کد خبر: ۱۲۶۲۳۵
زمان انتشار: ۱۳:۵۸     ۲۹ فروردين ۱۳۹۲
رییس شورای عالی مرکز الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت تاکید کرد: من به باندی متصل نبوده و عضو حزبی نیستم، من اگر تصمیم نهایی‌ام را بگیرم، در انتخابات ریاست جمهوری مستقل می‌آیم.
به گزارش 598 به نقل از خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، صادق واعظ‌زاده عضو شورای انقلاب فرهنگی در نشست هفدمین رییس جمهور در مسیر پیشرفت، مقاومت و عدالت که از سوی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل برگزار شد، در پاسخ به سوالات دانشجویان درباره این‌که اقتصاد دانشگاه دانش‌بنیان مورد نظر شما شبیه مکتب سکولاریسم بوده و مبنای اسلامی در آن توضیح داده نشده است، گفت: من اگر تصمیم به حضور در انتخابات ریاست جمهوری بگیریم، براساس اصولی خواهم آمد، اصل اول اعتقاد به اسلام به عنوان یک مکتب جامع کامل و حیات بخش برای زندگی بشری است.

وی ادامه داد: متاسفانه در جامعه ما در چند سال اخیر خرافه‌گویی‌ها پیرامون این مکتب شفاف و جوان‌پسند بیان می‌شود. اعتقاد به مکتب اسلام شرط اول است و هر دولت ملزم است که اعتقاد به اسلام داشته باشد.

رییس شورای عالی مرکز الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت در پاسخ به سوال دیگری درباره تیم اجرایی وی در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری افزود: من مستقل می‌آیم، اگر بخواهیم در جامعه پیشرفت سریع داشته باشیم، باید دولت را از مناقشات و جنجال سیاسی دور نگه داریم، البته این نکته را نباید فراموش کنیم که مناقشات و جنجال سیاسی جزء طبیعت دموکراسی است، اما دولت نباید در مرکز قرار گیرد.

وی افزود: دولت زمانی می‌تواند مستقل باشد که تشکیل‌دهندگان آن تفکر مستقل داشته باشند، من باند نداشته و دست به حزب ندارم، من از همه نیروهایی که به اصولی که من معتقد هستم، اعتقاد داشته باشند در تیم اجرایی خود استفاده می‌کنم.

این عضو شورای انقلاب فرهنگی در ادامه اظهاراتش اضافه کرد: به سابقه قبلی من مراجعه کنید که من در معاونت علمی بنیاد نخبگان چه نیروهایی را به کار گرفته‌ام، من مشاوران جوان نخواهم داشت، مشاوران من همان تشکل‌های دانشجویی هستند.

وی با بیان این‌که باید مسیر ارتقای جوانان را میانبر کرد، گفت: یک جوان می‌تواند ضعف 10 سال به جایگاه مناسب خود دست یابد به طور مثال یک جوان پس از ده سال می‌تواند وزیر شود. من این کار را می‌کنم، همانطور که در جبهه این کار را انجام داده‌ایم.

واعظ‌ زاده در بخش دیگری از اظهاراتش درباره وضعیت سطح آموزش عالی ادامه داد: آموزش عالی و تولید علم در کشور نسبت به اقتصاد در جایگاهی خوبی قرار دارد، اما با توجه به استانداردهایی که ما معتقد هستیم، نقص‌هایی دارد باید کیفیت را ارتقا دهیم و در این زمینه نیاز به سیاست‌های روشن داریم، ارتقای کیفیت یکی از برنامه‌های اصلی ما است.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این‌که شما در بنیاد نخبگان و معاونت علوم وفناوری فعالیت‌های داشته‌اید، اما چرا در دوران فعالیت خود نتوانسته‌اید تنها مسئله فرار از مغزها را حل کنید؟ تشریح کرد: من در طول هشت سال توانستم به استاد تمامی برسم و در بسیاری از امور اداری و اجرایی فعالیت کرده‌ام، من ده برابر کتابهای مهندسی ، کتابهای علوم انسانی خوانده و آدم علمی و اجرایی هستم 20سال بودم که معاون اجرایی وزارت علوم را برعهده داشتم در طول 2.5 سال فعالیت خود در بنیاد نخبگان توانستم 4 تا 5 هزار نخبه را شناسایی کرده و به دید بسیاری از مسوولان کشور، یکی از دوره‌های طلایی بنیاد نخبگان در زمان فعالیت من در آن بنیاد بود.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها