
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش598، خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک شبکه تلویزیونی تایوان هنگام پخش گزارش مربوط به درگذشت مارگارت تاچر نخست وزیر پیشین انگلیس به اشتباه عکس ملکه الیزابت را پخش کرد.
شبکه تلویزیونی «سی تی آی» در گزارش شب دوشنبه خود ملکه انگلیس را با یک کت سبز رنگ نشان داد و اعلام کرد که مارگارت تاچر نخست وزیر سابق انگلیس درگذشت.
این درحالیست که یک شبکه تلویزیونی تایلندی نیز به جای پخش تصویر تاچر به اشتباه تصویر «مریل استریپ» بازیگر نقش خانم در یک فیلم درباره وی را منتشر کرده بود.
تلویزیون تایوان بعد از پی بردن به اشتباه خود از بینندگان عذرخواهی کرد و آن را اشتباه تیم خبری خود خواند.
مارگارت تاچر روز گذشته در سن 87 سالگی از دنیا رفت.