به گزارش 598 به نقل از مشرق وی افزود: در این فیلم مفاهیم ارزشی و دینی لحاظ و به سوژه خوبی اشاره شده است.
عضو فراکسیون روحانیت مجلس تصریح کرد: ساخت فیلم در خصوص روحانیت کار سختی است و به دلیل حساسیتی که در این قشر وجود دارد و نگاهی که مردم به این قشر دارند و این قشر را محترم میدارند طبیعتا ساخت چنین فیلمی با ظرافت خاصی همراه است.
رسایی خاطرنشان کرد: فیلم رسوایی دیالوگهای خوبی دارد و در آن به موضوعات مختلف از قبیل امر به معروف و نهی از منکر، توکل و توسل، نحوه برخورد با مردم و یا نحوه برخورد مردم با موضوعات اشاره شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: از دیگر قسمتهای مثبت این فیلم بحث سیر و سلوک عملی است به طوری که شخصیت این فیلم شخصیتی نیست که گوشهگیر و با گوشهگیری به دنبال تعالی باشد بلکه در متن جامعه بوده و به دنبال رفع مشکلات مردم است.
نماینده تهران ادامه داد: در روایات نیز مهمترین شاخصهایی که برای سیر و سلوک عملی ذکر شده است رسیدگی به وضع و مشکلات مردم است و از روحانیت حقیقی نیز انتظار همین است که در بین مردم بوده و برای رفع مشکلات مردم گام بردارد.
وی تاکید کرد: با وجود نکات مثبت در عین حال اشکالاتی هم در این اثر سینمایی دیده میشود.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: بنده از ابتدای شروع به ساخت این فیلم در جریان ساخت بودم و حتی فیلمنامه را هم مطالعه کرده بودم.
فیلم "رسوایی" به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی مسعود دهنمکی و با نقشآفرینی اکبر عبدی، محمدرضا شریفی نیا، الناز شاکردوست و .....برای اولین بار در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر اکران شد.