کد خبر: ۱۲۵۹۶۶
زمان انتشار: ۱۴:۱۹     ۲۸ فروردين ۱۳۹۲
استدلال اعجاب انگیز رسانه‌ی منتسب به یک کاندیدای اصولگرا
حسین علایی در تابناک با نوشتن مقاله‌ای با نام «معیارهای انتخابات خوب» گفت: «در سلامت انتخابات همین بس که نامزدهای رأی نیاورده نتیجه انتخابات را بپذیرند و با قبول پیروزی رقیب به فرد منتخب تبریک بگویند.»
به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حسین علایی نظامی بازنشسته ای است که سال 90 با انتشار مقاله ای به مناسبت 19 دی منتشر شده بود، در اقدامي قابل تامل با طرح سوالات خیالی که محمدرضا پهلوی (شاه مخلوع) از خود می پرسد، عملکرد روشنگرانه نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران در برخود با فتنه گران را مورد حمله قرار داد.

انتشار آن یادداشت که از طریق روزنامه‌ اطلاعات و سایت خبرآنلاین منتشر شد مورد ناراحتی همه دلسوزان انقلاب واقع شد؛ چنانچه جمعی از سرداران سپاه در نامه‌ي سرگشاده‌اي به حسين علايي، با يادآوري روزها و صحنه‌هايي از تاريخ انقلاب اسلامي و اينكه وي و امثال او هر چه دارند، از بركت و سفره‌ي انقلاب اسلامي و رهبري بوده است كه اكنون حق نمك اين سفره را هم نمي‌دانند، خطاب به وي تأكيد كردند كه دردناك‌تر از نيش قلم او در مقاله اخيرش، به اسارت گرفته شدن وي از سوي جبهه كفر است و از سوی دیگر اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل سراسر كشور در واكنش به اين مطلب موهن شكوائيه اي را عليه نويسنده و مديران مسئول رسانه هاي منتشر كننده تنظيم كرده و تحويل مقامات قضايي نمود.

بعد از گذشت یکسال و با توجه به برخورد سطحی با آن یادداشت امروز دوباره حسین علایی با مقاله «معیارهای انتخابات خوب» شبهات دیگری را که عموما بی پایه و اساس است مطرح کرده است.

در این یادداشت سه معیار برای برگزاری یک «انتخابات خوب» ۱- آزاد و رقابتی ۲- سالم و پاک ۳- عادلانه یا منصفانه بودن معرفی شده است.

علایی با تکرار حرف برخی از سیاسیون در خصوص «انتخابات آزاد» می گوید: « مهم ترین مسئله این است که نامزدها با "معیارهای واحدی" مورد ارزیابی دستگاه های مربوطه قرار گیرند و کسی نتواند تعیین صلاحیت ها را غیر عادلانه بشمارد. اگر کسی هم رد صلاحیت می شود دلایل آن اعلام گردد و مرجعی هم برای پاسخگویی به اعتراضات احتمالی وجود داشته باشد.» او در حالی به این موضوع می پردازد که رهبری بارها فرمودند که تمام انتخابات ها در جمهوری اسلامی آزاد بوده است و همچنین علایی نسبت به این موضوع واقف است که تمام آنچه که او می خواهد را «شورای نگهبان» به عنوان مرجع تعیین صلاحیت ها و رسیدگی به شکایات موجود می باشد.

اما مهمترین بخش نامه علایی که همنوایی با فتنه گران را تایید می کند توضیح وی در خصوص « سالم بودن انتخابات» است. وی می گوید:« سالم بودن انتخابات، این است که از «کوزه همان برون تراود که در اوست». یعنی نتیجه انتخابات آن چیزی باشد که مردم در صندوق ها رأی داده اند. یعنی به قول مرحوم گل آقا: «ننویسند فلانی ولی بعد ببینند که خوانده اند بهمانی». در سلامت انتخابات همین بس که نامزدهای رأی نیاورده نتیجه انتخابات را بپذیرند و با قبول پیروزی رقیب به فرد منتخب تبریک بگویند.» با این استدلال مضحک علایی چون فتنه گران در سال 88 به منتخب ملت تبریک نگفته اند و حتی خود را منتخب ملت معرفی می کردند پس انتخابات سال 88 به لحاظ سالم بودن انتخابات باطل است و نظام مرتکب تقلب شده است این در حالی است که همه بر فتنه واقف اند و بررسی صندوق و آرا و ... نیز در انتخابات اتفاق افتاده است و همه راهکار ها تایید سلامت انتخابات را تایید می کند.

علایی با قرار دادن یک فرض غلط و خنده دار- از نوع استدلالات زهرا رهنورد برای پیروزی موسوی- به تحلیل انتخابات سالم می پردازد که نشان می دهد او کمترین سواد برای تحلیل مسائل سیاسی را نیز ندارد.

علایی همچنین ورود نیروهای خارجی برای نظارت بر انتخابات را نیز مورد تایید قرار می دهد و می گوید:« در بعضی از کشورها هم که اختلاف بین احزاب و جریانات سیاسی زیاد است و یا این که به حکومت اعتماد کافی وجود ندارد از ناظرین بی طرف بین المللی برای اطمینان از سلامت جریان انتخابات استفاده می شود و نظر این ناظرین را همه طرف ها می پذیرند.» این در حالی است که سابقه در تمام کشورها نشان داده نظارت کشورهای خارجی به دخالت آنها انجامیده است و استقلال کشور را از بین برده و از طرفی طرح این بحث در کشور ایران که ناظرین و مجریان و شمارندگان آرا همگی از مردم هستند نشان از بی اعتمادی مطرح کنندگان این افراد به مردم و توهین بدان ها است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها