرایان باشد، هاشمی  انگیزه حضور ندارد و ائتلاف اکثریت، لاریجانی را نمایندگی می‌کند.



وزیر بهداشت دولت نهم با اشاره به اینکه اصلاح طلبان اگر عرضه دارند، خودشان را به رای مردم عرضه کنند خاطرنشان کرد: دیگران حضورشان را تئوریزه نکنند.

سخنگوی جبهه پایداری ابراز داشت: برخی مدعوین جلسه معرفی، کاندیدای پایداری را از حضور ترسانده اند که در جلسه حاضر شوند.

لنکرانی افزود: وقتی عده‌ای می‌گویند سیاستها و شیوه‌های مدیریت‌شان فرق دارد، یعنی چه؟ اگر شما متوجه شدید، ما را هم توجیه کنید.

وی در پاسخ به دانشجویی مبنی بر اینکه نحوه ورود جبهه پایداری و کاندیدای مورد نظر این جبهه چیست، گفت: افراد مشخص شده حتما نباید عضو جبهه پایداری باشند حتی وزرایی را که در نظر گرفته ایم نیز لزومی ندارد عضو جبهه باشند. اهمیت برای ما افرادی است که گفتمان را می پذیرند و ملاک پذیرش گفتمان در چارچوب جبهه است.

وی افزود: در مورد انتخابات نیز هنوز ما در مورد ورود هاشمی و لاریجانی ابهام داریم ولی تصور ما این است امروز نمی شود با برنامه دهه 70 کشور را اداره کرد و اگر لاریجانی کاندیدا شود احتمالا برخی از کاندیداهای اصولگرا به نفع او کنار خواهند رفت

عضو جبهه پایداری در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا جبهه پایداری قادر به اداره کشور است و آیا دولت نهم و دهم کارنامه موفقی داشته تصریح کرد: در مورد کل دولت یکی از مهمترین نقاط قوت دولت نهم این است که دایره مدیریت را گسترده تر کرد سابق بر این استانداران و وزرا از یک جمع محدودی خارج نبود. ما سعی کردیم در دولت نهم این دایره را بشکنیم ولی یکی از نقاط قوت احمدی نژاد در شکل گیری دولت نهم بود اکنون اما احساس می کنیم احتیاج به یک خانه تکانی وسیع تری داریم.

وی با اشاره به اینکه جبهه پایداری در صورت پیروزی در انتخابات قصد استفاده از افراد گمنام تر در اداره کشور دارد اظهار داشت: ما امروز احتیاج داریم کسانی که در صف کارکنان در استان ها بودند و مشکلات را بیشتر درک کرده اند را در ستادها قرار دهیم. رویکرد اصلی ما این است که اجازه بدهیم این گونه افراد در دایره قدرت وارد شوند.

لنکرانی از جلیلی، فتاح و خود به عنوان کاندیدای احتمالی انتخابات برای جبهه پایداری نام برد و گفت: تصمیم گرفته ایم هر کدام از ما که به عنوان کاندید وارد میدان شد دو نفر دیگر به او کمک کند.

وی در پاسخ به سئوالی درباره جریان انحرافی در دولت و اینکه نظرش در این مورد چیست گفت: ما باید سعی بکنیم یک برخورد منصفانه ای با دولت داشته باشیم آقای رئیس جمهور نزدیک هشت سال اداره قوه مجریه را با رای مردم برعهده داشته است که در این مدت هم دارای نقاط ضعف و هم نقاط قوت بوده است.

لنکرانی بحث تعامل با نزدیکان را یکی از نقاط ضعف دولت دانست و تصریح کرد: به هر حال رهبری معظم انقلاب در مورد معاون اولی مشایی فرمودند انتخاب ایشان باعث سرخوردگی دوستان و خود شما می شود دلیلش هم همین اتفاقات امروز بود بنابراین این نوع حمایت دولت از این فرد را کار درستی نمی بینیم.

وی ادامه داد: در مورد برخی ریخت و پاش ها نیز که وجود دارد انتقاد داریم مثلا انجام برخی رفتارها دوگانه است از طرفی خبرگزاری دولت امکانات ویژه ای برای کاندیدای دولت فراهم می کند ولی اگر بخواهیم منصفانه برخورد کنیم تلاش های زیاد، سفرهای استانی و تلاش برای حل مشکلات مردم از جمله نقاط قوت دولت محسوب می شود.

وزیر بهداشت دولت نهم در پاسخ به دانشجوی دیگری مبنی بر اینکه یکی از نمایندگان مجلس که عضو جبهه پایداری است می گوید این دولت چیزی برای دفاع نگذاشته نظر شما در این مورد چیست، گفت: وقتی چیزی تغییر می کند مواضع هم تغییر می کند . ما از تغییر رویکرد مدیریتی که در دولت نهم و دهم اتفاق افتاد دفاع می کنیم اما در برابر اشکالات و نقاط ضعف دفاع نمی کنیم. مثلا دراتفاقات یکشنبه سیاه که در مجلس رخ داد هم، کار کسانی که استیضاح را رقم زدند اشتباه بود و اقدامات رئیس جمهور و سخنان رئیس قوه مقننه نیز اشکالاتی داشت. جبهه پایداری یک جبهه گفتمانی است و جبهه پایداری یکی از افتخاراتی که دارد این است که تمامی تصمیمات کلان را به تصویب شورای فقاهتی می رساند و این باعث می شود اشتباهمان کمتر شود.

عضو جبهه پایداری در پاسخ به سئوال دیگری در مورد برنامه های فرهنگی دولت احتمالی جبهه پایداری گفت: در کشور کانون قانونگذاری فرهنگی ، شورای عالی فرهنگی است که در چند سال اخیر چندین قوانین مهم داشته که باید اجرا شود و سیاست گذاری فرهنگی باید به مرحله اجرا و عملیاتی برسد و تجربه نشان می دهد هر وقت این نگاه حاکم بوده ما در عرصه فرهنگی موفق بوده ایم. همان طور که رهبر معظم فرمودند نباید کارهای فرهنگی سطحی و روبنایی باشد اما ما در فکر این هستیم که از اتاق فکر دقیق و همکاری حوزه های علمیه در مسائل فرهنگی استفاده کنیم.

لنکرانی در پاسخ به دانشجوی دیگری درباره اینکه مهمترین و اساسی ترین نقد شما به ائتلاف پیشرفت و مخصوصا آقای قالیباف چیست، گفت: برای من سئوال پیش می آید آن این که وقتی عده ای می گویند سیاست ها فرق می کند، شیوه مدیریت فرق می کند و بعد می گویند می خواهیم ائتلاف کنیم من متوجه این حرف ها نمی شوم یا بعضی می گویند هر سه نفری می خواهیم کاندید شویم باز نمی فهمیم منظورشان چیست.  خب اگر می خواهند حضور پیدا کنند حاضر شوند و مردم در نهایت به کاندید مورد نظرشان رای خواهند داد در هر صورت خود آنها می گویند ما با هم متفاوت هستیم.

لنکرانی در پاسخ به سئوال دیگری درباره آینده مذاکرات هسته ای و نظر جبهه پایداری در صورت پیروز شدن درباره این مذاکرات گفت: یک نیاز جدی داریم و اینکه استفاده ای که الان باید در روند انرژی هسته ای انجام شود باید بیشتر شود. همچنین اصول و موارد مربوط به استفاده از انرژی هسته ای کاملا مشخص شده و هر دولتی که روی کار بیاید باید آن را ادامه دهد.

عضو جبهه پایداری درباره ادغام دانشگاه ایران و تهران نیز گفت:در یک محیط دانشگاهی با بیش از 700 هیات علمی و هزاران دانشجو تصمیمات ناگهانی مورد قبول نیست و به نظر من نباید کارها با عجله و شتاب انجام شود. اساتید باید در این نوع تصمیم گیری ها مشارکت داشته باشند .

وی در پاسخ به سئوالی درباره برگزاری همایش 100 هزار نفری در ورزشگاه آزادی گفت: هر کاری فضا را دچار ابهام بکند موضع درستی نیست. وظیفه دولت در انتخابات این است که مراقب باشد انتخابات سالم و بدون ابهام برگزار شود.

 

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۶:۴۸ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۲
۲
۰
سابقه جبهه ومبارزاتی ایشان را بنویسید
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۲:۲۷ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۲
۰
۰
با تمام احترام و ارزشی که برای رزمندگان اسلام و هشت سال دوران دفاع مقدس قائل هستم و همچنین به عنوان یک جوان احساس بدهکاری به این بزرگواران، گفتن این نکته را لازم می دانم که چه بسا بزرگانی از جنگ و انقلاب بودند که در ایام فتنه نتوانستند راه را پیدا کنند و عده ای را با خود به بیراهه بردند، در حالیکه عزیزانی همچون دکتر لنکرانی همراه با ولی امر خود حرکت کردند
التماس دعا
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها