598 به نقل از جام: محمدرضا خاتمی، عضو شورای مرکزی جبهه منحله مشارکت میگوید، با آمدن محمد خاتمی شرایط بینالمللی و داخلی ایران تغییر خواهد کرد و در صورت رد صلاحیت وی، حاکمیت دیکتاتوری را انتخاب کرده است.
به گزارش رادیو فردا، نائب رئیس مجلس ششم در گفتوگو با وبسایت "آفتاب صبح امید" به شرایط داخلی و خارجی پرداخته و راهبرونرفت و نجات کشور را برگزاری انتخابات نسبتا آزاد و با حضور محمد خاتمی ارزیابی کرده است.
دبیرکل پیشین جبهه مشارکت در بخشی از گفتگوی خود با تهدید شورای نگهبان
میگوید: «رد صلاحیت خاتمی کار کوچکی نیست و اگر این اتفاق بیفتد بخش قابل
توجهی و بیشتری از سرمایه اعتماد حکومت در میان مردم از بین میرود.»
البته این گونه اظهارات در واقع بیش از پیش چهره واقعی اصلاح طلبان را درباره ادعای "قانون مداری" رو کرده و ثابت می کند اصلاح طلبان، با شعار قانون مداری در واقع به جنگ قانون می روند.
خاتمی با تهدید مستقیم شورای نگهبان، که یک نهاد کاملا قانونی است و طبق نص صریح قانون اساسی، رسیدگی به صلاحيت داوطلبان رياست جمهوري، مستقیما به این نهاد انقلابی محول شده، می خواهد که این نهاد خلاف وظیفه قانونی خود عمل نماید.
در بند (9) اصل 110 قانون اساسي آمده است: «... صلاحيت داوطلبان رياست جمهوري از جهت دارا بودن شرايطي كه در اين قانون ميآيد، بايد قبل از انتخابات به تأييد شوراي نگهبان ... برسد.»
در اینجا بعد نیست جهت یادآوری این آقایان، نگاهی به بیانات صریح حضرت امام خمینی(ره) در دفاع از شورای نگهبان بیاندازیم آنجا که در واکنشی تند به خطاب به کسانیکه با قانون شکنی به مخالفت با شورای نگهبان برخاسته بودند فرمودند: «نميشود از شما پذيرفت كه ما قانون را قبول نداريم. غلط ميكني قانون را قبول نداري! قانون تو را قبول ندارد نبايد از مردم پذيرفت، از كسي پذيرفت، ما شوراي نگهبان را قبول نداريم. نميتواني قبول نداشته باشي.... مردم كه به قانون اساسي راي دادند منتظرند كه قانون اساسي اجرا بشود؛ هر کس از هرجا صبح بلند ميشود بگويد من شوراي نگهبان را قبول ندارم، من قانون اساسي را قبول ندارم... نه! همه بايد مقيد به اين باشيد كه قانون را بپذيريد، ولو برخلاف راي شما باشد. بايد بپذيريد، براي اينكه ميزان اكثريت است؛ و تشخيص شوراي نگهبان كه اين مخالف قانون نيست و مخالف اسلام هم نيست، ميزان است كه همه بايد بپذيريم.»(صحيفه امام/ جلد 14/ صفحه 37۷)
خاتمی در ادامه اظهارات خود که بیشتر بوی توطئه می دهدگفت: ... اصلاحطلبان تا این قدرت اجتماعی خود را نشان ندهند آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد آزاد نخواهند شد[!] ... بنابراین یکی از دستاوردهای حضور در انتخابات، تغییر این معادلات و آرایش سیاسی در کشور هم خواهد بود. اصلاحطلبان با کاندیدای حداکثری خود وقتی پشتوانه مردمی خود را نشان میدهند این اتفاق به خودی خود رخ خواهد داد.
این اظهارات نیز گویای این است که در صورت تایید صلاحیت خاتمی و پیروزی وی، باید منتظر وقوع نافرمانی های اجتماعی از سوی فتنه گران باشیم که با زیرپا گذاشتن قانون خواهان آزادی افرادی خواند شد که فتنه آمریکایی اسرائیلی سال 88 را رهبری کردند.
در این مصاحبه، محمدرضا خاتمی "محمد خاتمی" را بهترین گزینه برای انتخابات میداند چراکه به گفته او "خاتمی" چهرهای شناخته شده است و میتواند کاندیدای رقیب را با اختلافی بالا شکست دهد و ریسک «تقلب» را کمتر کند.
این حرف آقای خاتمی نیز قابل تامل است. چرا که به گفته وی اختلاف بالای رای کاندیدای پیروز، ریسک تقلب در انتخابات را کم خواهد کرد. سخنی که در ایام بعد از انتخابات بارها از سوی دلسوزان نظام بر آن تاکید شد. حتی در فیلمی که از مصطفی تاج زاده، رئیس ستاد انتخابات کل کشور در دولت اصلاحات، در فضای مجازی پخش، وی با اشاره به همین نکته تاکید می کند: «برای بنده که تجربه انتخابات رو دارم می دونم که در انتخابات تقلب نشده. ممکنه که یکی دومیلیون عقب جلو شده باشه ولی ما نتیجه انتخابات رو باختیم. حالا به جای 25 میلیون و 14 میلیون شده باشه 24 میلیون و 15 میلیون مثلا.»
اما اصلاح طلبان با اجرای سناریو "تقلب" که یک طرح از پیش تعیین شده بود و به اعتراف ابطحی، رئیس دفتر سابق محمد خاتمی، "رمز" آشوب بود، با زیر سوال بردن صحت انتخابات فضای کشور را متشنج کردند.