کد خبر: ۱۲۵۳۶۵
زمان انتشار: ۱۸:۰۱     ۲۶ فروردين ۱۳۹۲
بنا به عقیده متخصصین امور روانشناختی انس کودکان و دنیای نوجوانی آنها با اسباب بازی هایشان بسیار عمیق بوده و امکان سوق دادن این کودکان را به تمایلات جنسی زود رس فراهم می سازد .

به گزارش 598 به نقل از تهران پرس، مدتی است که بعد از کم کاری مسئولین فرهنگی کشور در پیگیری ارائه الگوی اسلامی ایرانی برای عروسک های مورد استفاده کودکان موجی از نماد های غربی نظیر باربی و دیگر نماد های صهیونیستی تحت غالب عروسک بازی کودکان وارد بازار شده است که با توجه به برخی از جذابیت های بصری آنها برای کودکان خانواده ها غافل از جنبه های ضد اخلاقی آن این میهمان های نا خوانده را به خانه های خود راه می دهند .

این اخبار در شرایطی منتشر می شود که بنا به عقیده متخصصین امور  روانشناختی انس کودکان و دنیای نوجوانی آنها با اسباب بازی هایشان بسیار عمیق بوده و امکان سوق دادن این کودکان را به تمایلات جنسی زود رس فراهم می سازد .

استفاده از ترکیب اندام زنانه برای این عروسک ها و استفاده از مدل های آرایشی متفاوت در ساخت آنها این هم دم های کوچک و بزرگ خردسالان و کودکان را تبدیل به نوعی مانکن و آینه تمام نمای یک دختر زیبا کرده است که به عقیده روانشناسان بی شک انس گرفتن کودکان با این گونه اجسام منجر به تعلق زیاد به آنها و همزاد پنداری با این مدل ها می شود.

بنا به گزارش انجمن روان پزشکی ایالات متحده ، تبلیغات و تصاویر رسانه ای دختران را تشویق می‌کند تا بر ظاهر و جنسیت خود متمرکز شوند و این امر موجب تخریب سلامت روحی و روانی نسل در حال رشد می شود.

نگاهی به تبلیغات لباس عروسک‌های عریان برای بچه های دبستانی و تاثیر صنعت هدفدار ساخت اسباب بازی بر احساسات نوجوانان و نیز هجمه بمباران تبلیغاتی ماحصلی جز بروز رفتارهای مخاطره آمیز در کودکان و نوجوانان نداشته است و محققان دریافت اند که چنین تصاویری ممکن است باعث شود تا از همان سنین کودکی  دختران به بدن خود به دید جنسی بنگرند.

رونق گرفتن خرید و فروش چنین عروسک هایی در بازار های کشور ما به عنوان یک کشور اسلامی و نمادی برای انقلاب های اسلامی رخ داده در جهان ؛ شاید رخنه ای تازه در عرصه جنگ فرهنگی باشد که غرب بعد از نا امید شدن در امور نظامی به دنبال محقق کردن آن روی ذهن جوانان کشور ماست که در صورت غفلت بیش از حد از پیشروی ان روز به روز به شکل تازه تر ی نمود پیدا خواهد کرد.

به نظر می رسد پیگیری بیشتر پروژه های رها شده ای نظیر دارا و سارا توسط وزارت ارشاد و مقابله بیشتر با ورود اینگونه نماد ها به کشور که بیشتر از آنکه وسیله ای برای بازی کودکان باشد به نمادی تنبدیل شده برای ویران کردن پایه های فرهنگی کشور که همان کودکان و نوجوانان هستند شاید بشود تا حدی نتیجه این اهمال کاری مسئولین را با توجه بیشتر به سرنوشت کودکان و نوجوانان این مرز و بوم جبران کنیم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها